Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Avertizare în timp real!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Tintin
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 19/Apr/2010

MesajTrimis: 14/04/2011 19:52    Titlul subiectului: Avertizare în timp real! Raspunde cu citat (quote)

Cu această avertizare vreau să atrag atenţia userilor şi vizitatorilor forumului spyology, profesionişti sau doar pasionaţi de domeniul informaţiilor, asupra pericolului reprezentat de activitatea criminală a non umanilor, care într-un mod extrem de straniu operează în baza unor numere fixe, cum este numărul unsprezece (11)! Sunt aceleaşi forţe oculte pe care am încercat să le desconspir în topicul despre Asasinul nr 8 şi aceste noi dezvăluiri vin să întregească respectivul topic.

Am mai spus de câteva ori şi am să mai repet faptul că atacurile non umanilor executate din spaţiul Astral nu pot fi percepute din spaţiul terestru. Deschizând acest nou topic am credinţa că semnătura, modus operandi al acestor non umani va pune pe gânduri chiar şi pe cei mai reticenţi. Din experienţa proprie am constatat faptul că există persoane subiective care pentru a-şi apăra punctul de vedere sunt capabile să conteste până şi realitatea şi evidenţa! Cred şi sper că argumentele şi probele pe care le pot aduce aici, în ciuda subiectului deosebit de straniu, ţin de realitate şi de evidenţă.

Deşi teoretic ştiam că sceleraţi non umani au obsesia de a acţiona doar în anumite date calendaristice, a fost siderant pentru mine să văd acest lucru în practică! Deşi la distanţă de ani, am putut constata că aceste atacuri sunt executate exact într-o aceiaşi zi a lunii! Această obsesie pentru numere a non umanilor este absolut halucinantă, este absolut incredibil! Dacă aveaţi îndoieli în ce priveşte folosirea numerelor de către unele forţe ostile omenirii, acest topic cred că va risipi orice dubii, pentru că ne confruntăm cu o evidenţă!

În cursul zilei de 11 aprilie 2011, odată în plus am putut vedea de facto în Astral sceleratele fiinţe non umane desfăşurându-şi activităţile criminale la propriu. După ce am depăşit faza şocului psihic şi am contabilizat respectivul atac, această dată de unsprezece, la care aveau loc respectivele evenimente, pur şi simplu mi-a sărit în ochi! Spre surprinderea mea, răsfoind propriile însemnări am realizat că era a treia acţiune majoră a acestor criminali non umani pe care am înregistrat-o într-o zi de unsprezece -11 şi aici mă refer la unele evenimente necunoscute public pe care sunt nevoit a le trece sub tăcere.
Dar ce ne aduce aminte această dată unsprezece (11) ?
1. Ce ziceţi de atacul terorist de la 11 septembrie 2001, nine-eleven, când Al Oaeda a deturnat patru avioane, două dintre ele au intrat în turnurile de la World Trade Center, unul a fost prăbuşit peste Pentagon iar altul s-a prăbuşit în Pennsylvania, 3000 de victime şi pagube cumulate estimate la peste 100 de miliarde de dolari?
2. Dar ce ziceţi de atacul terorist din Madrid din 11 Martie 2004 http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Madrid_train_bombings , 194 morţi şi 1800 de răniţi?
3. Dar ce ziceţi de ceva mai aproape, 11 martie 2011, data cutremurului de 8.9 grade din Japonia, peste 10.000 de victime şi distrugeri estimate la 310 miliarde de dolari?
Aţi fost atenţi la ziua de 11-unsprezece dar aţi remarcat faptul că anul curent are terminaţia în 11, respectiv 2011? Recunosc că am fost un pic depăşit de situaţie cu acest număr 11, dar am încercat să revin şi nu a trebuit să caut prea mult.
4.Dacă sunteţi la curent cu ştirile, în chiar ziua cu pricina, respectiv în data de 11 aprilie 2011 s-a produs o explozie la metroul din Minsk, Ucraina. Au fost ucise 12 persoane şi peste 100 au fost rănite.
CNN http://edition.cnn.com/2011/WORLD/europe/04/11/belarus.subway.blast/index.html
Hotnews http://www.hotnews.ro/stiri-international-8493838-ultima-ora-explozie-metroul-din-minsk-mai-multe-persoane-fost-ranite
Suntem în anul 2011 cu 11 la sfârşit şi chiar de la sfârşitul lui 2010 au debutat revoluţiile aşa zis de eliberare arabe:
Revoluţia din Tunisia, Revoluţia din Egipt, alte revoluţii minore nici nu le pomenesc, plus Revoluţia din Libia, cea mai sângeroasă, în care a intervenit NATO şi unde România participă cu o fregată.

