spyology
intelligence and more
FAQ
Cautare
Membri
Grupuri
Inregistrare
Mesaje private
Autentificare
Hitler, mortul viu & baza nazistă din Antartica
Pagina de start a forumului spyology
->
LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior
::
Subiectul urmator
Autor
Membru 2
Data inscrierii: 19/Apr/2010
Trimis: 03/07/2010 16:12
Titlul subiectului: Hitler, mortul viu & baza nazistă din Antartica
-ca să nu umplu forumul am editat un subiect care se repeta.
Ultima modificare efectuata de catre Tintin la 28/06/2011 16:55, modificat de 1 data in total
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 29/10/2010 23:24
Titlul subiectului: Hitler, mortul viu
Motto:
„Am văzut ieșind din mare o fiară care avea zece coarne și șapte capete. Pe coarne avea zece diademe, iar pe capete avea nume blasfemiatoare...Unul dintre capetele ei era ca înjunghiat de moarte, dar rana mortală s-a vindecat. Întregul pământ a fost uimit și s-a dus după fiară„
Apocalipsa 13.
În decembrie 2009, FSB-ul, unul dintre cele mai temute servicii secrete, anunţa prin vocea şefului arhivelor că rămăşiţele lui Hitler au fost incinerate de KGB în anii 70 ai secolului trecut.
http://edition.cnn.com/2009/WORLD/europe/12/11/russia.hitler.remains/index.html
. Că KGB-ul a incinerat nişte rămăşiţe umane, acest lucru este deplin posibil. În rest, şeful arhivelor FSB ar putea da o fugă în Antartica să-l întrebe pe Hitler, după ce acum l-au sinucis şi l-au ars oficial, cum se mai simte. Închipuiţi-vă cum o să fie când Hitler „mortul” va apărea cât se poate de viu în faţa lumii întregi. Şocul psihologic pe care-l vor resimţii cu toţii va fi mai devastator decât bombele...
Specialiştii în drept cunosc mai bine decât mine învinuirile care îi pot fi aduse acestui personaj sinistru care se face responsabil de declanşarea cel de-al doilea război mondial. Din punctul meu de vedere, acest individ a ciuntit teritoriul României şi pentru fapta asta, cât timp va trăi va fi urmărit până la capătul lumii şi în gaură de şarpe, acolo unde s-a şi băgat!
Unele dintre informaţiile pe care le-am primit cu nişte ani în urmă în spaţiul Astral făceau referire la o locaţie necunoscută, denumită în acele comunicări drept „WC-ul lui Hitler” ori „Latrina lui Hitler”, ca să-i zic aşa. Trebuie să recunosc faptul că ani de zile nu am ştiut la ce făcea referire respectiva expresie. La acea vreme mi-a fost cu neputinţă să înţeleg această ciudată asociere, nu înţelegeam de ce Hitler avea o „latrină”, cu atât mai mult cu cât individul era mort. Partea mai stranie însă aveam să o aflu mai târziu, când tot în Astral am primit informaţia că respectivul individ nu era destul de mort ca să zic aşa, adică individul chiar nu era mort deloc! Vorbesc despre Hitler şi „WC-ul” lui, baza nazistă din Antartica.
Ştiu că poate părea incredibil dar asta e situaţia şi ca să înţelegeţi am să vă explic cum stau lucurile. În anul 1945 când se presupune că s-a sinucis, Hitler avea 56 de ani fiind născut în anul 1889. Calculul aritmetic ne indică faptul că dacă nu a murit, acum Hitler ar avea 121 de ani, o vârstă care să recunoaştem că e aproape imposibil de atins. Având în vedere aceste considerente trebuie că Hitler e mort oricum, căci ori s-a sinucis ori dacă nu s-a stins de bătrâneţe. Lucrurile nu stau chiar aşa, problema este greşit pusă, căci facem consideraţii prin prisma cunoştinţele noastre, a celor de la suprafaţa Terrei. Ei bine în subteran, acolo unde s-au retras vechile civilizaţii, timpul biologic se desfăşoară mult mai încet! Ca informaţie, timpul biologic al celor din civilizaţiile subterane este de câteva ori mai lent, adică ei trăiesc undeva de zece ori mai mult decât noi!
Hitler după ce şi-a înscenat sinuciderea, avea să ajungă în baza nazistă subterană din Antartica, acolo unde naziştii aveau să continue dezvoltarea discurilor zburătoare. Din 1945 până în prezent au trecut 65 de ani, pentru noi. Dacă împărţim aceşti 65 de ani, să zicem la 10, obţinem cu o oarecare aproximaţie timpul biologic care a trecut pentru cei din baza nazistă subterană din Antartica, anume doar 6,5 ani! Conform acestor noi calcule, Hitler în acest moment, din punct de vedere biologic are aproximativ 62 de ani! Să recunoaştem că aceasta nu ar fi o vârstă deosebit de înaintată!
