spyology
intelligence and more
FAQ
Cautare
Membri
Grupuri
Inregistrare
Mesaje private
Autentificare
O forţă ocultă încearcă să ne distrugă
Du-te la pagina
1
,
2
,
3
,
4
Urmatoare
Pagina de start a forumului spyology
->
LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior
::
Subiectul urmator
Autor
Membru 2
Data inscrierii: 19/Apr/2010
Trimis: 04/08/2010 21:49
Titlul subiectului: O forţă ocultă încearcă să ne distrugă
Trăim într-un Univers în care interacţionăm cu diverse alte corpuri, forţe, trăim într-un spaţiu deschis în care influenţele exterioare ne afectează chiar într-o măsură mai mare decât bănuim. Fără îndoială că suntem artizanii propriei lumi, noi alegem direcţia în care mergem însă întotdeauna ca să zic aşa trebuie să ţinem cont şi de vânt.
Acţiunile pe care noi le intreprindem zilnic sunt rodul propriei gândiri şi ele ţintesc un scop pe care ni l-am propus. Asta ar fi teoretic. Pentru că practic uneori apare factorul parapsihologic, influenţa psi care se exercită asupra noastră, ea poate determina brusc o înrăutăţire a situaţiei existente. Am putea spune că cineva ne pune gând rău. Problema cu aceste situaţii este că nu există indicii ale faptului că suntem supuşi unui atac, atacatorul nu este vizibil şi nu lasă urme.
Sunt multe evenimente care se petrec în jurul nostru, iar unele dintre ele sunt influenţate negativ pe cale parapsihologică. Nu există probe materiale care pot dovedi exercitarea unei astfel de forţe psi provenită din medii superioare celui terestru. Acţiunea psi nu poate fi înregistrată nici video, nici audio, nu poate fi dovedită în nici un fel. Dar totuşi veţi vedea că există indicii, acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit să le caute: e vorba de numere.
Ori poate mai curând este vorba de simboluri, căci aceste forţe oculte care exercită astfel de influenţe negative se pare că au obsesia folosirii simbolurilor. Aşa pare din exterior. Dar nu este chiar aşa, căci aceste forţe oculte practic nu utilizează simbolurile, adevărul este că simbolurile sunt pur şi simplu efecte care rămân în urma atacului. Aceste simboluri sunt practic nişte urme, sunt amprente lăsate la faţa locului, sunt acel „modus operandi” pe care-l caută criminaliştii. Iar cifrele sunt simboluri pentru numere. Deci pentru a depista o astfel de forţă ocultă tot ce ne trebuie este să-i ştim „numărul” cu care operează, iar odată obţinut numărul vom lua în colimator simbolurile asociate acestui număr, cifre ori numerale.
Articolul care urmează deconspiră în premieră activitatea unei astfel de forţe oculte ale cărei acţiuni devastatoare au cauzat civilizaţiei noastre multe pierderi materiale şi umane, a atentat la siguranţa personală a indivizilor ori la siguranţa naţională a statelor. Fie că sunteţi o persoană interesată de securitatea personală fie că activaţi într-un serviciu cu atribuţii în ce priveşte securitatea naţională a României, articolul ce urmează, zic eu, vă va stârni interesul sau cel puţin vă va intriga, într-un grad ridicat.
Datele care vor fi expuse aici sunt date publice care pot fi verificate, vă rog să aveţi răbdare necesită timp pentru a modifica articolul iniţial care era destinat tiparului şi de a-l adapta pentru internet, aici unde există avantajul că se pot posta toate acele link-uri utile pentru o verificare rapidă.
Ultima modificare efectuata de catre Tintin la 23/08/2010 20:10, modificat de 1 data in total
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 21/08/2010 09:20
Titlul subiectului: Informaţia uneori înseamnă viaţă
Articolul nu este ceva scris la plesneală, ci am avut o pistă fixă şi o ţintă precisă, am acţionat în baza unei informaţi, am cules date pentru a verifica veridicitatea informaţiei şi acum le voi expune aici. Informaţia se referea concret la atribuirea numărului 8 unei forţe oculte despre care ştiam că există. La timpul respectiv însă nu aveam idee ce să fac efectiv cu această informaţie, părea interesantă teoretic dar inutilă din punct de vedere practic. Am să trec însă peste şirul real al întâmplărilor care m-au condus la descoperirea activităţii acestei forţe oculte perverse, e o întreagă poveste care ţine mai degrabă de genul romanelor poliţiste. Eu ţin doar să vă ofer o informaţie şi să o probez, în măsura în care se poate.
Începând cu postul viitor voi trece efectiv la deconspirarea activităţii acestei forţe oculte, punând problema din punctul de vedere al securităţi personale. Când cineva încearcă să te ucidă, ai tot interesul din lume să afli tot ce se poate şti, despre cine şi despre ce este vorba. Nu sunt indivizi privilegiaţi aici, unii să stea în loja la fotolii iar alţii să stea pe piuneze, noi toţi suntem implicaţi în asta. Această forţă ocultă acţionează precum un Asasin şi având în vedere numărul asociat, eu l-am denumit "Asasinul de la Numărul 8". Dacă vreodată veţi ajunge ţinta atacurilor acestui Asasin nevăzut, s-ar putea ca acest articol să fie informaţia care vă va ţine în viaţă, să fie cel mai bun lucru pe care l-aţi făcut în ultimii zece ani în domeniul securităţii personale.
Membru 2
Trimis: 23/08/2010 20:06
Titlul subiectului: Albert Camus şi drumul blestemat
Sunt două cazuri pe care le voi expune, ambele sunt de oarecare notorietate. Primul dintre ele este relatat şi în cartea”Războiul îngerilor” a generalului de brigadă Emil Străinu, fost consilier al Parlamentului pe probleme de ameninţări neconvenţionale. Se referă la o serie de întâmplări bizare care au avut loc în Franţa, o serie de decese subite ale unor rezidenţi din localitatea Lourmarin, 13 la număr, dintre care două accidente succesive de maşină care s-au petrecut într-un acelaşi loc de pe drumul Nationale 5 şi în care şi-au pierdut viaţa două persoane din respectiva localitatea Lourmarin, aflată la o mare distanţă de locul nefericitelor tragedii. La momentul respectiv aceste decese atrăseseră atenţia opiniei publice şi se spunea că ele s-au datorat unui blestem aruncat asupra locuitorilor din Lourmarin de către o şatră de ţigani silită să plece dintre ruinele vechiului castel din Lourmarin unde se aciuase, deoarece castelul urma să fie restaurat. Despre acest blestem avea să scrie şi scriitorul francez de origine algeriană Albert Camus, la rândul lui fost rezident în Lourmarin. În mod fatal, Albert Camus avea să-şi piardă viaţa într-unul din acele două accidente de maşină, pe drumul Nationale 5, la kilometrul 88. Toate relatările au scos în evidenţă ciudăţenia acestui caz, dar până la această dată nimeni nu a putut să explice aceste tragice coincidenţe.
Cum se poate întâmpla ca accidentele a doi consăteni să se petreacă într-un acelaşi loc aflat la 600 de kilometri distanţă de localitatea lor? Mintea refuză orice explicaţie logică, dar refuză şi posibilitatea existenţei unor coincidenţe. Trebuie să existe o explicaţie a unor lucruri pe care nu le vedem, pe care nu le cunoaştem.
Când am luat cunoştiinţă cu existenţa acestui caz am fost şocat să constat prezenţa numărului asasinului la locul faptei! Cum am spus activitatea acestei forţe oculte ucigaşe denumite de mine Asasinul de la Numărul 8, nu poate fi depistată prin metodele criminalistice clasice, deoarece nu lasă urme, ea acţionând dintr-un plan nematerial. Tot ce rămâne ca şi probă sunt prezenţa simbolurilor aferente numărului 8, care este numărul forţei oculte ucigaşe. În acest caz în care a fost implicat scriitorul Albert Camus simbolul numărului 8 apare de două ori marcând locul faptei! Aceste accidente s-au petrecut pe drumul Nationale 5 la km 88! Acesta este amănuntul care a scăpat atenţiei celor care au studiat acest caz, prezenţa dublă a numărului fatal 8 la locul accidentului. Acesta este indiciul care ne arată că aceste accidente au fost punerea în scenă a Asasinului de la numărul 8!