În media internaţională au apărut reacţii ale politicienilor care au acuzat serviciile de informaţii că nu au prevăzut tulburările sociale din ţările arabe.
Acum înţelegeţi cine sunt aceste forţe oculte din spatele aşa ziselor revoluţii de eliberare?

Este evident că anul 2011 a fost până în acest moment şi va fi în continuare un an foarte activ pentru sceleraţii non umani! Deocamdată mă opresc aici, nu vreau să mai continui, pentru că deja lista de mai sus prin proporţiile distrugerilor şi numărul de victime este absolut terifiantă!

Deşi am ratat atenţionarea din timp, în ce priveşte anul 2011, mai sunt totuşi 8 luni din acest an şi este esenţial pentru noi toţi să înţelegem că datorită activităţii sporite a acestor forţe ostile în decursul anului 2011 sunt preconizate tulburări majore! Sunt posibile cataclisme naturale şi sunt posibile orice tulburări sociale sau chiar conflicte armate inspirate de către aceste forţe ostile non umane, care într-un mod straniu activează pe baza numărului unsprezece!

Later Edit într-un mod extrem de curios remarc acum că acest mesaj este cel de-al 111- lea pe forumul spyology. În mesajul 111 am scris despre maleficul 111. :w00t:

Ultima modificare efectuata de catre Tintin la 02/05/2011 21:41, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 15/04/2011 17:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am să continui cu noi dezvăluiri în ce priveşte folosirea numerologiei de către ostilii non umani.
În primul post am atras atenţia asupra faptului că aceşti non umani folosesc numărul unsprezece (sau data de unsprezece-11) pentru a-şi duce la îndeplinire planurile nelegiuite. Întrebarea este de ce unsprezece şi nu un alt număr? Nu am deocamdată un răspuns complet dar informaţia pe care am obţinut-o se referă la folosirea de către non umani a numerelor duble sau triple de genul 11 sau 111. O logică legată de numărul 11/1 în straniul caz al numerelor duble sau triple este faptul că orice dublă sau triplă superioară se obţine din dubla-tripla anterioară plus 11 respectiv 111. De pildă 222+111=333 sau 555+111=666, acesta fiind binecunoscutul număr al Fiarei din Apocalipsă!
Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.
Apocalipsa- 13.18

Putem spune că numărul 11 sau 111 reprezintă baza straniei numerologii a non umanilor. Voi reface lista din postul precedent
11 septembrie 2001, atacurile teroriste de la World Trade Center şi Pentagon.
11 martie 2004 atacul terorist din Madrid
11 iulie 2006 atacul terorist din Bombay, în care au fost detonate 7 bombe într-o perioadă de 11 minute!
11 martie 2011 cutremurul din Japonia
11 aprilie 2011 explozie în metroul din Minsk
Şi acum să adăugăm alte câteva date
4 martie 1977 , cutremurul devastator din România. Observaţi numărul 77 la final şi luna martie care să ştiţi că are şi ea o semnificaţie prin numele pe care-l poartă.
22.11.1963 este asasinat preşedintele american JFKennedy. Data asasinatului conţine două duble, ziua 22 şi luna 11!
7 iulie 2005 atacurile teroriste din Londra. Data este 7.7.2005. Remarcaţi iar dubla 77. Din întâmplare sau nu, suma lui 2005 este tot 7, 2+0+0+5=7 şi cu acest ultim 7 obţinem 777.