Mai este necesară o explicaţie şi anume să clarificăm faptul de ce acolo în subteran, la adâncimi foarte mari timpul trece mai încet. În primul rând trebuie spus că ştiinţa modernă are o viziune destul de îngustă asupra fenomenelor electromagnetice, care acoperă un domeniu mult mai vast decât se cunoaşte la ora actuală, mai ales în biologie. Radiaţiile de tot felul care vin din spaţiul cosmic au un efect devastator asupra corpului fizic, noi fiind protejaţi de aceste radiaţii doar de câmpul magnetic al Terrei. Sunt o sumedenie de posibilităţi de a reduce efectul dramatic al radiaţiilor cosmice asupra corpului fizic dintre care una dintre cele mai eficiente este coborârea în subteran, la o adâncime foarte mare. Recunosc că aceasta este o explicaţie foarte lapidară, simplistă. Fireşte că din punct de vedere ştiinţific lucrurile sunt mult mai complexe.
Ideea e că trebuie luată în considerare, chiar foarte serios, posbilitatea ca acolo în baza nazistă subterană din Antartica, timpul biologic să treacă de câteva ori mai încet, cu implicaţiile de rigoare.
De ce baza din Antartica era denumită „WC-ul lui Hitler” îmi e lesne acum de înţeles. Probabil acolo s-au adunat toate scursorile lumii, în frunte cu Hitler, mortul viu.
În ce priveşte baza din Antartica, e o poveste întreagă. Oricum, conform informaţiilor primite, nazişti din Antartica au luat deja un avans tehnologic de 20 de ani faţă de actuala civilizaţie modernă de la suprafaţă. Nici nu-i de mirare dacă vedem cu ce prostii se ocupă ştiinţa la ora actuală şi în ce aiureli se investesc banii.
În ce priveşte temutele servicii de informaţii, MI6, CIA, Mossad şi SVR-ul Rusiei pot să doarmă liniştite, pot chiar să şi viseze, naziştii din Antartica ne veghează.
Membru 2
Trimis: 07/02/2011 21:32
Titlul subiectului: Hitler, diavolul care a fugit la Pol
În topicul
Cine sunt duşmanii umanităţii?
spuneam că nu deţin informaţii despre persoane publice care fac parte din categoria non-umani,
shapeshifters
sau mai popular draci ori alte specimene. Reamintesc faptul că aceşti oribili non-umani îşi pot schimba forma corpului, mai degrabă forma corpului astral şi mai rar forma corpului fizic. De obiciei îşi păstrează forma falsă, mincinoasă a corpurilor, fizic sau astral şi în rare momente, atunci când cred că nu-i poate vedea nimeni, revin în forma lor originală, absolut hidoasă.
Conform noilor informaţii din Astral, primul pe listă care intră în această categorie, este însuşi Adolf Hitler!
Iată cum sună scurta caracterizare:
(Hitler) Diavolul care a fugit la Pol.
Relevarea aspectului diavolesc a lui Adolf Hitler, lămureşte unele chestiuni cum ar fi citatul de mai sus din Apocalipsă care vorbeşte de o
Fiară
şi înţelegem prin asta că se face referire la aspectul non uman al lui Hitler
„Am văzut ieşind din mare o fiară care avea zece coarne şi şapte capete. Pe coarne avea zece diademe, iar pe capete avea nume blasfemiatoare...Unul dintre capetele ei era ca înjunghiat de moarte, dar rana mortală s-a vindecat. Întregul pământ a fost uimit și s-a dus după fiară„
Un alt aspect care începe să se lămurească este riscul pe care-l prezintă o incursiune, chiar şi în Astral, în acel sector al naziştilor de la Polul Sud. Adică există riscul să dai de dracu, nu la figurat ci chiar la propriu!
Pe lângă surpriza pe care Hitler o pregăteşte lumii când se va arăta după atâţia ani viu şi nevătămat, se pare că şi naziştii săi vor avea parte de o mare surpriză atunci când vor descoperii adevărata înfăţişare a lui Hitler! Probabil că la momentul adevărului naziştii se vor confrunta cu câteva întrebări existenţiale...
Membru 2
Trimis: 24/03/2011 19:35
Titlul subiectului:
Gluma se îngroaşă! În acest moment cred că pot confirma informaţiile care îl dau viu pe Hitler!
Slab, tras la faţă, neras, poartă încă uniformă militară. Are ochii albaştrii.
Informaţii noi în ce priveşte dotarea naziştilor refugiaţi în baza din Antartica: "
Peste 1000 de nave
". În mod curios nu se specifică ce fel de nave. Am putea crede că informaţia ne este furnizată de un ageamiu în ce priveşte tehnica de luptă dar nu este aşa, omisiunea este voită. Dacă navele se pot deplasa la fel de bine în aer ca şi în apă atunci nu este nevoie de nici o specificaţie!