În ce priveşte posibilitatea ca să fie o coincidenţă plasarea accidentelor la km 88, vă veţi lămuri că nu este deloc aşa. Pe lângă aceste două cazuri mediatizate pe care le prezint, am cunoştinţă de alte cazuri pe care nu am să le fac publice, ale unor persoane care au avut de suferit, cu aceiaşi prezenţă a numărului fatal 8.
Atunci când am primit informaţia despre atribuirea numărului 8 respectivei forţe oculte, eu nu ştiam ce să fac cu această informaţie, nu ştiam unde unde să caut. Practic nu există o asemenea limită, acest număr poate apărea oriunde, mai ales în date calendaristice. Următorul caz pe care-l voi expune este de dată mai recentă şi a fost mediatizat în plan internaţional precum şi la noi în ţară. Ca şi cazul de mai sus, opinia publică a sesizat existenţa unor fapte bizare, dar pe care n-a putut să le explice. De data asta putem să le explicăm, acum, aici!
Pentru conformitate puteţi verifica cazul de mai sus la link-urile următoare, sunt bloguri în limba franceză.
Albert Camus şi drumul blestemat
Accidentul lui Albert Camus
Membru 2
Trimis: 24/08/2010 18:02
Titlul subiectului: Numărul de telefon ucigaş
Cel de al doilea caz.
Într-o zi pe când căutam să strâng dovezi cu privire la acest subiect terifiant al Asasinului de la Numărul 8, din întâmplare mi-au căzut ochii pe un ziar unde mi-a atras atenţia un articol intitulat „Numărul de telefon ucigaş”. Poate a fost o întâmplare ori poate că am nimerit exact la ţintă. Imediat ce am văzut titlul acelui articol m-am gândit la Asasinul de la Numărul 8 şi mi-am zis că trebuie să văd despre ce este vorba în respectivul ziar. Citind articolul am rămas perplex, era dovada vie că eram pe pista corectă. Deci am să reproduc acel articol aşa cum a apărut el în Ziarul Financiar din 25.05.2010
Un operator de telefonie bulgar a decis sa suspende numarul de telefon 0888 888 888, dupa ce toate persoanele carora li s-a acordat acest numar au murit in ultimii 10 ani.
Primul detinator al numarului de telefon a fost Vladimir Grashnov, fostul CEO al operatorului, Mobitel, acesta murind de cancer in 2001 la varsta de 48 de ani.
Conform zvonurilor, acesta ar fi fost omorat de catre un rival prin otravire radioactiva, scrie The Telegraph.
Numarul a trecut apoi la un sef al mafiei bulgaresti, Konstantin Dimitrov, care a fost impuscat in 2003 de un asasin platit in timpul unei vizite facute de acesta in Olanda.
Dimitrov, care a murit la varsta de 31 de ani, avea mobilul cu el in momentul in care a fost impuscat. In spatele crimei s-ar fi aflat mafia rusa.
Numarul de telefon ar fi ajuns ulterior la Konstantin Dishliev, un om de afaceri care a fost impuscat in fata unui restaurant din capitala Bulgariei. Dishliev, agent imobiliar, s-ar fi ocupat de asemenea de traficul cu cocaina inainte de a fi asasinat, in 2005.
Drept urmare a acestor morti, compania telefonica a decis sa suspende pentru totdeauna numarul de telefon, persoanele care suna acest numar primind in schimb un mesaj inregistrat: "in afara ariei de acoperire".
Un purtator de cuvant al companiei Mobitel a refuzat sa comenteze aceste informatii.
Acest articol a apărut în ziarul Telegraph.uk fiind preluat şi de Daily Mail, a ajuns pe internet fiind preluat ca ştire şi la noi de către publicaţiile Gândul, Libertatea, Ziarul Financiar, Adevărul, Click, Cancan, precum şi de posturile de televiziune ProTV şi Antena 3 precum şi de postul de radio Gold FM. O foarte largă expunere a avut acest caz pe internet apărând pe diverse site-uri, unele chiar specializate în ştiri cum este Realitatea.net, agenţia de presă Agerpres, precum şi pe plan internaţional, foarte multe bloguri preluând această ştire şocantă.
Aşa cum se poate observa, numărul de telefon acuzat că a cauzat moartea a trei persoane conţine nu mai puţin de nouă cifre de 8!
Desigur că lumea a observat nişte lucruri stranii dar nimeni nu a avut cum şi ce să dovedească. Un număr de telefon nu ucide, dar un asasin da! Acest număr de telefon 0888 888 888 se constituie în proba care-l acuză pe Asasinul de la Numărul 8 de implicare în aceste asasinate. Există însă alte elemente siderante în acest caz, care au scăpat atenţiei celor care au difuzat ştirea. Simbolul numărului opt, cifra 8 nu apare doar în numărul de telefon. Vladimir Grashnov avea 48 de ani şi a decedat în 9 octombrie 2001. Vârsta lui Grashnov, anume 48, conţine cifra 8, numele luni decesului „octombrie” provine din numeralul opt, iar 9 este ziua imediat următoare după 8 octombrie. În ce priveşte ultimul posesor al numărului de telefon, Konstantin Dishliev, a fost ucis la 28 de ani. Şi vârsta lui Dishliev conţine cifra 8! Şi un ultim amănunt siderant, Dishliev a fost împuşcat pe când ieşea din restaurantul „Taj Mahal”, un restaurant cu specific indian din Sofia, situat pe strada „August 11”. Deci Dishliev a fost ucis pe strada care poartă numele celei de a opta luni a anului! Aceasta este semnătura Asasinului de la Numărul 8!
Aceste două cazuri prezentate mai sus sunt reprezentative pentru implicarea Asasinului de la Numărul 8 în asasinarea unor persoane particulare. Şi până la urmă lumea nu prea se gândeşte la altul de lângă el, cui îi pasă de individul de pe stradă, fiecare trebuie să se descurce şi singur, fiecare trebuie să-şi asigure singur protecţia personală. Altfel stau lucrurile în ce priveşte siguranţa naţională a unui stat. În acest caz sunt servicii a căror sarcină sau misiune este asigurarea siguranţei unui stat. Aşa cum veţi vedea problema devine una serioasă dacă următoarele date vor releva posibila existenţă acestui Asasin de la Numărul care în prin acţiunile sale criminale a afectat siguranţa naţională a unor state de mare calibru. Dacă vi s-au părut şocante cazurile de mai sus, ceea ce urmează este şi mai şocant prin scara şi amplitudinea acţiunilor acestei scelerate forţe oculte.
Puteţi vizualiza ştirea despre numărul de telefon ucigaş la link-urile de mai jos
Agerpres
Libertatea
Stirile ProTV
Telegraph.co.uk
Administrator
Data inscrierii: 12/Sep/2007
Trimis: 24/08/2010 18:49
Titlul subiectului:
In numerologia Indiana numarul 8 nu are nimic malefic su ocult. Am constatat insa ca nu se afla in bune realtii cu numarul 9 (asa cum in postarea precedenta se sustine ca 9 urmeaza cifrei... 8, fiind aproape de 8).
Mai multe aici.
O interpretare mai psimista a numarului 8 am gasit-o
aici.
In China, numerele 7 si 8 sunt considerate cele mai norocoase, fiind asociate cu banii.
Sa nu uitam deasemeni ca simbolul infinitului este numarul 8 raturnat. Mai este si simbolul cosmic christic. Egiptenii il considerau numarul ordinii cosmice si al echilibrului (balantei) cosmic. Numarul 8 exprima materia, este simbolul incarnarii in materie care devine astfel creativa si autonoma, guvernata de propriile legi. Dupa Ambrosie, numarul 8 corespunde Noului Testament. Este simbolul unei vieti noi (noua ordine?), a renasterii. In China numarul 8 exprima totalitatea universului. Din moment ce 8 este primul numar cubic, reprezinta pamantul ca volum (nu ca suprafata).
Pitagoreicii au atribuit numarul 8 ca simbol al dragostei si prieteniei. In Babylon numarul 8 a fost asociat soarelui, reprezentat cu opt brate.