Am să revin la mişcarea chipurile de eliberare arabă din anul în curs 2011, în care este implicată şi gruparea teroristă Al Qaeda, care după cum se vede are o predilecţie pentru numărul 11. Această mişcare falsă de eliberare foarte probabil pregăteşte terenul pentru invazia arabă preconizată asupra Occidentului. Aceşti lideri arabi autoritari, dictatori, ţin sub control masele, ceea ce se pare că nu convine planului non umanilor. Evenimente conflictuale ar putea avea loc şi în China unde non umanii au găsit un alt teren propice. În orice caz reacţia Occidentului sau mai bine zis a liderilor occidentali la aceste revolte a fost total eronată, în sensul că au sprijinit aceste revolte deşi ei ştiu foarte bine că în spatele acestor mişcări se află Al-Qaeda. Aceşti lideri occidentali pur şi simplu trădează interesele propriilor popoare, care i-au ales. De ce? Păi citiţi datele de naştere ale liderilor politici din Franţa şi Marea Britanie
Nikolas Sarcozy 28 ianuarie 1955,
David Cameron 9 octombrie 1966,
Amândoi sunt născuţi în ani cu duble la final 55 şi 66. Dacă adunăm 1955+ 11 = 1966, sinistru, nu? În ambele date de naştere apare numărul 8 ca cifră sau numeral. La fel şi în cazul lui Barack Obama, născut în 4.08.1961. Obama este cel de al 44-lea preşedinte american, ca să mai apară aşa din întâmplare o dublă.
În media s-a strecurat informaţia că serviciile secrete şi trupe speciale din Occident au fost trimise să-i instruiască pe neştiutorii dar vajnicii luptători arabi pentru libertate.
Aceşti occidentali într-un mod absolut incredibil şi incalificabil comit din nou aceiaşi greşeală grotească de a-şi instrui proprii călăi!

În ce priveşte avertizarea cu privire la anul în curs 2011, an care conţine numărul fatidic unsprezece-11.
Se poate face o predicţie asupra datelor calendaristice la care pot avea loc incidente provocate de siniştrii non umani şi anume atenţie la datele calendaristice care conţin numerele 8, 11, 22, lunile martie(marti), august(8), octombrie(octo), noiembrie(11) ori date care conţin duble precum 5.5.2011 sau 6.6.2011. Data calendaristică siderantă pare a fi 11.11.2011, în care numărul 11 apare de trei ori!

Deja în cele patru luni care s-au scurs din anul în curs 2011 ne-am confruntat cu evenimente foarte dure precum cutremurul din Japonia sau revoluţiile din lumea arabă. Prin urmare trebuie să ne aşteptăm la alte evenimente neplăcute în perioada de timp care a rămas din an astfel că se poate încerca scanarea viitorului apropiat pentru depistarea eventualelor atacuri sau calamităţi majore. Credeţi că se poate?
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 16/04/2011 18:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

În topicul dedicat asasinilor psi preluând o ştire din revista Nexus anunţam accidentul cerebral suferit de dl.Vasile Rudan, atac care a avut loc, după câte se pare, la data de 27.07.2010. Această dată calendaristică este dedusă după informaţiile prezente pe site-ul revistei Nexus, care precizează că atacul a avut loc la două zile după ce informaţiile privitoare la modulul 2 al cursului de apărare extrasenzorială au fost făcute publice. Data la care aceste informaţii au fost făcute publice pe site-ul revistei Nexus este 25.07.2010 prin urmare dacă aceste informaţii sunt corecte atunci accidentul d-lui Rudan a avut loc la data de 27.07.2010.
În respectivul post îmi exprimam opinia că dl Rudan a fost victima asasinilor psi şi noile informaţii din acest topic privitoare la folosirea de către non umani a numerelor duble ori triple confirmă această ipoteză. Se poate vedea semnătura asasinului psi în data la care dl Rudan a avut accidentul, 27.7.2010, dată care conţine dubla "77" şi mai mult conţine două numere simetrice 27(0)72 şi 010 , la fel ca şi în cazul cunoscutului scriitor Ion Ţugui căruia i s-a prezis că va muri la primul palindrom care a fost 20.02.2002!
Noul element dezvăluit de această situaţie dramatică şi care oarecum îmi scăpase să îl menţionez în mod explicit este faptul că dublele pot fi constituie fie ca 5.5.2011, fie ca în cazul de mai sus 23.3.2011. Şi o menţiune pentru numerele simetrice din interiorul datei calendaristice, cum sunt 25.(0)5.2011, 26.(0)6.2011 ...29.(0)9.2011 sau cum a fost 11.02.2011.
Informaţia despre palindromul lui Ion Ţugui este prezentă într-una din cărţile d-lui gral Emil Străinu, ca un fapt tulburător dar inexplicabil. Emil Străinu este la fel ca şi dl Rudan unul din specialişti psi ai armatei şi ai serviciilor.