Membru 2
Trimis: 19/04/2011 18:17
Titlul subiectului:
Criza financiară care a debutat în anul 2008 a fost susţinută printre altele şi prin mesaje telepatice de tip hipnotic. Noaptea ele apăreau succesiv pe ecranul mental sub forma unor foi negre pe care erau scrise cu alb diferite mesaje dintre care cel mai inofensiv era
NU AI BANI DE BUZUNAR
De curând au început să agreseze subconştientul oamenilor altfel de mesaje, semn că altceva se coace. Mesajul următor l-am recepţionat personal, ieri, sub aceiaşi formă ca şi precedentele, având următorul text
LUMEA ÎNTREAGĂ ESTE LA PICIOARELE LUi ADOLF HITLER
. Abia acum remarc că data conţine numărul 8: 18 aprilie 2011 iar ziua de naştere a lui Hitler este foarte aproape, pe 20 aprilie. Ţinând cont de erorile acelor vremuri este posibil ca data de naştere a lui Hitler să fie totuşi 18 aprilie iar acest mesaj să fi fost o celebrare.
Este dacă vreţi recunoaşterea chiar de către forţele malefice a faptului că Adolf Hitler este încă în viaţă. Pe măsură ce timpul trece şi dovezile se adună acest fapt devine din ce în ce mai cert. Mai mult, după câte se vede aceste forţe nu mai ţin atât de mult să se ascundă!
Mai jos aveţi prilejul să vedeţi în premieră mesajul telepatic malefic aşa cum apare pe ecranul mental
Sunt foarte de tentat să fac nişte comentarii extrem de acide la adresa întregului sistem care asigură securitatea naţională a României, dar mă abţin ca un om bine crescut ce sunt.
Membru 2
Trimis: 28/06/2011 17:59
Titlul subiectului: Departamentul agenţilor psi operativi
Am adăugat subiectului iniţial care se referea la
Hitler mortul viu
şi
baza nazistă din Antartica
, pentru că sunt subiecte foarte apropiate.
Discutând despre baza nazistă din Antartica, să vedeţi acum o "coincidenţă", ea mai este cunoscută şi ca
Baza 211
. Observaţi numărul 11 incriminat că este folosit de nonumani, prezent în numărul bazei naziste
211
!
În timp ce servicii de informaţii de prestigiu nu au informaţii despre
Antarctic Nazi Base 211
, ne vom permite să discutăm aici pe forum chiar despre departamentul psi al Bazei naziste 211 din Antartica.
Este cumva logic că spionii naziştilor din Antartica nu se pot plimba chiar în largul lor prin lume, de aceea uneori ei apelează la departamentul psi, personal asta presupun, că nu am de unde să ştiu cu certitudine. Care departament psi nazist, conform informaţiilor primite, este alcătuit din patru oameni: doi bărbaţi şi două femei. Personal am văzut tot patru indivizi, dar de la distanţă mie mi s-au părut a fi trei bărbaţi şi o femeie. Rămâne de văzut care este raportul corect. În orice caz se pare că cifrele coincid, sunt patru agenţi operativi, dintre care unul sigur este o femeie, o doamnă/domnişoară, tinerică, drăguţă, frumoasă, prezentabilă, probabil capabilă să joace rolul de femeie fatală. Ar mai fi de spus că cel puţin unul dintre agenţi este antrenat să ucidă prin intermediul planului Astral, asta dacă aţi crezut că agenţii psi nazişti se ocupă cu cultivatul florilor.
Uzual
gaşca de agenţi psi operativi nazişti
se plimbă prin Astral împreună, toţi patru. După felul în care se coordonează, după felul în care se deplasează sau se opresc la unison, put a instrucţie şi disciplină. Şi încă un amănunt, nu îşi vorbesc absolut deloc, probabil ştiu tot timpul ce au de făcut conform planului şi umblă prin Astral tăcuţi precum peştii.
Ultima informaţie despre acest departament al serviciilor secrete naziste este veche de o lună şi o plasa pe doamna/domnişoara agent psi operativ undeva în Germania, locul de unde opera, având asupra ei un arsenal de domeniul SF-ului. Se pare că domnişoara spion psi rămăsese cam fără om de contact. Deh criză, greu să mai găseşti un om de încredere, vremuri grele şi pentru spionii nazişti.
Junior 2
Data inscrierii: 11/Iul/2011
Trimis: 19/07/2011 23:00
Titlul subiectului: Re: Hitler, mortul viu
Tintin a scris:
Motto:
„Am văzut ieșind din mare o fiară care avea zece coarne și șapte capete. Pe coarne avea zece diademe, iar pe capete avea nume blasfemiatoare...Unul dintre capetele ei era ca înjunghiat de moarte, dar rana mortală s-a vindecat. Întregul pământ a fost uimit și s-a dus după fiară„
Apocalipsa 13.
În decembrie 2009, FSB-ul, unul dintre cele mai temute servicii secrete, anunţa prin vocea şefului arhivelor că rămăşiţele lui Hitler au fost incinerate de KGB în anii 70 ai secolului trecut.
http://edition.cnn.com/2009/WORLD/europe/12/11/russia.hitler.remains/index.html
. Că KGB-ul a incinerat nişte rămăşiţe umane, acest lucru este deplin posibil. În rest, şeful arhivelor FSB ar putea da o fugă în Antartica să-l întrebe pe Hitler, după ce acum l-au sinucis şi l-au ars oficial, cum se mai simte. Închipuiţi-vă cum o să fie când Hitler „mortul” va apărea cât se poate de viu în faţa lumii întregi. Şocul psihologic pe care-l vor resimţii cu toţii va fi mai devastator decât bombele...