Exemplele pot continua.
Membru 2
Trimis: 24/08/2010 19:17
Titlul subiectului:
Salut această intervenţie. Nu am vrut să pară că 9 este asemănător cu 8 ci că este posibil să se fi întâmplat ceva în ziua precedentă, în data de 8. De fapt la o analiză mai profundă veţi vedea că respectivului personaj, fost şef al companiei de telefonie i s-a refuzat un transfer de sânge deşi rudele lui au încercat să-i determine pe medici să-l efectueze. Soţia exdirectorului se plângea că după atâtea opere de caritate soţului ei i-a fost refuzat un transfer sangvin! Care transfer a fost refuzat pe ce dată dacă Grashnov a murit subit pe 9.10. 2001? Refuzul de transfer sangvin l-o fi ucis pe Grashnov?
Da, numerele 9 şi 8 nu au nimic în comun. În fapt în mod ciudat numărul 8 este văzut de chinezi ca un număr norocos, deschiderea Olimpiadei de la Beijing având loc în jurul cifrei 8.
În ce priveşte adevărul despre asocierea numărului 8 cu o forţă ocultă, lucrurile stau aşa cum am spus, deşi este un lucru bizar pe care nu am reuşit să-l înţeleg pe deplin.
Următoarea postare sper că va ridica sprâncenele celor care vizualizează subiectul, mai ales celor care trec pe aici în interes de serviciu.
Membru 2
Trimis: 25/08/2010 19:12
Titlul subiectului: S-a întâmplat în Rusia
O superputere cum a fost URSS, în care activa un serviciu secret de temut, KGB-ul, recunoscut pentru metodele sale extrem de dure ori moştenitoarea ei Rusia cu de-acum cunoscutul său serviciu secret FSB poate constitui ţinta unor atacuri venite din nevăzut? Serviciile secrete ruse au avut un program de cercetare a tehnicilor paranormale care i-a speriat pe americani determinându-i pe aceştia să se înscrie şi ei în această cursă. În ciuda eforturilor, a sumelor investite, se pare că aceste programe nu au avut rezultatele dorite şi cel puţin rezultă din declaraţiile oficiale, aceste programe au încetat, paranormalii de serviciu fiind disponibilizaţi, ei ajungând astfel să lucreze în sectorului privat. Se vorbea cred eu fără temei serios despre prezenţa în aceste programe a unor asasini psi. Să fim serioşi, lumea nu are idee ce este acela un asasin psi şi cât de periculoşi pot fi. Nivelul programelor destinate utilizării puterilor psi desfăşurate de superputerile mondiale se pare că nu au fost la un nivel foarte ridicat.
Atacurile acestei forţe oculte scelerate Asasinul de la Numărul 8 pot fi depistate doar prin semnalarea în zonă a simbolurilor asociate numărului 8. O categorie specială de simboluri sunt datele calendaristice. În aceste date există numere, există cifre. Nu îmi este foarte clar dacă acest Asasin are tendiţa să-şi execute planurile pe considerentul că în zilele care prezintă date de acest tip apare o breşă în protecţia persoanelor şi instituţiilor ori aceste date calendaristice sunt un domeniu în limita căruia el poate activa. Cert este că există o serie de evenimente în ale căror date calendaristice se regăseşte în mod repetat cifra 8. Vorbeam de URSS şi de Rusia, să ne aruncăm un ochi şi să vedem ce se întâmplă...
Ultima modificare efectuata Tintin la 25/08/2010 20:07, modificat de 2 ori in total
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 25/08/2010 19:43
Titlul subiectului: Rusia&URSS/ sunt probleme cu afişarea postului
Poate cea mai relevantă dată din ultimii ani în care este prezentă cifra 8 este data de 8.08.2008. Cu trei cifre de 8 această dată nu pare a fi una de bun augur. Totuşi dacă este să ne luăm după chinezi, care consideră că cifra 8 aduce noroc, această dată este una benefică şi în consecinţă deschiderea Olimpiadei de la Beijing a avut loc la data de 8.08.2008 ora 8.08 pm. Aşa au considerat autorităţile chineze, aşa au acţionat, dar într-un mod conştient, deliberat. Şi dacă într-un loc această dată calendaristică în mod forţat a adus sărbătoare şi artificii, într-un alt punct al globului, nu foarte departe, izbucnea un conflict armat de oarecare amploare. Este vorba de Războiul Osetiei de Sud care a pus faţă în faţă forţele armate georgiene şi cel ruse. Despre acest război în link-ul
http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war
. Rusia a intervenit în acest conflict cu armata a 58-a, link
http://en.wikipedia.org/wiki/58th_Army_
(Russia) aşa ca să mai apară o cifră de opt în numărul armatei implicate în conflict.
Dacă această situaţie ar fi fost singulară poate că ne-am fi gândit că până aici totul este doar o întâmplare. Dar aşa cum cei mai în vârstă ştiu foarte bine, căci au trăit pe viu acele evenimente, în anul 1968 a avut loc invadarea Cehoslovaciei de către trupele Tratatului de la Varşovia, în care URSS avea rol dominant. Data exactă a invaziei este 20.08.1968! Din nou luna august, adică luna a 8-a şi din nou cifra 8 în dreptul unităţilor anului. Linkul
http://en.wikipedia.org/wiki/Warsaw_Pact_invasion_of_Czechoslovakia
De unde rezultă că evenimentele din Osetia de Sud au avut loc la exact 40 de ani de la invadarea Cehoslovaciei! Trebuie să recunoaşteţi că aceasta este o potrivire cel puţin bizară.
Dacă vi se pare ciudat să mai punctăm o dată, 23 octombrie 1954, data la care trupele sovietice au intrat în Ungaria. Aici este prezentă luna al cărei nume derivă din numeralul opt.
Anul 1928 a fost anul în care a început colectivizarea în URSS şi anul în care s-a înregistrat o acută criză a grânelor. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Collectivization_in_the_Soviet_Union
După cel de-al doilea război mondial un incident internaţional în care a fost implicat URSS este blocada Berlinului din anul 1948. Linkul spre Wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Blockade
Dacă vorbim despre conflictele în care a fost implicată Uniunea Sovietică după cel de-al doilea război mondial, desigur că în prim plan am menţiona războiul cu Afganistanul, război care debutează pe 24.12.1979 adică în pragul anului 1980. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_war_in_Afghanistan
Războiul avea să se întindă aproape pe durata întregului deceniu, până în anul 1989, acest deceniu al anilor ’80 al secolului trecut fiind marcat de cifra 8, simbolul numărului Asasinului. În acest deceniu a avut loc accidentul de la centrala nucleară de la Cernobâl, în 1986. Tot în acest deceniu să spunem că nu mai puţin de trei lideri ai Uniuni Sovietice aveau să moară, destul de suspect, într-un interval de numai doi ani şi jumătate, 10 noiembrie 1982 -10 martie 1985! Este vorba de cei trei lideri sovietici, Leonid Brejnev, Iuri Andropov şi Konstantin Chernenko.
Liderul care a urmat Mihail Gorbaciov nu avea să fie ferit nici el de fatalitatea numărului 8, fiind înlăturat de la putere prin puciul din august 1991. În data de 18.08.1991 Gorbaciov a fost sechestrat în Crimeea. link
http://www.russianlife.com/article.cfm?Number=180
Grupul de pucişti care alcătuiau atunci „Comitetul de Stat pentru Situaţii Excepţionale” era format din opt membri! Este vorba de 1.Ghennadi Ianaiev 2.Valentin Pavlov 3.Vladimir Kriucikov, 4.Dmitri Iazov 5.Boris Pugo 6.Oleg Baklanov 7.Vasili Starodubtev 8.Alexandr Tiziakov.
link
http://en.academic.ru/dic.nsf/enwiki/1942105
Un alt eveniment conflictual legat de cifra 8 şi în care este implicată Rusia este invadarea Daghestanului de către miliţiile cecene conduse de Şamil Basaev, care are loc la 7.08.1999, aşa cum vedem, foarte aproape de data 8.08.1999 . Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Invasion_of_Dagestan_
(1999)
Se pare că este o adevărată problemă ori este o obsesie legată de invaziile care au loc în luna august! Şi lista nu s-a terminat!