Ultima modificare efectuata de catre Tintin la 02/05/2011 22:38, modificat de 1 data in total
Sus
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 02/05/2011 22:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Revin asupra uneia dintre observaţiile precedente şi anume adunarea cifrelor care compun un număr, o metodă foarte cunoscută în numerologie.
În cazul atentatelor din Londra din 7.07.2005 adunând cifrele anului 2005, 2+0+0+5 obţinem cel de al treilea 7, având în final triplu 777
Aceiaşi metodă de adunare a cifrelor unui număr se poate aplica datei atentatelor de la nine-eleven dar un pic mai selectiv. M-am întrebat de ce aceste forţe oculte au ales luna septembrie pentru atac şi nu luna august, octombrie sau noiembrie? Răspunsul presupun că este acesta: numărul lunii septembrie-9 se adună cu cifra vecină din dreapta 2 rezultând un nou număr 11! 11.09.2001 devine 11. 9+2 001 şi de aici rezultă 11 11 001
Această metodă de adunare a cifrelor alăturate se aplică şi datei cutremurului din 1977 şi anume din data 04.03.1977 obţinem 4+3.1977 şi în final 71977 având un triplu- 777 la fel ca la atentatele din Londra!
Prin urmare date suspecte devin şi 6.05.2011, 5.06.2011, 4.07.2011 (ziua Americii), 3.08.2011, 2.09.2011, 1.10.2011. Tot în acest an data de 11.9.2011 (zece ani de la nine-eleven) produce trei numere de 11!
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 12/05/2011 02:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aşa cum anticipam înregistrăm încă un cutremur într-o dată care conţine numărul 11. Sudul Spaniei a fost zguduit în data de 11.05.2011 de un cutremur de 5.2 grade magnitudine care a cauzat moartea a 10 persoane şi distrugeri materiale evaluate la 25 de milioane de euro. Deşi magnitudinea seismului nu a fost foarte mare în schimb adâncimea la care a avut loc a fost relativ mică, la doar un kilometru. Autorităţile spun că este cel mai grav cutremur din ultimii 50 de ani din Spania.
Omul chipurile "modern", purtând ochelari de cal ai ştiinţei moderne nu poate percepe şi nici nu poate să accepte adevărul şi este absolut incapabil să înţeleagă şi să-şi explice ce i se întâmplă!
Să vedem dacă pe 25.05.2011, dată ce conţine numărul simetric 25052 - (sau altfel 2+5 0 5+2 = 707) vor avea loc noi tragedii.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13368599.
http://stirileprotv.ro/stiri/international/cutremur-de-5-1-in-spania-7-morti-si-mai-multe-cladiri-prabusite.html
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cutremur-in-spania-4-morti-929970.html
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 12/05/2011 17:40    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Php-ul joacă feste şi a dublat postul