Specialiştii în drept cunosc mai bine decât mine învinuirile care îi pot fi aduse acestui personaj sinistru care se face responsabil de declanşarea cel de-al doilea război mondial. Din punctul meu de vedere, acest individ a ciuntit teritoriul României şi pentru fapta asta, cât timp va trăi va fi urmărit până la capătul lumii şi în gaură de şarpe, acolo unde s-a şi băgat!
Unele dintre informaţiile pe care le-am primit cu nişte ani în urmă în spaţiul Astral făceau referire la o locaţie necunoscută, denumită în acele comunicări drept „WC-ul lui Hitler” ori „Latrina lui Hitler”, ca să-i zic aşa. Trebuie să recunosc faptul că ani de zile nu am ştiut la ce făcea referire respectiva expresie. La acea vreme mi-a fost cu neputinţă să înţeleg această ciudată asociere, nu înţelegeam de ce Hitler avea o „latrină”, cu atât mai mult cu cât individul era mort. Partea mai stranie însă aveam să o aflu mai târziu, când tot în Astral am primit informaţia că respectivul individ nu era destul de mort ca să zic aşa, adică individul chiar nu era mort deloc! Vorbesc despre Hitler şi „WC-ul” lui, baza nazistă din Antartica.
Ştiu că poate părea incredibil dar asta e situaţia şi ca să înţelegeţi am să vă explic cum stau lucurile. În anul 1945 când se presupune că s-a sinucis, Hitler avea 56 de ani fiind născut în anul 1889. Calculul aritmetic ne indică faptul că dacă nu a murit, acum Hitler ar avea 121 de ani, o vârstă care să recunoaştem că e aproape imposibil de atins. Având în vedere aceste considerente trebuie că Hitler e mort oricum, căci ori s-a sinucis ori dacă nu s-a stins de bătrâneţe. Lucrurile nu stau chiar aşa, problema este greşit pusă, căci facem consideraţii prin prisma cunoştinţele noastre, a celor de la suprafaţa Terrei. Ei bine în subteran, acolo unde s-au retras vechile civilizaţii, timpul biologic se desfăşoară mult mai încet! Ca informaţie, timpul biologic al celor din civilizaţiile subterane este de câteva ori mai lent, adică ei trăiesc undeva de zece ori mai mult decât noi!
Hitler după ce şi-a înscenat sinuciderea, avea să ajungă în baza nazistă subterană din Antartica, acolo unde naziştii aveau să continue dezvoltarea discurilor zburătoare. Din 1945 până în prezent au trecut 65 de ani, pentru noi. Dacă împărţim aceşti 65 de ani, să zicem la 10, obţinem cu o oarecare aproximaţie timpul biologic care a trecut pentru cei din baza nazistă subterană din Antartica, anume doar 6,5 ani! Conform acestor noi calcule, Hitler în acest moment, din punct de vedere biologic are aproximativ 62 de ani! Să recunoaştem că aceasta nu ar fi o vârstă deosebit de înaintată!
Mai este necesară o explicaţie şi anume să clarificăm faptul de ce acolo în subteran, la adâncimi foarte mari timpul trece mai încet. În primul rând trebuie spus că ştiinţa modernă are o viziune destul de îngustă asupra fenomenelor electromagnetice, care acoperă un domeniu mult mai vast decât se cunoaşte la ora actuală, mai ales în biologie. Radiaţiile de tot felul care vin din spaţiul cosmic au un efect devastator asupra corpului fizic, noi fiind protejaţi de aceste radiaţii doar de câmpul magnetic al Terrei. Sunt o sumedenie de posibilităţi de a reduce efectul dramatic al radiaţiilor cosmice asupra corpului fizic dintre care una dintre cele mai eficiente este coborârea în subteran, la o adâncime foarte mare. Recunosc că aceasta este o explicaţie foarte lapidară, simplistă. Fireşte că din punct de vedere ştiinţific lucrurile sunt mult mai complexe.
Ideea e că trebuie luată în considerare, chiar foarte serios, posbilitatea ca acolo în baza nazistă subterană din Antartica, timpul biologic să treacă de câteva ori mai încet, cu implicaţiile de rigoare.
De ce baza din Antartica era denumită „WC-ul lui Hitler” îmi e lesne acum de înţeles. Probabil acolo s-au adunat toate scursorile lumii, în frunte cu Hitler, mortul viu.
În ce priveşte baza din Antartica, e o poveste întreagă. Oricum, conform informaţiilor primite, nazişti din Antartica au luat deja un avans tehnologic de 20 de ani faţă de actuala civilizaţie modernă de la suprafaţă. Nici nu-i de mirare dacă vedem cu ce prostii se ocupă ştiinţa la ora actuală şi în ce aiureli se investesc banii.