Această iniţiativă belicoasă a cecenilor are ca şi consecinţă izbucnirea celui de al doilea război cecen. La 1 octombrie 1999 preşedintele Rusiei Vladimir Putin declară autoritatea preşedintelui şi parlamentului cecen ca fiind ilegitimă iar trupele ruseşti intră în Cecenia.
Printre aceste evenimente majore, mai există şi unele să le zicem cumva minore deşi numai minoră nu poate fi explozia de la hidrocentrala Saiano Susenkaia, eveniment tragic care a curmat 75 de vieţi şi care s-a petrecut în data de 17.08.2009 la ora locală 8 AM. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/2009_Sayano-Shushenskaya_hydro_accident
Aici ora şi luna sunt din nou sub semnul numărului Asasinului, numărul 8.
Trecând în revistă toate aceste evenimente reale, într-un mod ciudat legate de numărul 8, avem dreptul să ne punem nişte întrebări. Aşa veţi înţelege afirmaţia mea cu privire la posibila anticipare a unor astfel de evenimente neplăcute. În articolul iniţial scris undeva în iunie, la sfârşitul lui propuneam monitorizarea datelor de 8, 18 şi 28 august precum şi datele 6, 16 şi 26 august, date care indicau posibile evenimente neplăcute. Dacă nu s-au întâmplat evenimente majore în datele de 6 şi 8 august, în schimb 16 august a fost o zi total nefericită, cu incidentul diplomatic din Rusia şi în plus incendiul de la Maternitatea Giuleşti. Care incediu, dacă vă interesează un mic amănunt, a izbucnit la ora 18. Evenimente nefericite de acest gen nu se întâmplă în fiecare zi, în fiecare an. Care era probabilitatea matematică să nimeresc data unor evenimente ca acestea, cu două luni înainte?
Membru 2
Trimis: 27/08/2010 09:40
Titlul subiectului: Primul Război Mondial
Cu postul precedent am reuşit să atragem atenţia preţioasă a domnului Putin. Până să ajungem şi la unchiul Sam să facem o incursiune prin istorie ajungând la primul război mondial. Ca să fiu sincer luând urmele acestui Asasin am învăţat mai multă istorie decât ar fi putut să mă silească să învăţ în şcoală un dascăl extrem de sever. Cine ar fi crezut că la un moment dat în viaţă ar fi extrem de util, vital chiar, cunoaşterea precisă a unor date istorice? Viaţa este însă cel mai bun învăţător…
Probabil mulţi ştiu cum a izbucnit Primul Război Mondial. Conflagraţia mondială a fost declanşată de asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand în oraşul Sarajevo, Bosnia, iar atentatorul se numea Gavrilo Princip. Atentatorul i-a împuşcat pe arhiduce şi pe soţia lui care se plimbau într-un autovehicul decopertat. Dar nu mulţi cunosc şi data atentatului, 28.06.1914, o zi teribilă în istorie. În această dată 28.06.1914 după cum se observă sunt prezente atât cifra 8 cât şi cifra 6. link
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Archduke_Franz_Ferdinand_of_Austria
Maşina în care a fost împuşcat arhiducele, marca „Graf und Stift” mai este cunoscută ca „maşina blestemată a arhiducelui Ferdinand” şi există zvonuri care spun că mai mulţi proprietari ai ei ar fi murit în condiţii bizare, de-a lungul timpului. Numărul de înregistrare al automobilului de tristă notorietate era A III 118, ca să fie prezentă şi aici cifra fatală 8. Link
http://athingforcars.com/autos/franz-ferdinands-cursed-car-graf-stift-1914/
Problema bosniacilor era însă mai veche. Prin tratatul de la Berlin din 1878 Austro Ungaria a fost mandatată să ocupe şi să administreze Bosnia, având dreptul să-şi instaleze garnizoane militare pe teritoriul acestei provinci, smulsă Imperiului Otoman. După exact 30 de ani, în data de 6 octombrie 1908, dată în care sunt prezente două simboluri ale numărului 8, Bosnia -Herţegovina a fost anexată de către Imperiul Austro-Ungar. În fapt 1908 a fost o perioadă tulbure în istoria Europei, rămânând cunoscută în istorie pentru „Criza bosniacă” Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_crisis
Asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand a fost pusă la cale de grupul naţionalist sârb „Mâna Neagră” condus de şeful serviciului de informaţii sârb Dragutin Dimitrijević, care deja avea pe conştiinţă uciderea cuplului regal sârb Obrenovic. Pentru pedepsirea vinovaţilor Austro Ungaria şi Germania au cerut Serbiei deschiderea unei anchete, cerere respinsă de guvernul sârb pe motiv că nu este problema Serbiei. A urmat un ultimatum trimis de Imperiul Habsburgic, Serbiei care conţinea mai multe puncte, cereri, care au fost respinse de Serbia. În consecinţă a urmat declaraţia de război pe data de 28 iulie 1914.
După cum vedeţi atât data zilei asasinării arhiducelui Ferdinand 28.06.1914 cât şi data zilei în care a fost emisă declaraţia de război 28.07.1914 conţin cifra 8! Acţiunile militare propriu zise debutează însă în luna august, luna a opta a anului(!), prin bătălia de la Cer
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Cer
.
În ce priveşte imperiul Habsburgic el se va desfinţa, în anul 1918, ca şi consecinţă a pierderii războiului. Se pare că cifra 8 nu a purtat imperiului prea mult noroc.
Aceste date care privesc izbucnirea primului război mondial şi care conţin într-un mod inexplicabil simboluri ale numărului 8, sunt date exacte, precise, aşa cum se poate constata şi verifica!
Membru 2
Trimis: 28/08/2010 10:14
Titlul subiectului: cine încearcă să-l ucidă pe preşedinte?
Pe urmele Asasinului de la Numărul 8 ajungem şi în Statele Unite. Actualul vicepreşedintele Statelor Unite este Joe Biden. Într-un interviu televizat Bill Clinton spunea despre Joe Biden că merită pe deplin acest post, fiind un om care a trecut prin grele încercări în viaţă: Joe Biden şi-a pierdut soţia şi fica într-un cumplit accident de maşină, apoi a mai trecut printr-un moment greu când i s-au descoperit două anevrisme cerebrale şi a suportat două intervenţii chirurgicale, lipsind şapte luni din senat. A fost oarecum norocos că medicii i-au depistat prezenţa anevrismelor cerebrale, la un control de rutină efectuat pentru o durere în gât. Se întâmpla în anul 1988, februarie iar data nefericitului accident de maşină în care senatorul şi-a pierdut soţia şi fica, este 18 decembrie 1972, cu nelipsita prezenţă a cifrei 8 în ambele cazuri. Ce s-ar fi întâmplat cu Joe Biden dacă medicii nu-i depistau la timp cele două anevrisme?
O altă doamnă politician, membră în Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite, reprezentând statul Ohio, nu avea să fie la fel de norocoasă ca şi Joe Biden. Pe când conducea autoturismul personal a suferit o hemoragie cerebrală datorată rupturii unui anevrism cerebral. Poliţia a depistat maşina care s-a oprit pe un câmp, a identificat conducătorul auto aflat în stare de inconştienţă. Stephanie Tubbs Jones a fost dusă imediat la spital dar starea ei nu a mai fi putut stabilizată. Avea 58 de ani şi se întâmpla la data de 19.08.2008. Sincer, mie unul mi s-a zbârlit pielea pe mine când am să văzut atâtea cifre de opt, şi în plus data de 19 vine exact după 18. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephanie_Tubbs_Jones
. Cu certitudine Stephanie Tubbs Jones a fost victima Asasinului de la Numărul 8.
Am vrut să prezint aceste cazuri mai înainte de toate pentru a arăta cât de actuală este problema Asasinului 8. În ce priveşte Statele Unite vom începe cu o listă de preşedinţi. În fapt numele acestui post ar putea fi “Cine încearcă să-l ucidă pe preşedinte?”.
Lista începe cu preşedintele William Henry Harrison, decedat în 1841, la doar 32 de zile de la instalare, la vârsta de 68 de ani, se spune din cauza complicaţiilor unei răceli. Prezenţa cifrei 8 în vârsta preşedintelui zic eu indică faptul că nu a fost doar o simplă răceală, ci a mai degrabă fost Asasinul de la Numărul 8. Nici prezenţa cifrei 6 în vârsta preşedintelui Harrison nu este de foarte bun augur.
Următorul pe această listă terifiantă este preşedintele american James Garfield, asasinat în anul 1881, an care conţine două cifre de opt.
http://en.wikipedia.org/wiki/James_A._Garfield_assassination
Preşedintele William McKinley, este asasinat în 1901, la vârsta de 58 de ani. Aici cifra 8 este prezentă în vârsta preşedintelui McKinley. Asasinatul a fost comis în Buffalo în timpul expoziţiei Pan-Americane, în clădirea supranumită „Templul Muzicii”. Cel care a proiectat clădirea se numea August, numele celei de a opta luni anului. Clădirea a fost demolată la scurt timp. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_William_McKinley
Preşedintele american Ronald Reagan este împuşcat în anul 1981, în deceniul marcat de cifra 8. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Reagan_assassination_attempt
Încercarea de asasinat împotriva preşedintelui Reagan a avut loc la 100 de ani după asasinarea preşedintelui Garfield şi la 80 de ani de la asasinarea preşedintelui McKinley.
Deşi nu au fost preşedinţi putem să-i includem în această teribilă listă pe senatorul Robert Kennedy, asasinat pe 5.06.1968 link
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Robert_F._Kennedy
şi pe Martin Luther King, premiul Nobel pentru Pace 1964, asasinat în 4.04.1968. link
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther_King,_Jr.
Amândoi au fost asasinaţi într-un an ce conţine cifra 8.
Nu voi mai face referire la asasinate, dar rămânem la preşedinţii Statelor Unite, anume la preşedintele Richard Nixon care în urma scandalului Watergate demisionează la data de 8.08.1974, cu prezenţa dublă a cifrei 8.
Se spune în Wikipedia „The resignation speech was delivered on August 8, 1974, at 9:01 p.m. Eastern time from the Oval Office and was carried live on radio and television”.
Un link mai mult decât elocvent
http://www.hbci.com/~tgort/resign.htm
Observaţi pe acest site data August 8, 1974 care sare pur şi simplu în ochi.
Şi un ultim episod legat de preşedinţii americani şi de cifra 8, este vorba de scandalul Lewinski. Deşi preşedintele Bill Clinton a avut legături cu stagiara Monica Lewinski între anii 1995-1997, scandalul izbucneşte abia în anul 1998, cu repercusiuni destul de grave asupra imagini preşedintelui Clinton. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Lewinsky_scandal
Rămânem la Statele Unite să aruncăm o privire asupra programului spaţial american, este vorba de cele două accidente ale navetelor spaţiale americane, Challenger şi Columbia.
Naveta spaţială Challenger s-a dezintegrat în timpul lansării misiunii STS-51-L, accidentul având loc la data de 28.01.1986. Aşa cum se observă această dată conţine două cifre de opt şi în plus cifra 6 şi reţineţi acest număr 28. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_Challenger_disaster
În anul 2003, pe 1 februarie, naveta Columbia s-a dezintegrat la reintrarea în atmosferă deasupra statului Texas, în timpul misiunii STS-107 care era şi cea de a 28 misiune a navetei. Numărul 28 apare din nou! Incidentul care a dus la deteriorarea scutului navetei a avut loc în timpul lansării din data de 16.01.2003. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_Columbia_disaster
De ce oare în cele două accidente este prezent numărul 28? Care este posibilitatea statistică ca acest număr să apară în două dezastre? Dar în al treilea? Ori în al patrulea? Vă amintiţi de uraganul Katrina care a lovit oraşul New Orleans acum câţiva ani? Conform informaţiilor existente acest uragan a fost cel mai catastrofal din istoria Statelor Unite, distrugerile fiind evaluate la 81 de miliarde de dolari, iar pe o scară a deceselor produse a fost printre cele mai ucigaşe uragane, 1836 de persoane piezându-şi viaţa, fiind cel mai ucigaş uragan de la uraganul Okeechobee, din 1928. Uraganul Katrina a atins intesitatea maximă pe data de 28.08.2005 când vântul avea o viteză de 280 km/h.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hurricane_Katrina
Observaţi poza din dreapta de pe Wikipedia! Coincidenţele depăşesc orice limită, dacă ne uităm la data de 28.08.2005 şi la viteza maximă atinsă de 280 de km/h. Să nu uităm ucigaşul uragan Okeechobee din 1928 care a făcut 4078 de victime. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/1928_Okeechobee_hurricane
Prezenţa numărului 28 în aceste catastrofe devine de-a dreptul obsedantă.
Iar dacă veţi vrea să consultaţi lista cu cele mai ucigaşe uragane atlantice din istorie veţi constata că pe primele două poziţii se află cifra 8, acolo unde ne aşteptam să fie:
1. Marele Uragan San Calixto II din 1780
2. Uraganul Mitch din 1998
Link
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_deadliest_Atlantic_hurricanes
Se spune că în anul 1780 a fost vorba chiar de un întreg sezon al uraganelor absolut distrugător, înregistrându-se peste 25.000 de victime. Link
http://en.wikipedia.org/wiki/1780_Atlantic_hurricane_season
În ce priveşte americanii, măcar un singur lucru pare că nu este lucrarea Asasinului de la Numărul 8 şi anume atacul de la 11.09.2001 când 19 terorişti Al-Qaeda au deturnat patru avioane comerciale, două prăbuşindu-le în Turnurile Gemene ale World Trade Center, un alt avion prăbuşit în clădirea Pentagonului şi cel de-al patrulea prăbuşit în Pennsylvania. Această dată de 11.09.2001 într-adevăr nu conţine cifra opt. Dar să nu ne grăbim. Să studiem de pildă calendarul iranian, calendar care este valabil şi în Afganistan, ţară în care se presupunea că îşi avea baza reţeaua teroristă Al-Qaeda. Conform acestui calendar, anului 2001, luna septembrie, din calendarul gregorian îi corespunde anul 1380 iranian. Cu alte cuvinte începând din martie 2001 iranienii au intrat în anul lor 1380, cu prezenţa fatidică, a cifrei opt, timp de un deceniu. Din care deceniu putem spune că nu au lipsit deloc atentatele sinucigaşe teroriste.
Gregorian /Solar Hejri
1999–2000 /1378
2000–2001 /1379
2001–2002 /1380
2002–2003 /1381
Link
http://en.wikipedia.org/wiki/Iranian_calendars
Membru 2
Trimis: 30/08/2010 18:13
Titlul subiectului: Invincibila Armada
Studiind toate aceste date am fost curios să văd dacă pot să găsesc ceva referitor şi la Regatul Unit al Marii Britani. Primul meu gând referitor la o ameninţare gravă la adresa Marii Britanii a fost „Invincibila Armada”. Probabil că şi alţii vor gândi ca mine, căci Invincibila Armada a fost unul din cel mai mare pericole cu care s-a confruntat Marea Britanie în întreaga ei existenţă. O întreagă flotilă spaniolă imbatabilă, a pornit într-o cumplită expediţie de pedepsire. În ce an credeţi că a avut loc acestă expediţie? În anul 1588! Absolut siderant! Am rămas perpelex când am văzut anul expediţiei. Urmează data la care a plecat Invincibila Armada din portul Lisabona, 28.05.1588. Wikipedia
„On 28 May 1588, the Armada set sail from Lisbon (occupied Portugal), headed for the English Channel”
. Deja cam multe cifre de opt. Credeaţi că se termină? Efectivele flotei Invincibila Armada: 8000 marinari şi 18.000 de soldaţi. Wikipedia
„The fleet was composed of 151 ships, 8,000 sailors and 18,000 soldiers, and bore 1,500 brass guns and 1,000 iron guns”
. Grupul principal era constituit din 28 de nave de luptă
„The full body of the fleet took two days to leave port. It contained 28 purpose-built warships: twenty galleons, four galleys and four (Neapolitan) galleasses”
. Aici nu mai este o prezenţă a cifrei opt ci este chiar o obsesie, o înverşunare. Iar ca un apogeu, în data de 8.08.1588 (dată ce conţine nu mai puţin de patru cifre de opt(!) are loc bătălia de la Gravelines în care spaniolii pierd aproximativ 8000 (!?) de oameni. Wikipedia(ro)
„Factorii care au împiedicat ca dezastrul să fie total pentru flota spaniolă au fost căderea întunericului și faptul că englezii terminaseră muniția. Pierderile Armadei, în această zi, s-au ridicat la peste 10 nave și circa 8000 de oameni. Englezii au avut în jur de 100 de morți și câteva nave avariate. Această confruntare, de la 8 august 1588, a rămas în istorie cu numele de bătălia de la Gravelines”
.
După acest eşec, spaniolii se decid să se întoarcă acasă. Ducele de Medina Sidonia care condusese Invincibila Armada a albit deşi avea doar 38 de ani! Având în vedere prezenţa numărului Asasinului în vârsta ducelui probabil că acesta a fost norocos că s-a întors în Spania! Şi deşi iniţial prin Invincibila Armada am căutat o ameninţare la adresa Regatului Unit al Marii Britanii, până la urmă se poate considera în acest caz că Spania a fost cea care a avut de suferit mai mult din pricina Asasinului de la Numărul 8.
Invincibila Armada (ro)
http://ro.wikipedia.org/wiki/Invincibila_Armada
Spanish Armada (en)
http://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_Armada
Membru 2
Trimis: 02/09/2010 19:55
Titlul subiectului: Jack Spintecătorul, Asasinul de la Numărul 8 şi Anna Chap
Se întâmpla în Anglia, în Londra, pe la sfârşitul secolului XIX.
Este vorba de un caz cu totul special prin publicitatea de care a avut parte, cazul asasinului în serie cunoscut ca „Jack Spintecătorul”. Este vorba de o serie ce crime bestiale comise în Londra, ucigaşul rămânând neidentificat în ciuda investigaţiilor celebrului corp de poliţie Scotland Yard, aşa cum mai este cunoscută Poliţia Metropolitană din Londra. Link
http://www.met.police.uk/history/ripper.htm
Lui Jack Spintecătorul îi sunt atribuite cel puţin cinci dintre crimele care au fost comise în acea perioadă, undeva în plin centrul Londrei, în zona denumită „Whitechapel”. Aceasta se pare că a fost o informaţie oficială oferită de Sir Melville Macnaghten, care era la acel moment al doilea în ierarhia Departamentului de Investigaţie Criminalistică din cadrul Scotland Yard. Cele cinci victime, femei, erau Nichols, Chapman, Stride, Eddowes, Kelly. În fine nu are rost să intrăm în detaiile oribile ale acestor crime. „Jack Spintecătorul” apare în acest articol pentru că are o conexiune cu Asasinul de la Numărul 8. Deşi este un caz celebru, nu mulţi cunosc perioada în care acesta Jack Spintecătorul a comis cele cinci crime care i se atribuie, anume între lunile august şi noiembrie din anul 1888! Cel care a speriat o întreagă metropolă cum este Londra, Jack Spintecătorul, asasinul în serie şi-a început seria de crime abdominabile în august 1888(!), prima se pare că a avut loc în 31.08.1888 (patru cifre de opt!) , una dintre crime fiind comisă în data de 8.09.1888 (iar patru cifre de opt!), ultima crimă fiind se pare cea din 9.11.1888.
Acesta este cazul asasinului în serie Jack Spintecătorul, un asasin ce l-a avut în spate mult mai teribilul dar mult mai puţin cunoscutul Asasin de la Numărul 8.
Şi ca o curiozitate, o coincidenţă ciudată, numele celei de a doua victime a lui Jack Spintecătorul era Annie Chapman. Am mai întâlnit chiar de curând acest nume, vă amintiţi de sexy spioanca rusoaică Anna Chapman link
http://news.life.ru/news/35734
, cea care a stat cinci ani tocmai la...Londra? Link
http://www.thisislondon.co.uk/standard/article-23850871-femme-fatale-russian-spy-has-links-with-london.do
Când întâleşti astfel de coincidenţe te poţi întreba, „Ce se petrece aici?”. Oare Asasinul de la Numărul 8 o urmăreşte pe Anna? Anna Chapman, sexy spioanca are exact..28 de ani, la această vârstă a fost prinsă că spiona! Nu-i ciudat? A fost acuzată de spionaj în... 28 iunie 2010. Un spion căruia poate i-ar fi fost de folos să ştie...
Membru 2
Trimis: 06/09/2010 19:06
Titlul subiectului:
E rândul să ne uităm un pic la Franţa, secolul XIX, anii 1800 marcaţi de numărul asasinului debutează în forţă cu războaiele napoleniene şi cu prezenţa unui Napoleon despre care s-a spus că a fost Antichristul acelor timpuri. Adică la ce ne-am fi aşteptat? Acei ani au reprezentat o perioadă foarte tulbure în istoria Europei, cu multe războaie, multe bătălii între francezi, englezi ruşi, prusaci, austrieci şi turci. Desigur că Napoleon a ţinut capul de afiş ca să zic aşa, numărul celor ucişi pe câmpul de luptă în războaiele napoleniene fiind estimat undeva la peste 3.500.000.
Bătălia de la Waterloo, ultima bătălie a lui Napoleon, a avut loc în data de 18 iunie 1815, o dată ce conţine cifra fatală 8.
Vorbind despre Franţa din secolul XIX să amintim febra revoluţiilor care a cuprins Europa în anul 1848, an ce conţine două cifre de opt. Este vorba de un val de revoluţii care au avut loc în regiuni care în acea vreme poate aveau un alt statut şi care azi sunt ţări ca Franţa, Italia, Germania, Slovacia, Polonia, România, Danemarca.
http://en.wikipedia.org/wiki/Revolutions_of_1848
Merită a fi menţionat aici un război destul de celebru în istorie, este vorba de războiul de 30 de ani. Se presupune că în acest război distrugător au pierit de la 3.000.000 la 11.000.000 de oameni. Războiul de 30 de ani a izbucnit în anul 1618, an ce conţine fatidica cifră 8.
http://en.wikipedia.org/wiki/Thirty_Years_War
.
Anii 80 ai secolului trecut înregistrăm ca evenimente majore atât războiul URSS-ului cu Afganistanul dar şi războiul din Liban
http://en.wikipedia.org/wiki/1982_Lebanon_War
care izbucneşte în 1982 În ce priveşte antecedentele conflictului arabo israelian iată două citate din Wikipedia
1 „With the establishment of Israel and the 1948 Arab-Israeli conflict, Lebanon became home to more than 110,000 Palestinian refugees after fleeing their homes in the former Palestine”.
În anul 1948 a existat un conflict arabo-israleian când odată creat statul evreu arabii au încercat să-l distrugă.
http://en.wikipedia.org/wiki/1948_Arab-Israeli_conflict
2.„Continual violence near the Lebanese border occurred between Israel and the PLO starting from 1968; this had previously peaked during Operation Litani in 1978” . Sunt menţionate două date, doi ani, 1968 şi 1978, ambii conţin cifra 8.
Tot în acest deceniu, în anul 1980 a izbucnit conflictul dintre Iran şi Irak .
http://en.wikipedia.org/wiki/Iran_Iraq_War
.
Irakul mai apoi avea să invadeze Kuweitul în 1990, desigur în luna august, a opta lună a anului.
http://en.wikipedia.org/wiki/Invasion_of_Kuwait
Am să expun în cele ce urmează câteva decese suspecte ori chiar asasinate legate de numărul 8.
Liderul spiritual indian Mahatma Gandhi este asasinat în anul 1948 la vârsta de 78 de ani!
http://en.wikipedia.org/wiki/Mohandas_Karamchand_Gandhi
Celebrul membru fondator al trupei Beatles John Lenon este împuşcat mortal în data de 8.12.1980.
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_John_Lennon
Papa Ioan Paul al II-lea este împuşcat de turcul Mehmet Ali în anul 1981, patru gloanţe îşi ating ţinta. Exact un an mai târziu în 1982, papa este ţinta unui al doilea atentat.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_John_Paul_II_assassination_attempt
Se întâmpla deci în deceniul marcat de cifra 8, deceniu aşa cum se vede plin de războaie, atentate şi de decese suspecte.
Un astfel de deces suspect este considerat a fi cel al binecunoscutului scriitor român Marin Preda, decedat în data de 16 mai 1980
http://conexiuni.net/arhiva/2008Iulie/GeorgeGeorgescu_iulie_2008.htm
Un caz atât de suspect încât a fost pus de unii în cârca Securităţii.
Şi să consemnăm tot în acest deceniu atacul cu bombă asupra postului de radio Europa Liberă, din data de 28 februarie 1981 şi din nou acest număr 28 apare în data de 28 iulie 1981 când Emil Georgescu de la acelaşi post de radio a fost înjunghiat de nu mai puţin de 26 de ori, iar cu câteva luni înainte fusese bătut crunt de doi indivizi în 16 ianuarie 1981
http://www.jurnalul.ro/stire-special/cine-l-a-injunghiat-pe-emil-georgescu-73494.html
Pe lista deceselor suspecte să trecem şi două dintre cele mai controversate cazuri, Elvis Aaron Presley, decedat în 16.08. 1977
http://en.wikipedia.org/wiki/Elvis_Presley
precum şi Marlyn Monroe 5.08.1962
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Marilyn_Monroe
, caz care a devenit chiar subiectul unei teorii a conspiraţiei. Ambele tragice evenimente au avut loc aşa cum se vede în luna august, a opta lună a anului!
La noi interpreta de muzică uşoară Laura Stoica a murit fiind victima unui accident de circulaţie la vârsta de 38 de ani. Un alt caz este cel al scriitorului Ion Ţugui binecunoscut pentru cercetările sale în domeniul paranormalului, caz despre care a şi scris într-una din cărţile sale dl. general Emil Străinu. Lui Ion Ţugui i s-a prevestit că va muri la primul palindrom, care este un număr simetric . Ion Ţugui a decedat, la 20.02.2002 prin infarct, la vârsta de 68(!) de ani.
Ultima modificare efectuata de catre Tintin la 07/09/2010 21:07, modificat de 1 data in total
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 07/09/2010 20:51
Titlul subiectului: Defectarea lui Pacepa stă sub semnul numărului 8!
Nici România nu a fost ocolită de fatidicul număr 8.
În anul 1878, cu două cifre de opt, consemnăm pierderea sudului Basarabiei în urma tratatului de pace de la Berlin.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Tratatul_de_la_Berlin_
(1878)
Invadarea Basarabiei de către trupele sovietice are loc în data de 28.06.1940.
http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_occupation_of_Bessarabia_and_Northern_Bukovina
La numai două luni de la pierderea Basarabiei ne este impus al doilea Diktat de la Viena, în data de 30.08.1940.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dictatul_de_la_Viena
fiind ameninţaţi cu un atac combinat, venit din partea Ungariei şi URSS. În urma aplicării acestui arbitraj România cedează Ungariei o parte din Transilvania, cu menţiunea că în data de 28.08.1940 se pare că era pregătit un atac militar din partea Ungariei dacă România nu ar fi acceptat pretenţiile teritoriale. Ceea ce presupune că am fi fost supuşi unei a doua invazii în numai două luni, amândouă într-o zi de 28.
Am să mai expun aici câteva cazuri, unele deja celebre pentru noi, care au legătură cu inevitabila cifră 8.
Extrem de mediatizatul caz Elodia Ghinescu, avocata care dispare la data de 29.08. 2007,
http://www.gds.ro/Ultima%20ora/2010-08-30/Disparitia+Elodiei+Ghinescu,+cel+mai+scump+caz+nerezolvat
conform declaraţiei soţului Elodiei, inspectorul de poliţie Cristian Cioacă. Această zi de 29 este foarte apropiată, chiar suspect de apropiată de celebrul de acum număr 28. Ori poate că Elodia chiar „a dispărut” pe 28. Aşa cum rezultă din tot acest material, dacă Elodia a dispărut pe 28 sau 29 din luna fatidică august, atunci cel puţin mie îmi este clar ce s-a întâmplat cu Elodia Ghinescu.
Un alt caz celebru este cel al răpirii jurnaliştilor în Irak Aici putem presupune faptul că SIE a trebuit într-un fel sau altul să se implice în rezolvarea acestui caz. Spre uimirea celor de la SIE şi a altor servicii, cărora acest caz le-a dat bătaie de cap, să le arătăm că data răpiri conţine mai sus amintitul număr 28, este vorba de 28 martie 2005!
http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/un-an-de-la-rapirea-jurnalistilor-romani-la-bagdad-71730.html
Desigur că serviciile de anvergură precum SIE nu sunt deloc impresionabile. Să le arătăm atunci ceva îi interesează şi îi afectează direct. Data când generalul locotenet Ioan Mihai Pacepa a defectat, o lovitură care aproape că a distrus Departamentul de Informaţii Externe, este vorba de, priviţi bine anul şi ziua...28.07.1978 . „
1978 este anul în care Pacepa a "defectat" şi momentul în care a început ancheta. El a dispărut în nopatea de 28 spre 29 iulie 1978. În momentul în care a fost limpede pentru ai noştri că nu era nici răpire, nici asasinat în RFG, în momentul în care în relaţia cu cei din Ministerul de Interne vest-german s-a spus mai puţin răspicat, dar s-a lăsat subînţeles, că el ar fi trecut de partea cealaltă a adversarului, a început ancheta.”
Îl citez pe dl. Liviu Ţăranu, istoric de la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS)
http://www.jurnalul.ro/stire-special/cazul-pacepa-securitatea-pe-urmele-canaliei-537153.html
Generalul Ioan Mihai Pacepa a defectat pe 28.07.1978, data care conţine două cifre de opt! Mai mult decât atât priviţi bine data de naştere a lui Ioan Mihai Pacepa care este 28 octombrie 1928!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ion_Mihai_Pacepa
Aşa cum se vede sunt nu mai puţin de trei simboluri ale numărului 8 în data naşterii lui Pacepa!
Dacă credeţi că sunt doar coincidenţe, atunci poate mai explicaţi o coincidenţă anume defectarea presupusului agent secret Pavel Matei Haiducu în anul 1981(!). Data de naştere a lui Haiducu conţine şi ea două cifre de opt, este vorba de 18 mai 1948
http://en.wikipedia.org/wiki/Matei_Pavel_Haiducu
Ultima modificare efectuata de catre Tintin la 15/09/2010 01:30, modificat de 1 data in total
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 14/09/2010 19:40
Titlul subiectului: Criza financiara mondiala
Şi un ultim episod din seria dezvăluirilor despre Asasinul de la Numărul 8 o constituie implicarea acestuia în crizele financiare mondiale. Veţi vedea că aceste crize pot fi prezise, pot fi anticipate pentru că sunt generate prin intervenţiiile acestei „entităţi”, eminamente distructivă, Asasinul de la Numărul 8.
Informându-mă despre faimoasa criză interbelică am fost oarecum surprins de faptul că anul în care s-a declanşat această criză interbelică nu conţinea cifra 8. Aprofundând însă un pic problema m-am regăsit imediat pe urmele asasinului. Într-adevăr criza interbelică a avut loc în anul 1929 (care e totuşi foarte aproape de anul 1928) dar are ca dată de referinţă luna octombrie(!), şi deşi nu există o zi fixă am putea spune că ea a debutat undeva în jurul zilei de 28. Iată un citat din Wikipedia, care indică data de 29 octombrie
"...Black Tuesday", October 29, 1929, when share prices on the New York Stock Exchange (NYSE) collapsed”.
Şi mai departe se spune că indicele Dow Jones avea să scadă din acel moment, până la un nivel record care a fost atins în data de 8 iulie 1932.
„On July 8, 1932, the Dow reached its lowest level of the 20th century and did not return to pre-1929 levels until November 1954.”
Iată cum mai apare odată numărul 8.
Continui seria citatelor din Wikipedia.
24 octombrie e considerat a fi „joia neagră”.
„The decline then accelerated into the so-called "Black Thursday", October 24, 1929”.
Data de 28 octombrie 1929 este considerată prim zi de luni „neagră”, urmată de 29 octombrie 1929 „marţea neagră” se înregistrază un record de tranzacţii care nu va mai fi atins până în anul 1968. De ce nu ne mai miră anul 1968?
„On Monday, October 28, the first "Black Monday", more investors decided to get out of the market, and the slide continued with a record loss in the Dow for the day of 13%. The next day, "Black Tuesday", October 29, 1929, about 16 million shares were traded. The volume on stocks traded on October 29, 1929 was "...a record that was not broken for nearly 40 years, in 1968".
The panic of October 1929 has come to serve as a symbol of the economic contraction that gripped the world during the next decade."
The falls in share prices on October 24 and 29, 1929 ... were practically instantaneous in all financial markets, except Japan."
http://en.wikipedia.org/wiki/Wall_Street_Crash_of_1929
De ce a avut loc criza interbelică tocmai în octombrie? Să o punem pe seama coincidenţelor inexplicabile? Şi dacă recidivează o să considerăm a fi tot o coincidenţă?
După criza din 1928, următoarea criză pe piaţa stocurilor are loc la 19 octombrie 1987. O dată care conţine două simboluri ale numărului 8, plus că 19 este foarte aproape de 18. Citiţi articolul din Wikipedia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Monday_
(1987) .
„In finance, Black Monday refers to Monday, 19 October, 1987, when stock markets around the world crashed”
. Adică iar în octombrie. Nu-i nimic, nu exasperăm, să nu se mai repete.
Dar se repetă!!!
Următoarea dată când s-a înregistrat o prăbuşire pe piaţa bursieră, de data aceasta e vorba de un mini crash a fost 13 octombrie 1989.
http://en.wikipedia.org/wiki/Friday_the_13th_mini-crash
Este cel puţin curios cum crizele aleg să-şi facă apariţia în jurul cifrei 8 ori în jurul lunii octombrie, lună ce poartă numele numărului Asasinului.
De pildă criza asiatică ce are loc în anii 1997-98, cu menţiunea că în data de 27 octombrie 1997 a existat un mini crash bursier, conform specialiştilor.
http://en.wikipedia.org/wiki/October_27,_1997_mini-crash
. Eu nu mai am ce să mai zic.
Urmează actuala criză mondială care nu are un început care poate fi precizat cu exactitate dar este undeva în jurul lui 2008.
http://www.wikinvest.com/concept/2008_Financial_Crisis
Şi un citat din Wikipedia
„In a dramatic meeting on September 18, 2008, Treasury Secretary Henry Paulson and Fed Chairman Ben Bernanke met with key legislators to propose a $700 billion emergency bailout. Bernanke reportedly told them: "If we don't do this, we may not have an economy on Monday."
Ca un amănunt nevăzut, de culise, pot să spun că printre intervenţiile acestei entităţi malefice din anul 2008, unele au constat în mesaje de tip hipnotic transmise spre subconştientul persoanelor, mesaje care puteau fi vizualizate ca nişte foi complet negre pe care apărea mesajul scris în alb. Care mesaje sunau absolut înfiorător, cel mai „inofensiv” dintre ele fiind „Nu ai bani de buzunar!”. Este un mic crâmpei din adevărul care vă poate ajuta să înţelegeţi ce s-a petrecut de fapt în anul 2008!
Trecând prin atâtea crize financiare de nivel mondial să ne oprim un pic şi pe la noi. Vă amintiţi că într-un trecut destul de recent s-a întreprins un atac violent asupra monezii naţionale? Dl. Mugur Isărescu guvernatorul Băncii Naţionale a ieşit în lumina reflectoarelor cu câteva declaraţii lipsite de echivoc în această privinţă. Un grup de bănci au încercat să prăbuşească moneda naţională, manevră care a fost dejucată se spune în declaraţiile oficilae şi datorită unui email interceptat de... BNR. În fine cum a ajuns BNR să „intercepteze” emailuri rămâne un mister. Atacul speculativ asupra leului a avut loc în anul 2008 şi s-a desfăşurat mare parte din el în luna octombrie. Detalii despre atacul speculativ asupra leului aici.
http://www.banknews.ro/stire/21940_atacul_asupra_leului,_initiat_de_trei_banci_internationale_fara_sucursale_in_romania.html
Cu acest prilej Isărescu a dovedit că are şi disponibilităţi umoristice când a asemănat poziţia băncilor atacatoare cu aceea a iepuraşului din desene animate care a continuat să meargă deşi i se terminase craca sub picioare.
Acum rămâne o întrebare: de ce acest atac a avut loc în anul 2008 şi de ce în luna octombrie? Poate pe viitor instituţia abilitată nu va mai trebui neapărat să intercepteze emailuri pentru a realiza că cineva atacă leul.
De pildă cursul leu-euro a atins un minim istoric în 28 iunie 2010
http://www.doingbusiness.ro/ro/stiri-afaceri/17431/leul-un-nou-minim-istoric
Dacă şti cine este în spatele acestor atacuri şi dacă-i şti metoda de lucru, „modus operandi” atunci şti de dinainte, când şi la ce să te aştepţi.
Luna octombrie din 2010 se apropie, cine ştie ce va mai aduce...
Întotdeauna se vor întâmpla evenimente dramatice la aceste date pentru că acesta este „modus operandi” al Asasinului de la Numărul 8. care este un secret ştiut de milenii, aşa cum atestă Astrologia şi acesta este răspunsul cu care i-am rămas dator lui The Shadow.
Căutaţi specificul „Casei a 8-a” şi întrebaţi-vă de ce în casa a 8-a este vorba depre moarte? Tot acest articol pe care l-am scris nu face decât să redescopere şi să scoată la lumină un adevăr ştiut din negura timpurilor.
http://www.horoscop.ro/casele-astrologice/Casa-8-Casa-Mortii.html
http://www.horoscop24.ro/caseastrologice.php
http://www.muc.ro/stiri/cele-12-case-astrologice-domenii-ale-vietii
http://astral.idilis.ro/planetec8.htm
http://astrologyindepth.com/The_8th_house
http://www.ofspirit.com/carmenturnerschott1.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/House_
(astrology)
Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ?
Click aici
Trimis: 25/05/2012 16:40
Titlul subiectului: AdBot
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Toate mesajele
1 Zi
7 Zile
2 Saptamani
1 Luna
3 Luni
6 Luni
1 An
Primele, cele mai vechi mesaje
Primele, cele mai noi mesaje
Pagina de start a forumului spyology
->
LA LIMITA SPIONAJULUI
Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina
1
,
2
,
3
,
4
Urmatoare
Pagina
1
din
4
Mergi direct la:
Alegeti un forum
SPYOLOGY - bottom page: ENGLISH VERSION
----------------
Bun venit pe SPYOLOGY!
ARTA SPIONAJULUI
CONTRASPIONAJUL
SERVICII GUVERNAMENTALE
CORPORATE INTELLIGENCE
SPY NEWS
HOT INTELL
CRIPTOGRAFIA
SPY-TECH
INCURSIUNI CULTURALE IN LUMEA SPIONAJULUI
LA LIMITA SPIONAJULUI
CONTACT
SECTIUNEA JURIDICA
----------------
Discutii juridice
OFF-TOPIC
----------------
OFF-TOPIC
INTELLIGENCE FREELANCER - CONTRACTORS & CONSULTANTS
----------------
Noul proiect Spyology
CONSULTANTI, AGENTI OPERATIVI SI DETECTIVI
PROIECTE INTELLIGENCE FREELANCER
RATING
ANUNTURI GRATUITE
----------------
SPY TECH SHOP
SPY GADGET
Regulament anunturi gratuite - citeste inainte de a posta!
Oferte servicii
Oferte produse
Cereri servicii
Cereri produse
Comunitatea SPYOLOGY
----------------
Revista SPYOLOGY
Cursuri SPYOLOGY
Canal Video SPYOLOGY
Manuale si carti produse de SPYOLOGY
Surse de INTELLIGENCE
Comunitatea SPYOLOGY