Ultima modificare efectuata de catre Tintin la 12/05/2011 18:02, modificat de 1 data in total
Sus
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 12/05/2011 17:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Militarii români aflaţi în teatre de operaţiuni se confruntă cu situaţii primejdioase, uneori mortale. Recent doi militari români din regimentul Neagoe Basarab au fost ucişi în Afganistan, fapt care a făcut ca presa să ne reamintească de toate celelalte cazuri, ale militarilor români ucişi în teatrele de operaţiuni. Parcurgând această listă iată ce se poate observa:
1.Primii militari români ucişi în Afganistan, Iosif Silviu Fogoraşi şi Mihail Anton Samoilă au fost ucişi în data de 11.11.2003, dată care conţine de ce oare, două numere de 11!
2.Narcis Şonei, sergent, a fost ucis în regiunea Kandahar în data de 24.04.2005. Aşa cum se poate vedea data conţine ca numărul simetric 24042! Credeţi că este coincidenţă?
3. Al treilea caz, Ionel Georghiţă Drăguşanu, caporal, sanitar, a fost ucis în data de 20.06.2006, dată care este compusă din două numere 2006!
Lista este mai lungă şi unele din aceste cazuri tragice s-au petrecut la date care conţin numărul 8, tripla 111 sau tripla 222, cum ar fi datele 1.10.2010 sau 26.02.2009. Cazurile cele mai şocante şi mai evidente rămân însă primele trei pe care le-am expus mai sus.
Într-un topic precedent lansam avertizarea asupra datei 11.11.2011 dar iată că tragedii s-au petrecut deja într-o altă zi de 11 noiembrie, conţinând doi de 11!
Personal consider că militarii plecaţi în misiune în TO au nevoie de aceste informaţii, oricât ar părea ele de bizare! Atâtat timp cât informaţiile ţin de evidenţă, este imperios să fie luate în considerare, pentru că nu este vorba de deterioararea unor bunuri materiale ci este vorba chiar de vieţile militarilor! Poate că Sistemului nu-i pasă câtuşi de puţin de vieţile noastre şi probabil că Angrenajul cel Mare merge şi fără o rotiţă sfărâmată aşa că nu aşteptaţi la infinit intervenţia Sistemului, e cazul ca cei direct interesaţi să se ocupe personal de protecţia şi securitatea proprie! Altfel spus acţionaţi în vederea asigurării propriei protecţii înaintea Sistemului pentru că Sistemul este de o inerţie înfiorătoare!
Lista cu militarii români ucişi în TO o găsiţi aici
http://www.evz.ro/detalii/stiri/militar-roman-mort-in-afganistan-929681.html
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 13/05/2011 21:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vă mai amintiţi refrenul "Cine a tras în noi, 21-22"?
Despre revoluţia din 1989 sunt multe lucruri pe care nu le înţelegem nici acum. URSS a intervenit atunci şi temutele servicii secrete KGB şi GRU au avut un rol în dărâmarea regimului Ceauşescu, în scopul de a-şi plasa marionetele în fruntea noului regim. Ceea ce nu ştim foarte clar este dimensiunea sau scara la care s-a intervenit.
De ce a trebuit să moară atâta lume? S-au făcut tot felul de scenarii.
Dincolo de aspectele deja cunoscute şi foarte dezbătute, azi apar noi informaţii care au legătură cu acest topic şi care dezvăluie faptul că în 1989 a fost mai mult decât bănuiam!
Revoluţia de la Timişoara a început în data de 16 decembrie, dar momentul culminant a fost data de 22 decembrie când dictatorul a fugit. În acele zile conflictele dintre forţele de ordine şi manifestanţi au provocat zeci de victime dar în conştiinţa oamenilor cele mai sângeroase au rămas zilele de 21 şi 22 decembrie.
21.12.1989 conţine numărul simetric 2112! Numărul anilor conţine numărul simetric 989!
22.12.1989 conţine dubla 22 sau chiar tripla 222. Altfel se poate vedea ca 22-121-989
Într-un mod foarte curios tocmai acest două zile consecutive 21 şi 22 decembrie prezintă caracteristice datelor calendaristice utilizate de non umani! În această perioadă a lunii decembrie nici o altă dată nu mai prezintă aceste caracteristici! Este posibil ca aceste date calendaristice conţinând combinaţii de numere utilizate de nonumani să fi fost un factor agravant sau chiar determinant în ce priveşte numărul victimelor revoluţiei!
netics
Junior
Junior