În ce priveşte temutele servicii de informaţii, MI6, CIA, Mossad şi SVR-ul Rusiei pot să doarmă liniştite, pot chiar să şi viseze, naziştii din Antartica ne veghează.
Ma mira ce ati spus despre existenta lui Hitler. Dar daca este asa cum stiti sa aflati timpul lor? Adica cum faceti impartirea la 10 si nu la 7 de ex. ca sa aflati scurgerea timpului lor?
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 14/12/2011 20:56
Titlul subiectului: Întâlnire cu un general
Trebuie să recunosc sincer faptul că deşi am primit în Astral informaţii certe cu privire la existenţa bazei naziste de la Polul Sud, mie unul mi-a fost imposibil să ajung să văd această bază cu proprii mei ochii (astrali). Civilizaţiile intraterestre au graniţă acolo şi din această parte nu se poate trece, alte încercări de a trece prin alte părţi au eşuat în apropierea presupusei baze în urma unor atacuri violente ale unor entităţi malefice, care din ce am constatat pot produce o pierdere masivă de energie, simptomele la revenirea în corpul fizic fiind dureri puternice de cap, ameţeli, vărsături. În urma acestor experienţe pot afirma cu certitudine că e ceva acolo şi numai lucru curat nu e! Deci dacă
cineva
are cumva intenţia să "cotrobăie" prin Astral după
Nazi base 211
, sfatul meu sănătos este să renunţe, ce e acolo zic eu depăşeşte limitele umane.
În schimb am obţinut într-un mod indirect alte probe indubitabile cu privire la existenţa acestor nazişti, undeva departe în afara ariei presupusei baze. În spaţiul Astral fiind în expediţie în adâncuri prin subteranele Terrei am avut surpriza să dau nas în nas cu alţi "exploratori" de circumstanţă, îmbrăcaţi în uniformele Wehrmacht-ului şi chiar am parlamentat cu şeful expediţionarilor, un general cu o ţinută absolut impecabilă pe care l-am convins totuşi să facă cale întoarsă. Greu să-mi poată explica cineva ce căuta acolo un general şi trupa lui de soldaţi îmbrăcaţi în uniforma Wehrmacht-ului. Retrăind scena uluitoare, ireală prin care am trecut, am avut senzaţia că sunt într-un film despre WWII.
Sus
netics
Junior
Data inscrierii: 09/Apr/2009
Trimis: 30/12/2011 10:06
Titlul subiectului:
Cate aberatii!
Imi pare rau sa te anunt, dar esti schizofrenic. Iti recomand un consult medical de urgenta la neuropsihiatrie.
Sus
the shadow
Administrator
Data inscrierii: 12/Sep/2007
Trimis: 30/12/2011 15:20
Titlul subiectului:
netics a scris:
Cate aberatii!
Imi pare rau sa te anunt, dar esti schizofrenic. Iti recomand un consult medical de urgenta la neuropsihiatrie.
Stimate utilizator,
Nu doresc sa cenzurez in niciun fel postarile membrilor forumului. Tin insa la calitatea postarilor si la mainera civilizata de expunere a ideilor, precum si la modul politicos de desfasurare a eventualelor polemici.
Daca exista pareri diferite, infruntarea ar trebui sa se produca pem taramul ideilor si nu al cuvintelor.
Membru 2
Trimis: 15/02/2012 22:08
Titlul subiectului: Operaţiunea HIATUS
Cel mai diabolic sistem de securitate cunoscut vreodată, păzind cel mai terifiant secret din istoria omenirii, a fost spart în urma unei operaţiuni executate în cooperare cu forţe din afara civilizaţiei terestre. Operaţiunea "HIATUS" a avut ca obiectiv confirmarea existenţei bazei subterane naziste din Antartica precum şi confirmarea prezenţei lui Adolf Hitler în interiorul bazei subterane.
Obiectivul a fost îndeplinit, amândouă informaţiile au fost confirmate.
Mă tem că nu pot oferi nici un detaliu în plus legat de această operaţiune. Vă recomand să luaţi cât se poate de în serios această informaţie.
Membru 2
Trimis: 04/03/2012 20:29
Titlul subiectului: MAREA INSELATORIE
MOARTEA LUI HITLER, CEA MAI MARE ÎNŞELĂTORIE DIN ISTORIA OMENIRII!
Mă tem că în legătură cu acest subiect al bazei naziste din Antartica şi prezenţa în interiorul bazei a lui Adolf Hitler, într-un mod incredibil aflat încă în viaţă(!!!), serviciile de informaţii aliate au dat greş într-o măsură totală sau dacă nu într-o foarte mare parte. Cred că mai înainte ne pomenim din senin cu naziştii peste noi şi să luăm MARELE ŞOC ÎN PLIN, ar trebui ca adevărul să fie cunoscut din timp.
Această mare înşelătorie a morţii lui Hitler nu este chiar o surpriză, mai ales pentru cei care au întreprins cercetări şi s-au documentat. Am să citez din cartea istoricului belgian specialist în WWII, Jacques de Launay-
Ultimele zile ale fascismului în Europa
, (Editura Ştiinţifică şi Enciclopedică-1985) capitolul referitor la
Ancheta privind moartea lui Hitler.
Ce spune un reputat istoric specializat în WWII despre acest subiect?
Imediat după sosirea lor la Berlin, serviciile secrete aliate s-au străduit să stabilească certitudinea acestei morţi. Englezii şi americanii (I.S şi G.2) s-au instalat la hotelul Am Zoo. Ruşii (SMERSH), la cartierul general al lui Buch, lângă Berlin.
În legătură cu sfârşitul lui Hitler circulă cele mai contradictorii informaţii. Am înregistrat în acea perioadă 21 de versiuni ...
a 12-a versiune – Am impresia că Hitler trăieşte (Stalin lui Anthony Hopkins, 6 iunie) ....
Anchetatorul de la Intelligence Service, Trevor Roper a depus foarte repede raportul, la 2 noiembrie 1945, prin care conchidea asupra morţii lui Hitler. Ruşii au refuzat orice cooperare, dar au lăsat să se înţeleagă, în continuare că ei nu credeau în moartea lui Hitler.
Cu toate acestea ei îi capturaseră pe principalii martori direcţi: Linge, Guensche...
La drept vorbind ancheta lui Trevor Roper nu convingea deloc. Ea a fost puternic criticată mai ale de loc.col. Heimlich, anchetatorul de la G.2 şi de loc.col. Klimenko, anchetatorul sovietic...
Ce concluzie se poate trage? Ruşii spun, la 4 iulie 1945 (statul major al lui Jukov): „Nu am găsit nici o urmă a vreunui corp care să semene cu al Evei Braun şi suntem atât de convinşi că acel corp abandonat nu este al lui Hitler încât experţii noştrii au dat ordin să fie îngropate din nou în acelaşi loc... Este vorba de o dublură şi încă una proastă.”
M-am dus la Berlin, la începutul lui 1946... Am avut ocazia nu să fac descoperiri, ci să văd mai mulţi experţi care făceau verificări.
Istoricii Tulpuhovski (sovietic) şi Wilmot (australian) erau de acord asupra posibilităţii de substituire cu o dublură... Atunci un alt anchetator comisarul francez Guillaume a stabilit că fuga mai era încă posibilă la 1 mai şi că exista o ieşire de salvare necunoscută de locuitorii bunkerului şi de cei din afara lui, că Hitler distrusese toate datele acestei ieşiri.
...
Aceste diverse precizări l-au determinat pe loc.col Heimlich să declare că, în absenţa probelor formale, el consideră că Hitler şi Eva Braun mai erau fără îndoială în viaţă.
În ciuda scepticismului iniţial al anchetatorilor, exprimat de altfel în cartea lui Jacques de Launay, aliaţii aveau să ajungă la aceiaşi concluzie: Hitler murise prin sinucidere. Probabil pentru că Hitler nu dăduse nici un semn de viaţa, a fost mai comod pentru aliaţi în lipsa oricăror probe, ca anchetatorii să-l sinucidă la ordin şi să scape astfel de o fantomă care-i bântuia. O greşeală de-a dreptul monstruoasă! Dintre toţi aceşti actori,
cine-şi asumă responsabilitatea pentru minciuna servită omenirii?
Pe ce probe au autentificat anchetatorii aliaţi moartea lui Hitler, când acesta se află azi în viaţă în subteranele Antarticii?
La decenii distanţă de WWII, acum când calculele aritmetice îl dau oricum mort pe Hitler, precum voinicii la spartul războiului ruşii au ieşit să ne spună că ei au ars rămăşiţele lui Hitler şi le-au aruncat în râu.
EI BINE ÎN SUBTERANELE ANTARTICII, DEŢINĂTORUL DE DREPT AL RESPECTIVELOR RĂMĂŞIŢE, ÎN SPEŢĂ ADOLF HITLER, NU PĂREA DE FEL SĂ FIE INCOMPLET CONSTITUIT, PREZENTÂNDU-SE ÎN UNA BUCATĂ PIESĂ ÎNTREAGĂ, MOBIL ŞI VOLUBIL ŞI MAI MULT DECÂT ATÂT NU PĂREA A FI ARS DELOC, NICI MĂCAR AFUMAT PE ICI PE COLO!!!
MOARTEA LUI ADOLF HITLER, DA ACEASTA ESTE CEA MAI MARE ÎNŞELĂTORIE DIN ÎNTREAGA ISTORIE A UMANITĂŢII!
PS. Celor ca Netics care cred că aiurez le reamintesc că printre informaţiile postate pe spyology au fost câteva care chiar au putut fi ulterior probate, începând cu indiciile locaţiei lui bin Laden, cu atacul psi asupra clubului Dinamo, cu numerologia folosită de asasinii psi. Deci că subiectele sunt halucinante accept, dar care din informaţiile expuse pe forum au fost eronate?
Membru 2
Trimis: 08/03/2012 21:44
Titlul subiectului:
Unele informaţii neconfirmate încă, ar indica faptul că naziştii în momentul când au ajuns în Antartica ar fi găsit în subteran o civilizaţie veche de aproximativ 4000 de ani, probabil de origine ariană.
La momentul actual această informaţie este doar o simplă teorie, dar parcă aduce un pic de lumină în ce priveşte evenimentele petrecute acum aproape un secol. Să ne amintim faptul că societatea ocultă Thule susţinea ideea neobişnuită a Pământului gol în interior. Se poate ca naziştii să fi mers la pont în Antartica, unde ar fi intrat în contact cu o civilizaţie străveche ariană retrasă în subteran. Aceasta ar putea fi o explicaţie pentru fanatismul naziştilor de a susţine superioritatea rasei ariene şi ar putea explica foarte strania idee nazistă a “Reich-ului” de 1000 de ani. Astfel se poate înţelege că Hitler deja se pregătea să se retragă în subteran, luând ca model civilizaţia ariană descoperită ai cărui exponenţi ar fi avut o vârstă neobişnuit de înaintată datorată fie condiţiilor speciale din subteran fie altor cauze. De asemenea se prea poate ca tehnologia de tip OZN să aibă fie inspirată de cunoştiinţele avansate ale acestei ipotetice civilizaţii ariene aflată deja de milenii în subteran. Personal sunt de părere că tehnologia de tip OZN a naziştilor a fost dezvoltată în primul rând în baza subterană din Antartica, şi abia mai apoi rezultatele cercetărilor ajungând la suprafaţă unde se desfăşura războiul. În orice caz informaţiile obţinute indică faptul că baza nazistă subterană din Antartica a fost extinsă chiar în timpul războiului, totul desfăşurându-se sub un extraordinar secret, incredibil de bine ascuns de ochii lumii.
Aşa se explică probabil fanatismul cu care Adolf Hitler a crezut până în ultima clipă în victoria finală. Există multiple relatări despre faptul că chiar şi spre sfârşitul WWII, chiar şi atunci când ruşii erau la o mie de metri de buncăr, Adolf Hitler îşi întreba colaboratorii dacă mai credeau în victoria finală. Ceea ce a părut a fi o nebunie a Fuhrerului, se pare însă că de fapt era o întrebare test, Hitler având în mânecă asul numit baza subterană din Antartica. Totul era pregătit pentru retragerea în subteran, care indiferent de rezultatul războiului oricum avea să survină.
Restul a fost doar o cacialma pe care aliaţii obosiţi de război şi de atrocităţi au fost probabil nerăbdători să o înghită. Ideea morţii Fuhrerului era de-a dreptul izbăvitoare şi eliberatoare. În acele zile extrem de dramatice ale WWII, cât de rău ar fi sunat pentru lumea întreagă ştirea:
“Adolf Hitler a scăpat. Noi nu ştim unde se află în acest moment
.” Astfel aliaţii au încheiat războiul cu Hitler într-un mod unilateral. Nu cred însă că Hitler a încheiat războiul cu cineva. Planul Fuhrerului a continuat în subteran, tehnologia de tip OZN a fost dezvoltată în continuare şi cine mai ştie ce alte arme şi-a mai pregătit?! Beneficiind de condiţiile neobişnuite oferite de climatul subteran Hitler a rămas în viaţă în timp ce toţi adversarii săi au decedat, pregătindu-şi astfel o absolut halucinantă revenire la suprafaţa Terrei unde nimeni nu s-a gândit la o astfel de întorsătură a situaţiei!
Azi noi plătim comoditatea şi superficialitatea şi ignoranţa generaţiei de dinaintea noastră şi chiar a propriei generaţii. Cum este posibil ca să te numeşti CIA, MI6, MOSSAD, SVR ori mai ales omoloagele lor militare şi să-ţi scape Adolf Hitler de sub nas? Cum este posibil să vedem redate la nesfârşit la tv celebrele emisiuni britanice despre războiul pe care ei l-au câştigat dar de fapt crudul adevăr este că încă nu l-au câştigat? Cu câte care întregi de penibil se vor umple unele servicii de spionaj de mare calibru când naziştii vor apărea de după colţ, neinvitaţi la cină, atunci când vor considera ei că e momentul şi că sunt realmente pregătiţi? Să le trimitem naziştilor cumva în Antartica şi felicitări de Crăciun?
Membru 2
Trimis: 12/03/2012 22:44
Titlul subiectului: LAGĂRELE NAZISTE DIN ANTARTICA
Repet informaţia de importanţă majoră:
Adolf Hitler a fost identificat în interiorul bazei naziste subterane din Antartica.
Adolf Hitler este în viaţă şi mai mult decât atât, datorită condiţiilor speciale din subteran, nu a îmbătrânit aproape deloc. În ciuda faptului că lumina era destul de obscură în subteran, acest aspect îngreunând misiunea de recunoaştere, sumbrul personaj al istoriei contemporane, dictatorul care declanşat WWII şi a însângerat o lume întreagă, Adolf Hitler a fost identificat în interiorul bazei naziste fără nici o posibilitate de eroare.
„Hiatus” este cuvântul (din limba latină) cel mai potrivit pentru a descrie particularitatea locaţiei subterane din Antartica în care este amplasată baza nazistă. „Hiatus” defineşte un gol, un spaţiu din care lipseşte ceva, într-un continuu reprezintă o întrerupere, o spărtură, o ruptură.
Se pare că locaţia subterană respectivă ar mai fi denumită şi “Rezervorul”.
Însă informaţia care aş vrea să fie cunoscută de lumea întreagă este că
acolo în subteranele Antarticii naziştii au înfiinţat lagăre de detenţie aflate sub strictă supraveghere, în care se află deţinuţi câteva mii sau câteva zeci de mii de bărbaţi şi femei, majoritatea fiind deportaţi, dacă nu greşesc, din fosta Uniune Sovietică.
Se pare că sunt folosiţi pe post de muncitori, dacă aţi crezut vreodată că naziştii şi SS-işti se pretează cumva în subteran la munci înjositoare .
FSB-ul pretinzând că a ars rămăşiţele lui Hilter nu numai că se păcălesc singuri şi mai induc în eroare şi pe alţii, dar mai rău decât atât, ucid orice speranţă de eliberare a propriilor cetăţeni sovietici şi de alte naţionalităţi, deportaţi pe timpul WWII şi deţinuţi la mii de kilometri depărtare în lagărele naziste din Antartica.
Am întrebat echipa operativă din afara civilizaţiei noastre, căreia i se datorează fără îndoială reuşita totală a operaţiunii întreprinsă în subsolurile Antarticii, de ce ne-au ajutat şi mi-au răspuns scurt:
“Suntem anti-nazişti”
. Mă întreb oare noi ce suntem? Am să fac abstracţie de epitetele extrem de colorate pe care unii în acest caz le merită cu vârf şi îndesat.
I-am mai întrebat şi ce cred despre serviciile secrete terestre (care au dat-o cu oiştea-n gard în privinţa lui Hitler) şi mi-au răspuns textual:
“Sunt nişte bieţi oameni”.
Cred că aceasta este caracterizarea cea mai potrivită, venită din partea unei fiinţe umane care are zeci de mii de ani de civilizaţie înaintea noastră, zeci de mii de ani de cunoaştere înaintea noastră şi nu în ultimul rând zeci de mii de ani de evoluţie înaintea noastră. Iar diferenţa dintre ei şi noi se reflectă şi în marea diferenţă de informaţii disponibile, ca să nu mai zic de posibilităţi.
Într-un colţ pierdut de lume, undeva în subteranele Antarticii sunt deţinuţi în lagărele naziste câteva mii de oameni, atât bărbaţi cât şi femei. Nu contează ce naţionalitate sunt. Poate pentru unii dintre noi regula
“Leave No Man Behind”
chiar înseamnă ceva.
Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ?
Click aici
Trimis: 25/05/2012 15:47
Titlul subiectului: AdBot
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Toate mesajele
1 Zi
7 Zile
2 Saptamani
1 Luna
3 Luni
6 Luni
1 An
Primele, cele mai vechi mesaje
Primele, cele mai noi mesaje
Pagina de start a forumului spyology
->
LA LIMITA SPIONAJULUI
Ora este GMT + 2 ore
Pagina
1
din
1
Mergi direct la:
Alegeti un forum
SPYOLOGY - bottom page: ENGLISH VERSION
----------------
Bun venit pe SPYOLOGY!
ARTA SPIONAJULUI
CONTRASPIONAJUL
SERVICII GUVERNAMENTALE
CORPORATE INTELLIGENCE
SPY NEWS
HOT INTELL
CRIPTOGRAFIA
SPY-TECH
INCURSIUNI CULTURALE IN LUMEA SPIONAJULUI
LA LIMITA SPIONAJULUI
CONTACT
SECTIUNEA JURIDICA
----------------
Discutii juridice
OFF-TOPIC
----------------
OFF-TOPIC
INTELLIGENCE FREELANCER - CONTRACTORS & CONSULTANTS
----------------
Noul proiect Spyology
CONSULTANTI, AGENTI OPERATIVI SI DETECTIVI
PROIECTE INTELLIGENCE FREELANCER
RATING
ANUNTURI GRATUITE
----------------
SPY TECH SHOP
SPY GADGET
Regulament anunturi gratuite - citeste inainte de a posta!
Oferte servicii
Oferte produse
Cereri servicii
Cereri produse
Comunitatea SPYOLOGY
----------------
Revista SPYOLOGY
Cursuri SPYOLOGY
Canal Video SPYOLOGY
Manuale si carti produse de SPYOLOGY
Surse de INTELLIGENCE
Comunitatea SPYOLOGY