Data inscrierii: 09/Apr/2009

MesajTrimis: 15/05/2011 15:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

11 Mai 2011 - cutremur in Spania cum n-a mai fost de 50 de ani, http://www.huffingtonpost.com/2011/05/11/spain-earthquakes-2011-multiple-deaths_n_860646.html
Sus
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 13/06/2011 07:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi 13.06.2011 a avut loc un cutremur în Noua Zeelandă, prilej pentru presă de a reaminti că în această ţară a mai avut loc un cutremur în data de 22.02.2011,într-o zi de marţi, un cutremur mult mai grav soldat peste 180 de morţi şi sute de răniţi.
Trebuie să recunosc că nu am avut cunoştinţă despre acest cutremur din Noua Zeeelandă din februarie anul curent, produs într-o zi de 22. Acest număr 22 l-am incriminat ca fiind folosit de nonumani alături de numărul 11. Aceste două numere, 11 şi 22, sunt singurele numere duble care pot fi întâlnite într-o lună calendaristică!
Data la care a avut cutremurul din februarie prezintă mai mult decât o dublă şi anume o cvadruplă, numărul 2 apărând consecutiv de patru ori şi anume 22.2.2011! Dacă adunăm 11 de la final şi ignorăm cifrele de zero obţinem chiar de cinci ori cifra 2 respectiv 22.02.20 1+1=22.2.22! .
De asemenea data de 22.02.2011 conţine numărul simetric 22022 sau altfel văzut conţine trei numere simetrice înşiruite 22-0220-11
Şi mai este un amănunt de luat în seamă. Oraşul care a fost lovit de cutremurul din 22.02.2011 precum şi de cutremurul de azi 13.06.2011 este al doilea ca mărime din Noua Zeelandă şi se numeşte Christchurch adică Biserica Creştină sau Biserica lui Christ.

Această informaţie despre cutremurul grav din 22.02.2011 din Noua Zeelandă probează corectitudinea avertismentului lansat pe spyology.
Link-uri
http://www.hotnews.ro/stiri-international-8325677-cutremurin-noua-zeelanda-soldat-morti-raniti-orasul-christchurch-fost-declarata-stare-urgenta.htm
http://articles.cnn.com/2011-02-21/world/new.zealand.earthquake_1_magnitude-water-mains-christchurch-police?_s=PM:WORLD
Sus
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 19/07/2011 19:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un incident pe aeroportul Otopeni a fost dat la iveală de o postare pe internet. Este vorba de o înregistrare a convorbirilor dintre controlorii de trafic şi piloţi (convorbiri care pot fi ascultate în timp real pe LIVE ATC) , din data de 11 iulie 2011 când un avion aparţinând Aegean Airlines era să intre pregătitndu-se pentru decolare pe aceiaşi pistă pe care tocmai se pregătea să aterizeze un avion TAROM care venea de la Paris.
Dincolo toate aspectele, regulamentele, care sunt luate în considerare în acest caz, se poate spune precum titrează PRO TV-ul că
Cea mai mare catastrofa aviatica din istoria Romaniei a fost la un pas sa se produca pe 11 iulie.
Pe 11 iulie, doar 500 de metri au lipsit pentru ca doua avioane sa se ciocneasca pe pista.Seful Directiei Investigatii Transport Aerian din Ministerul Transporturilor, Mircea Ciuca, a declarat pentru Stirile ProTV ca anchteaza incidentul si a solicitat lamuriri de la toate partile implicate: ROMATSA, TAROM si Aegean Airlines.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/aproape-400-de-oameni-au-fost-la-un-pas-de-moarte-pe-aeroportul-otopeni-aoleu-i-m-so-sorry-video.html
http://www.evz.ro/detalii/stiri/doua-avioane-de-linie-la-un-pas-de-o-catastrofa-pe-otopeni-938534/pagina-comentarii/1.html#comentarii
xPlay
Junior
Junior

Data inscrierii: 16/Iun/2011

MesajTrimis: 19/07/2011 20:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Exact la topicul asta m-am gandit cand am citit stirea. Ciudat rau.
Sus
xPlay
Junior
Junior

Data inscrierii: 16/Iun/2011

MesajTrimis: 22/07/2011 17:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca se tin evenimentele in ritmul asta, cred ca mai am putin si devin paranoic in legatura cu cifrele din calendar.

Citat:
"Doua explozii puternice la Oslo, in apropierea cladirii unde se afla biroul premierului norvegian. Cel putin doi morti si opt raniti"

Citat:
"An explosion occurred in Oslo, Norway, on 22 July 2011 at 15:20 CET (ora locala in Norvegia) outside the office of Prime Minister Jens Stoltenberg and other government office buildings."
Sus
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 22/07/2011 18:56    Titlul subiectului: clădire guvernamentală distrusă pe 22 Raspunde cu citat (quote)

@xplay
Mulţumesc pentru susţinere, uneori am impresia că sunt un Don Quijote, în luptă cu morile de vânt. Numai că realitatea dovedeşte că ce am spus chiar este adevărat.
În schimb nu apare absolut nici o reacţie din păcate din partea nimănui. Aşteptăm, aşteptăm, ca până la urmă să fie prea târziu, când o să mai încasăm cu brio un nine-eleven de nu o să-l putem duce!
Explozia a a vut loc într-o clădire guvernamentală.

http://news.blogs.cnn.com/2011/07/22/blast-rips-through-norways-capital-injuries-reported/?hpt=hp_t1

Păi e mai bine @Xplay să fii paranoic, dar în viaţă, că până la urmă asta contează.

LE
Atacul terorist din Norvegia, petrecut în data de 22.07.2011 soldat cu 87 de morţi, este atacul cu cel mai mare număr de victime, de la cel din Madrid din 11.03.2004
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 23/07/2011 22:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deşi trecând prin şcoală rămânem cu impresia falsă a atotcunoaşterii profesorului sau a ce scrie în manual, în realitate nu-i nici pe departe aşa. Cunoaşterea noastră asupra Lumii conţine multe, foarte multe lacune. Şi chiar dacă civilizaţia noastră aşa zis modernă nu are cunoştiinţe despre universul Astral, acest univers nu încetează să existe. Şi chiar dacă noi nu ştim că suntem ţintele unor atacuri psi, aceste atacuri tot ne lovesc cât se poate de violent, cu consecinţe dintre cele mai dramatice şi mai tragice. Cum omul nu poate percepe decât foarte vag acest spaţiu, personal sunt siderat de faptul că nu suntem ajutaţi de alte fiinţe mai evoluate să scăpăm de aceste specimene criminale nonumane absolut groteşti, care au un caracter pe măsura înfăţişării lor hidoase.
E chiar foarte rău că până acum nu au fost deconspirate aceste atacuri psi executate din spaţiul Astral şi e chiar foarte rău că încercăm acum pe ultima sută de metrii să scoatem la iveală ceea ce trebuia să ştim demult. Într-un mod extrem de dur am fost lăsaţi să ne descurcăm singuri. Asta mă face să ajung la concluzia că ar fi trebuit să mă nasc în această lume având în mâna dreaptă o sabie şi în stânga un scut. Măsura implacabilă cu care însă suntem judecaţi nu se raportează la individ ci la întreg, ca şi civilizaţie. Cum s-ar spune nu e nimic personal. Dar un atac psi executat asupra ta este personal, este chiar foarte personal dacă cineva încearcă să te ucidă sau să te distrugă, pentru că exact asta se întâmplă acum cu noi în particular, cu civilizaţia noastră în general.
Folosirea unor numere cum sunt 8,11, 22, în planurile lor criminale este un tipar pentru non umani, cred că am arătat asta. În ultimile luni s-au succedat unul după altul ba un cutremur pe 11, ba un atentat pe 11, ba un cutremur pe 22, ba un atentat pe 22. Devine ridicol chiar să nu le observi!
Un alt tipar al non umanilor este să înalţe şi apoi să distrugă un întreg continent. Dacă serviciile secrete abilitate cu securitatea naţională din întreaga lume, ca să nu facem excepţii, nu realizează ce ni se coace, vom ajunge cu siguranţă în situaţii cu mult mai dramatice decât cea din Norvegia! Şi după cum se vede nu se înterevăd şanse prea mari ca aceste servicii să ajungă la adevăr. Acum puteţi să vă întrebaţi cine vă apără cu adevărat pe voi, cine vă apără familia, ţara, în acest moment?
Barack Obama asigura Norvegia de sprijinul SUA împotriva unor astfel de atacuri teroriste. Împotriva cui vrea să lupte Obama, împotriva unui norvegian dement şi pe deasupra antiislamist? Păi până acum doar islamiştii executau atentate, acum şi antiislamiştii sunt terorişti? Ce să mai înţeleagă lumea?
Deocamdată Occidentul se luptă cu umbrele şi cu efectele, cu indivizi manipulaţi, fără să ajungă la cauză. Dar pe acest topic se poate vedea că am depăşit prin capacitatea de previziune orice serviciu secret pentru simplul fapt că informaţiile postate aici reflectă situaţia reală în care ne aflăm.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 11:17    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat