spyology
intelligence and more
FAQ
Cautare
Membri
Grupuri
Inregistrare
Mesaje private
Autentificare
Proiecţia Astrală
Du-te la pagina
1
,
2
Urmatoare
Pagina de start a forumului spyology
->
LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior
::
Subiectul urmator
Autor
Membru 2
Data inscrierii: 19/Apr/2010
Trimis: 28/05/2010 22:22
Titlul subiectului: Proiecţia Astrală
Cu ani în urmă, pe atunci nici nu aveam idee despre parapsihologie, o cunoştiinţă îmi povestea experienţa neobişnuită prin care a trecut în timpul unei operaţii grele, când s-a trezit că asista de undeva de sus la propria operaţie...
O posibilitate oferită de spaţiul 4D de a obţine informaţii o reprezintă aşa numita Proiecţie Astrală, aceasta fiind traducerea termenului folosit de americani, de „Astral Projection”. Ea mai este cunoscută în esoterism drept Dedublare ori Voiaj Astral. Proiecţia Astrală este o tehnică complet diferită de Remote Viewing!
Pentru cine a văzut Matrix, se poate face o paralelă între modul cum Neo se conecta la Matrice şi modul cum se realizează Proiecţia Astrală. Subiectul se întinde confortabil, pierde contactul cu realitatea fizică, se conectează la o altă lume unde îşi începe misiunea, iar când o termină se întoarce, se trezeşte la realitatea fizică, dar păstrează în minte (mai mult sau mai puţin) informaţiile culese din lumea pe care a vizitat-o.
Teoria ar fi următoarea.
În 3D fiinţa umană este percepută ca având un singur corp, anume corpul fizic care se manifestă într-un Univers fizic.
În 4D ansamblul fiinţei umane ar fi compus din mai multe corpuri, aparent suprapuse. Vom lua în considerare corpul fizic, corpul psihic şi corpul mental. Fiecare dintre aceste corpuri se manifestă într-un Univers separat şi specific. Astfel corpul fizic se manifestă în Universul Fizic, corpul psihic se manifestă într-un Univers Psihic denumit şi Astral, iar corpul mental se manifestă într-un Univers Mental.
Omul în stadiul actual de evoluţie se presupune a fi eminamente legat de Universul fizic şi se manfestă aproape exclusiv în acest Univers, dar având un oarecare acces şi la celelalte două Universuri, Mental şi Psihic, ceva mai puţin familiare. De aici ideea de folosire a celorlalte tipuri de Universuri superioare, pentru obţinerea de informaţii despre Universul fizic. Cel mai facil este desigur voiajul în universul paralel imediat superior, Universul Psihic şi aceasta este Proiecţia Astrală. În timpul voiajului astral, corpul fizic este oarecum abandonat în Universul fizic, unde pur şi simplu se odihneşte.
Deplasarea în Astral se efectuază mult mai uşor, fără a fi nevoie de mijloace de locomoţie. Un element pozitiv îl reprezintă lipsa barierelor lingvistice, orice comunicare fiind decodificată automat. Prin Proiecţie Astrală doi subiecţi se pot întâlni şi pot discuta direct în Astral, faţă în faţă, fără ca acest fapt să poate fi sesizat cumva din Universul fizic, interceptarea fiind practic imposibilă. Această tehnică permite de pildă apelarea eficientă a celor răpiţi ori căzuţi prizonieri fără a fi nevoie de localizarea lor prealabilă. De asemenea prin Astral spionul poate fi contactat pentru a oferi informaţii ori pentru a i se încredinţa misiuni, fără a exista vreodată pericolul unei deconspirări, neexistând absolut nici un fel de dovezi materiale ale contactului.
Proiecţia Astrală mai permite desigur şi deplasarea rapidă în locaţii aparent inaccesibile din punct de vedere al spaţiului fizic.
Totuşi Proiecţia Astrală prezintă unele inconveniente dintre care principala problemă o reprezintă lipsa de acurateţe în redarea informaţiilor, în sensul că informaţiile pot fi distorsionate (ori chiar obturate) odată cu transferul lor din Universul Astral în cel Fizic. Cele două Universuri nefiind identice, creierul uman are oarece probleme să traducă, să decodeze informaţiile culese din Astral în limbaj „terestru”, folosindu-se uneori în acest scop de diverse comparaţii şi asemănări, care în lipsa cunoştiinţelor adecvate în domeniu pot induce foarte uşor în eroare. Un alt inconvenient îl reprezintă necesitatea prezenţei la faţa locului a observatorului-spionului din Astral, poziţie care-l poate expune unor atacuri în cazul intruziunilor în locaţii controlate de elemente ostile, cu urmări grave în planul fizic.
Dintre toate tehnicile parapsihologice Proiecţia Astrală este probabil cea mai performantă pentru că permite contactul direct, chiar dacă nu este un contact fizic. În plus odată ieşit în spaţiul astral obsevatorul se poate folosi mult mai uşor de tehnicile mentale precum telepatia ori vederea la distanţă! De aici şi confuzia unora de a crede că tehnicile „Astral Projection” şi „Remote Viewing” sunt identice. Nu sunt deloc identice, doar că tehnica RV poate fi folosită în cadrul Proiecţiei Astrale.
Un aspect cel puţin curios, chiar naiv, îl reprezintă credinţa majorităţii că un eventual contact cu alte civilizaţii (care nu sunt neapărat extraterestre!) va avea loc în spaţiul 3D, deşi în mod evident spaţiul 4D le oferă acestora cu mult mai multe posibilităţi, de a ne supraveghea ori chiar de a contacta direct diverşi exponenţi ai civilizaţiei noastre, asta practic fără a lăsa urme.
Poate că pentru agenţiile de spionaj de mică anvergură, folosirea acestei tehnici este o excentricitate. Dar pentru agenţiile de spionaj de mare anvergură Astral Projection va deveni o necesitate, pentru că sunt lucruri interesante care se întâmplă „acolo” şi cine nu este primul ca să zic aşa e ultimul şi acesta este locul învinsului.
Membru 2
Trimis: 22/09/2010 20:43
Titlul subiectului: Extratereştrii şi Intratereştrii
Celor care călătoresc prin spaţiul Astral li se descoperă o Lume ascunsă de planul terestru. Şi acolo sunt realităţi, dar cu totul altele decât cele pământene. V-a încântat vreodată posibilitatea să străbateţi în numai câteva ore Pământul şi să vă întoarceţi înapoi în aceiaşi zi? Aceasta este una din posibilităţile uimitoare oferite de planul Astral. V-a încântat vreodată posibilitatea de a sta de vorbă cu entităţi extraterestre paşnice? Se poate întâmpla în planul Astral. Deşi în planul terestru oamenii de ştiinţă se contrează pe tema existenţei extratereştrilor, în planul Astral acest lucru este o evidenţă de o banalitate extremă. Adică nu poţi să conteşti o realitate, nu poţi să-l conteşti pe cel stă în faţa ta. Prin prisma aceasta înţelegeţi că cel puţin dintr-un punct personal de vedere, refuzul oamenilor de ştiinţă pământeni de a accepta existenţa şi a altor civilizaţii decât a noastră este absolut penibil. Dar nu am să insist pe această temă. Extratereştrii, vorbesc despre cei normali (căci se pare că mai sunt şi alţii) au un fizic foarte apropiat de al nostru. Caracteristici le sunt ochii, un pic oblici în genul asiaticilor, însă mai proeminenţi dar în nici un caz nu sunt exagerat de proeminenţi aşa cum apar desenaţi în diferite reprezentări grafice. Ca o notă generală, au o o siluetă plăcută şi ca înfăţişare sunt chiar drăguţi, la fel cum suntem şi noi pământenii desigur. Pare siderant poate ca subiectul ET să fie tratat ca unul banal, dar îndoctrinarea asta de care suferim cu toţii se datorează doar îndărătniciei oamenilor de ştiinţă. Odată ce vă puteţi culege singuri informaţiile prin tehnica Astral Projection, nu va mai exista acel intermediar parşiv care să vă ofere selectiv informaţiiile, adică să aflaţi ce vor ei să ştiţi şi atunci veţi lua personal contact direct cu realitatea şi cu adevărul, neselectiv şi obiectiv.
În spaţiul Astral există totuşi nişte limite. Dacă de pildă călătorind veţi ajunge la un prieten care doarme s-ar putea să constataţi că lângă prietenul adormit există o entitate care îl protejează de vizite precum cea pe care tocmai o întreprindeţi. Şi dacă fiecare dintre noi este protejat individual de intruziuni nepoftite, cu atât mai mult sunt protejate instituţiile. Vreau să spun că nu poate intra oricine, oriunde. Astralul nu se află în sfera serviciilor secrete pământene, ca să le zic aşa, dar totuşi există şi acolo „organizaţii” care se ocupă cu protecţia şi securitatea. Altfel spus, chiar dacă sunt altele, există servicii secrete şi în spaţiul Astral, servicii care îşi au specificul lor, care protejează indivizii faţă de agresiuni specifice, nu cred că vreţi să ştiţi despre ce e vorba sau credeţi-mă că e mai bine să nu ştiţi.
În altă ordine de idei aţi auzit probabil de existenţa bibliotecii „Akasha” unde în Astral pot fi vizionate diverse înregistrări, precum s-ar viziona un film. Accesul la unele dintre înregistrări este restricţionat uneori de aceste servicii secrete, dacă înregistrările dezvăluie mai mult decât trebuie să ştiţi.
Deşi mai rar, există în Astral regiuni întregi care sunt „închise” accesului, în primul rând pentru protecţia indivizilor. O astfel de regiune se află undeva în zona polului Sud, unde accesul este absolut blocat, acolo este o regiune de „frontieră”, nu mă întrebaţi cu cine. Dacă veţi căuta în Google Earth veţi vedea că o imensă porţiune din Antartica, mai exact centrul ei, este doar o mare pată albă, acolo e o mare porţiune din continent care nu este fotografiată de sateliţi.
Pentru asta există desigur nişte explicaţii raţionale şi bubuitoare ale oamenilor de ştiinţă. Pe de altă parte întreaga regiune în Google Earth este fotografiată extrem de prost. De pildă în Ţara de Foc care este destul de aproape de Antartica pot fi vizualizate detalii la nivelul unei case, al unei maşini. În Antarctica o staţiune precum este McMurdo care are şi un aeroport, este foarte dificil de vizualizat.
În mod cert vă spun că nu se poate ajunge „acolo” nici cu Astral Projection. Nici în „partea cealaltă” situaţia nu se prezintă mai bine, Polul Nord fiind o ţintă care este bine de evitat. Se spune că există nişte deschizături la Poli dar aşa cum am zis este foarte dificil de realizat o astfel de constatare, iar riscurile sunt prea mari.
Şi dacă exteriorul planetei poate fi fotografiat cu ajutorul sateliţilor nu tot la fel se întâmplă cu interiorul planetei. Există o teorie a oamenilor de ştiinţa care spune că în interiorul Pământului există un nucleu fierbinte, etc. Vreau să spun că această teorie nu se reflectă şi în realitatea care poate fi constatată în spaţiul Astral. În fapt dacă putem lua contact în Astral cu entităţi extraterestre la fel de bine putem lua contact cu entităţi intraterestre. Trebuie să fie limpede un adevăr: există civilizaţii în interiorul Pământului, care pot fi vizitate de-a dreptul prin Astral Projection. Asta în ciuda „nucleului fierbinte” imaginat de unii. Personal cred că teoria „nucleului fierbinte” al Pământului va deveni în scurt timp la fel de penibilă precum teoria Pământului plat.
La fel ca şi în cazul extratereştrilor, dacă veţi vizita o astfel de civilizaţie intraterestră prin Astral Projection, veţi fi primiţi ca şi nişte turişti, dar nimeni nu va tresălta de bucuria nebună a revederii cu omul civilizaţiei de la suprafaţă. Lucrurile se petrec atât de normal într-o civilizaţie de oameni normali, vorbesc de intratereştrii şi totuşi aceleaşi lucruri sunt atât de anormale, senzaţionale ori paranormale într-o civilizaţie de oameni anormali şi ăştia suntem noi.
Membru 2
Trimis: 29/09/2010 18:08
Titlul subiectului: Centrala de Ascultare, Execuţie şi Control
În ce priveşte existenţa şi activitatea în Astral a unor servicii secrete, cu tot specificul lor, vreau să redau aici mărturia unui medium român, mărturie care relevă anumite secrete ce nu aveau cum să fie cunoscute doar din planul terestru. Este o relatare incredibilă a mediumului Aurelian Tinculescu despre liderul sovietic Iosif Vissarionovici Stalin.
Spune Tinculescu că spre sfârşitul vieţii sale, Stalin a fost chemat în Astral la judecată spre a da seamă fărădelegilor sale de pe Pământ, Stalin fiind iniţial un spirit benefic, dar care a fost corupt. Spune Tinculescu că Stalin ajungând la în Astral judecată i-au fost înmânate înregistrările realizate de „Centrala de Ascultare, Execuţie şi Control” cu privire la faptele sale de pe Pământ. Aceasta este una din puţinele mărturii care dezvăluie existenţa şi activitatea unei instituţii din Astral cu atribuţii similare serviciilor secrete de pe Pământ. Şi dacă serviciile secrete din planul terestru pot intercepta comunicaţiile, acest serviciu denumit „Centrala de Ascultare” din Astral a înregistrat de-a dreptul gândurile lui Stalin: „Vreau să-i îngenunchez, vreau să le arăt puterea de care dispun, vreau să-i pedepsesc!”. Aşa cum se vede din relatarea lui Tinculescu, în locul în care serviciile secrete terestre nu au nici o autoritate, în Astral există cu totul alte servicii secrete, care au metode şi tehnici adecvate şi care lucrează la alte nivele decât cele terestre.
Un alt aspect care-l relevă Tinculescu este acela că odată cu apariţia unui pesonaj malefic în peisajul terestru, în Astral este desemnat un individ care se constituie în contrapartea lui, spre a-i contracara activitatea. Astfel se realizează „perechi” antagonice iar Tinculescu relevă faptul că preşedintele Truman a fost desemnat pentru a fi opusul lui Stalin, chiar dacă Truman nu era de acelaşi nivel cu temutul lider sovietic.
Există o informaţie în relatarea lui Aurelian Tinculescu, care probează veridicitatea mărturie lui şi anume el face referire de mai multe ori la „vibraţiile sonore foarte libere” cu care era înzestrat Stalin care îi confereau acestuia o putere extraordinară. Acesta este un aspect din Astral aproape necunoscut în planul terestru, existenţa „vibraţiilor sonore libere” cu care sunt dotate unele „personaje” mai deosebite.
Există câteva butade în lumea noastră cu privire la egalitatea dintre oameni, se spune în popor „Are tot două picioare” sau „Are tot două mâini”. Aceste informaţii venite din spaţiul Astral probează faptul că nu toţi oamenii sunt dotaţi la fel, ci există anumite să le zicem „daruri” cu care unii sunt înzestraţi, „daruri” invizibile care accentuează diferenţa dintre un individ obişnuit şi un geniu, într-un domeniu oarecare. Un individ precum Stalin iată deţinea „vibraţii sonore libere” şi mai spune Tinculescu că Stalin avea „Sceptrul biruinţei” iarăşi un „dar” teribil despre care nu se cunosc prea multe în planul terestru. În lumea pământeană aceste lucruri nu au un echivalent şi probabil că sunt foarte greu de înţeles, sunt o imixtiune a invizibilului în lumea vizibilă. Altfel spus serviciile secrete când au de-a face cu un astfel de individ trebuie să ia în calcul imixtiunile venite din invizibil. Un personaj de acest gen este Hitler care a scăpat din toate atentatele şi din toate situaţiile aproape fără de scăpare în care a fost pus. Dacă până azi eraţi mie în sută siguri că Hitler este mort atunci poate ar trebui să vă reconsideraţi calculele.
Membru 2
Trimis: 31/10/2010 18:55
Titlul subiectului: Cum arată extratereştrii
Am încercat din răsputeri să-mi aduc aminte, pentru a reproduce cât mai fidel, figura extratereştrilor paşnici pe care i-am întâlnit în Astral, cei care sunt dispuşi să ne ajute în evoluţie. Din fericire pentru mine am avut un oarecare talent la desen, dar nu am mai exersat cam demult. Trăsăturile extratereştrilor paşnici sunt destul de fine şi asemănătoare cu trăsăturile noastre, adică ei par şi probabil sunt nişte indivizi foarte finuţi. Ceea ce însă te izbeşte de la prima vedere sunt ochii, care nu sunt foarte mari, dar sunt oblici şi alungiţi, (mult mai mult decât tipul asiatic de pe Terra) încât văzându-i eşti tentat să le ceri să nu mai tragă cu ochiul
.
Am avut norocul de a mă afla în Astral în compania a unor reprezentante ale sexului frumos
, extraterestre şi pot spune că nu i-ar fi ruşine nimănui să se afişeze nici la teatru să zicem şi nici într-un bar de fiţe într-o asemenea tovărăşie.
Aş putea caracteriza figura acestor extratereştrii drept un pic exotică. În afara ochilor, care sunt mai speciali, în rest nu am remarcat nimic deosebit faţă de figurile noastre, iar despre părul lor nu îmi amintesc din nefericire nimic. Conformaţia feţei lor este mai degrabă apropiată de genul „tras la faţă” decât tipul bondoc. În ce priveşte conformaţia corpului fizic, ea este una normală, (categoric nu sunt aschilambici!), reprezentatele sexului lor frumos aveau siluetă, cum se spune în modă. Deci dacă-i întâlniţi vreodată pe aceşti extratereştrii (probabil că mai sunt şi alţii) singurul lucru prin care veţi putea face diferenţa dintre ei şi noi sunt ochii, ei au nişte ochi cu totul deosebiţi, foarte speciali...
Junior
Data inscrierii: 19/Sep/2010
Trimis: 01/11/2010 02:28
Titlul subiectului: :)
Imi aduc aminte ca pe la 15 , 16 ani citeam carti cu proiectiile in astral . Tata fiind pasionat de orice inseamna stiinte mai inaccesibile oamenilor de rand...
Mult se bazeaza aceasta treaba pe relaxare, meditare , ...
Pacat ca nu stiu multi ce inseamna odihna suficienta ...
..... Deviez de la subiect ,,,
Interesant topic ai deschis .. Si vad ca sunt ceva cunoscatori
Felicitari
Sus
soll86
Junior
Data inscrierii: 19/Sep/2010
Trimis: 01/11/2010 02:32
Titlul subiectului: Re: :)
soll86 a scris:
Imi aduc aminte ca pe la 15 , 16 ani citeam carti cu proiectiile in astral . Tata fiind pasionat de orice inseamna stiinte mai inaccesibile oamenilor de rand...
Mult se bazeaza aceasta treaba pe relaxare, meditare , ...
Pacat ca nu stiu multi ce inseamna odihna suficienta ...
..... Deviez de la subiect ,,,
Interesant topic ai deschis .. Si vad ca sunt ceva cunoscatori
Felicitari
Daca nu ma insel .... Era o carte , o traducere .. Edgar Cayce era autorul cartii .. Mi`a placut f mult cartea si mie , desi aveam 16 ani
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 02/11/2010 20:30
Titlul subiectului: Portret de extraterestră
@soll
Da, este corect , pentru perfecţionare sunt necesare tehnici de relaxare, detaşare, etc. Pentru mine însă nu constituie o preocupare în sine ci e doar o metodă prin care obţin personal unele informaţii.
Lecturile lui Edgar Cayce sunt într-adevăr fabuloase, mai ales cele privind civilizaţiile dispărute din Atlantinda, Lemuria, etc, mare parte din informaţiile furnizate de el fiind corecte.
Dacă te interesează, găseşti toate lecturile lui, intitulate "Cayce Readings" ( în limba engleză desigur), pe CD-uri editate de fundaţia care-i poartă numele, având inclus un progrămel de căutare care funcţionează cu browserul IE.
Şi dacă tot suntem pe un forum de intelligence nu pot decât să blamez guvernul SUA din acea perioadă pentru faptul că a ratat cu nonşalanţă ocazia de a obţine informaţii dintr-o sursă extraordinară precum Cayce.
Între timp am încercat să-mi îmbunătăţesc "capodopera" şi iată că am realizat o altă versiune, nu perfectă dar îmi pare că e mai apropiată de adevăr (sper!). Este o vedere mai frontală, pentru a vă face o idee mai corectă despre unghiul ochilor (sper să nu fi exagerat). Coafura este una imaginară, dar ma mult ca sigur nu erau tunse "zero", pentru că asta mi-ar fi sărit în ochi. Trebuie să deschideţi poza mare şi veţi vedea mai bine cam cum arată extratereştrii noştrii
.
Portret de extraterestră
Membru 2
Trimis: 19/11/2010 21:49
Titlul subiectului: trădătorul cel rafinat şi inteligent
Se vehiculează de către unii informaţia conform căreia SRI ar avea un departament de paranormali. Ce departamente are SRI-ul şi cu ce se ocupă ele, este o chestiune care priveşte exclusiv această instituţie şi nu am ce să comentez. Ce pot să spun este că dacă într-adevăr SRI ar fi avut într-adevăr un astfel de departament, instruit la un nivel performant, chiar ar fi avut pe cine să prindă cu mâţa-n sac…
În Spaţiul Astral nu există constrângerile care există în Spaţiul terestru iar spioni acoperiţi, dacă sunt, mişună mult mai lejer. Aceşti spioni acoperiţi care activează prin intermediul Spaţiului Astral nu pot fi prinşi de către serviciile de contraspionaj clasice, nici măcar nu pot fi bănuiţi sau depistaţi. În România a activat din plin prin intermediul Spaţiului Astral şi probabil mai activează şi azi un astfel de spion acoperit, un politician de rang înalt care a ocupat funcţii importante în stat şi care prin intermediul spaţiului Astral furniza informaţii şi făcea sluj unei ţări străine, pe care nu am să o numesc, ci am să-i zic „Xland”. Nu fac politică ca să dau într-un partid sau altul şi nu am să dezvălui vre-un nume pentru că nu există probe materiale care să-l poată incrimina pe trădător, aşadar pe acest spion am să-l denumesc „dl.Trădescu”, un pseudonume provenind din „trăd” de la trădător şi „escu” pentru că este o terminaţie caracteristică numelor româneşti, fără nici o aluzie la absolut nimeni.
Ca un detaliu acest domn Trădescu umbla în Spaţiul Astral însoţit pur şi simplu de o gardă a serviciilor secrete ale ţării străine Xland.
Fac o paranteză şi am să încerc să explic din realităţile planului Astral.
Nu vreau să se înţeleagă că respectiva gardă care-l însoţea permanent pe dl. Trădescu făcea parte din serviciul secret din planul terestru al Xland, ci era un serviciu secret corespondent din planul Astral. Fiecare personaj politic important este păzit şi în planul Astral aşa cum este păzit în planul terestru, de pildă aşa cum este păzit şi preşedintele României, dar acolo în Astral preşedintele nu e protejat de SPP.
Deci acest politician român de rang înalt, dl. Trădescu, era permanent însoţit, era păzit pentru a nu fi atacat, era escortat şi transportat prin Astral până în Xland, în sediul lor cel mai bine păzit, unde avea contacte directe cu preşedintele Xland. Acest lucru îl cunosc pentru că, pe dl.Trădescu de drag ce-mi era, l-am însoţit chiar şi fără acordul şi ştiinţa dumnealui până în respectiva locaţie. Tot în planul Astral, am aflat de la persoane informate care păreau că ştiu mai bine decât mine ce se întâmplă în planul terestru, un detaliu cunoscut la noi doar de unii profesionişti şi anume că dl.Trădescu, politician român de rang înalt, are o adevărată fobie faţă de serviciile secrete române. Mai târziu aveam să constat că era adevărat, la un moment dat dl.Trădescu a făcut o adevărată criză de nervi, totul răbufnind într-un scandal mediatic, atunci când aceste servicii s-au apropiat prea tare de persoana sa.
Conform unui tipar descris mai sus într-o postare anterioară, în planul Astral a fost desemnat un alt politician român, de aproape acelaşi rang şi cam aceiaşi pregătire cu dl.Trădescu, care să-i contreze acţiunile.
Nu am idee despre dimensiunea trădării d-lui Trădescu, dar prin faptul că acesta a deţinut înalte funcţii în stat nu poţi decât să te înfiori. Şi chiar dacă un fictiv departament de paranormali ai SRI ar fi sesizat activitatea suspectă a d-lui Trădescu, mă întreb ce se putea face în planul terestru, atâta timp acţiunile d-lui Trădescu aveau loc în planul Astral? Dl. Trădescu nu a fost prins nici până azi şi nimeni nici măcar nu l-a bănuit de o astfel de activitate, căci dl.Trădescu este un om rafinat şi inteligent...
Administrator
Data inscrierii: 12/Sep/2007
Trimis: 19/11/2010 23:09
Titlul subiectului: re
Rezultatele muncii unui serviciu secret sunt si vor fi rareori cunoscute de publicul larg. Si asta atat datorita legislatiei, cat si datorita normelor interne si cutumei.
Atunci cand serviciile de contrainformatii documenteaza si surprind un spion in plina activitate, trebuie sa fiti convinsi ca ultima lor intentie este oferirea acestuia mass-mediei. Beneficiul ar fi apropiat de zero. In scurt timp acesta va fi inlocuit de centrala, iar munca serviciilor de contrainformatii (de regula este vorba de ani de munca) ar fi anulata, fara a beneficia de rezultate. Prima intentie a unui serviciu de contrainformatii este intoarcerea agentului, exploatarea lui in interes propriu.
Trebuie sa intelegeti ca, desi spionii sunt considerati infractori in tarile in care activeaza, recrutarea sau intoarcerea lor este un scop al serviciilor de contrainformatii. Deferirea lor catre justitie este de regula exclusa. In cel mai rau caz se ajunge la un schimb reciproc avantajos. Daca veti vedea spioni ajunsi in fata instantei de judecata, inseamna ca aceasta se datoreaza unor calcule atente ale serviciilor.
Membru 2
Trimis: 20/11/2010 01:19
Titlul subiectului:
Aveţi ca de obicei dreptate şi profit de prezenţa mea aici spre a-mi însuşi unele din aceste adevăruri pe care le spuneţi şi a-mi completa lacunele în domeniu.
Cazul prezentat de mine iese oarecum din tiparul normal şi în lipsa probelor fizice el ţine din păcate de domeniul incredibilului. Ştiu că experienţa vastă acumulată în ani de activitate în domeniu le conferă profesioniştilor un "nas" care nu se înşeală chiar şi în lipsa evidenţelor, să-i zic o intuiţie profesională. De altfel în ultimii ani individul a fost tras uşurel pe dreapta. Într-adevăr o cale de soluţionare poate exista, cineva poate sesiza, se pot înainta mai departe rapoarte, iar eu nu am de unde şti dacă individul mergând undeva printr-un parc nu s-a agăţat cumva de o creangă ...
Am expus aici acest caz nu dintr-o frustrare acumulată sau din intenţia de a denigra serviciile ci pentru ca cei interesaţi, dacă sunt, să-şi facă o idee.
Membru 2
Trimis: 23/11/2010 22:45
Titlul subiectului: Missing in action
Prin tehnica proiecţie astrale se pot realiza contacte directe cu persoane dispărute sau răpite. Desigur că întâlnirea nu decurge la modul ideal, dar această cale există şi poate fi folosită mai ales atunci când nu există nici un fel de informaţii despre persoanele căutate.
Personal ca amator am încercat acum câţiva ani şi am reuşit să o contactez pe micuţa Madeleine McCann, răpită dintr-un hotel din Portugalia, un caz celebru, neelucidat nici până azi. Dialogul foarte scurt cu micuţa Madeleine s-a rezumat la câteva cuvinte:
-Şti că părinţii tăi te caută?
-Da, dar nu m-au găsit încă...
Aici contactul s-a întrerupt brusc.
Trebuie să recunosc însă că nici eu nu am mai insistat de-a lungul timpului parte şi datorită idei descurajante ca la un eventual succes de localizare a micuţei să fiu considerat de poliţie ca făcând parte din tagma "vrăjitorilor" şarlatanilor şi impostorilor. Chiar nu simt nevoia de a mă da în stambă...
Un alt caz a fost acela al micuţului Daniel Morcombe un puşti australian răpit dintr-o staţie de autobuz. Aflat mai mult trecător pe un site străin de pe internet am recepţionat împreună cu alţii apelul unei australience de a-l găsi pe acest puşti. La acest apel am răspuns eu şi cu un american şi într-un mod curios şi interesant am dat amândoi ca posibilă locaţie o mină părăsită. În plus am vizualizat o maşină veche. Am verificat şi aceasta corespundea uneia dintre descrierile maşinii răpitorului. În plus am găsit alte detalii. Şi aceasta la distanţă de câţiva ani de la nefericita întâmplare şi aflat dpdv geografic la mii de kilometrii! Dar şi această investigaţie a fost lipsită de consistenţă, căci nu s-a putut avansa şi atunci ce folos?
Tehnica de proiecţie astrală în ce priveşte persoanele dispărute ar fi putut fi folosită în cazul militarilor israelieni dispăruţi
http://www.mfa.gov.il/MFA/MFAArchive/2000_2009/2004/1/Israeli+MIAs.htm
Există şi o recompensă de zece milioane de dolari
https://www.10million.org/en/
pentru cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea soldaţilor israelieni. Deci un fel de autofinanţare ...
Junior
Data inscrierii: 28/Aug/2011
Trimis: 28/08/2011 19:11
Titlul subiectului:
Salut!
De curand am aflat si eu despre proiectia astrala. Am tot incercat sa ma proiectez dar nu prea am reusit. Din cate am citit am aflat ca ceva nu prea e in ordine. Unele persoane ascund ceva in legatura cu asta, si peste tot gasesc raspunsuri "daca vreti sa vedeti cum e, incercati".
Ati putea sa descrieti o proiectare in astral? (cum ma proiectez, ce vad, cum sta treaba, care sunt "comenzile", ce vad, cum ies)
Multumesc!
Membru 2
Trimis: 28/08/2011 21:28
Titlul subiectului:
@tutoit
Abordarea aceasta nu este una foarte corectă. Toţi oamenii ( şi nu numai oamenii) în timpul somnului se decorporalizează, prin asta înţelegând că spiritul şi sufletul se desprind într-o oarecare măsură de corpul fizic, precum ar dezbrăca o haină.
Deci primul pas ar fi să realizaţi aceste adevăruri şi să realizaţi că de fapt prima problemă cu care vă confruntaţi este lupta cu concepţiile greşite ale acestei civilizaţii moderne, materialiste.
Nu trebuie să faceţi nimic pentru a vă proiecta în Astral atâta timp cât acest lucru se petrece natural. Următorul pas este să încercaţi să vă amintiţi unde aţi fost în Astral, unde v-aţi proiectat, să vă analizaţi visele care sunt de fapt nişte amintiri întrucâtva deformate din spaţiul Astral. Un al treilea pas ar fi să vă străduiţi în a vă eleva spiritual, evitând lucrurile şi comportamentele negative ceea ce vă va ridica gradul de conştientizare. Deci este un proces lent, treptat, pas cu pas, în nici un caz să nu vă gândiţi că veţi reuşi peste noapte, într-o săptămână sau într-o lună, nici măcar într-un an! Încercaţi să faceţi asta ca pe un lucru natural şi normal, integrat în viaţa de zi cu zi şi nu ca o anormalitate şi sfatul meu e să nu încercaţi să forţaţi căci sunt destule pericole care pot apărea de după colţ.
Porniţi de la întrebări simple
Ce se întâmplă de fapt cu mine şi cu ceilalţi în timpul somnului?
Este posibil ca în timpul somnului să ajung în diverse locuri?
Aşteptaţi-vă să evoluaţi foarte lent!
Sus
TuToIT
Junior
Data inscrierii: 28/Aug/2011
Trimis: 28/08/2011 22:37
Titlul subiectului:
Am inteles. Mi-ati putea recomanda o carte? Adica teorie si practica. Teorie si practica. Pana cand sunt pregatit pentru proiectarea in astral.
Membru 2
Trimis: 29/08/2011 00:00
Titlul subiectului:
Nu ştiu dacă există ceva exact pe acest profil
teorie-practică
. Recomand cărţile lui Scarlat Demetrescu pentru formare-iniţiere,
Din Tainele Vieţii şi ale Universului
, sunt cărţi de referinţă în domeniu, le puteţi găsi cu uşurinţă pe net.
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ?
Click aici
Trimis: 25/05/2012 16:57
Titlul subiectului: AdBot
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Toate mesajele
1 Zi
7 Zile
2 Saptamani
1 Luna
3 Luni
6 Luni
1 An
Primele, cele mai vechi mesaje
Primele, cele mai noi mesaje
Pagina de start a forumului spyology
->
LA LIMITA SPIONAJULUI
Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina
1
,
2
Urmatoare
Pagina
1
din
2
Mergi direct la:
Alegeti un forum
SPYOLOGY - bottom page: ENGLISH VERSION
----------------
Bun venit pe SPYOLOGY!
ARTA SPIONAJULUI
CONTRASPIONAJUL
SERVICII GUVERNAMENTALE
CORPORATE INTELLIGENCE
SPY NEWS
HOT INTELL
CRIPTOGRAFIA
SPY-TECH
INCURSIUNI CULTURALE IN LUMEA SPIONAJULUI
LA LIMITA SPIONAJULUI
CONTACT
SECTIUNEA JURIDICA
----------------
Discutii juridice
OFF-TOPIC
----------------
OFF-TOPIC
INTELLIGENCE FREELANCER - CONTRACTORS & CONSULTANTS
----------------
Noul proiect Spyology
CONSULTANTI, AGENTI OPERATIVI SI DETECTIVI
PROIECTE INTELLIGENCE FREELANCER
RATING
ANUNTURI GRATUITE
----------------
SPY TECH SHOP
SPY GADGET
Regulament anunturi gratuite - citeste inainte de a posta!
Oferte servicii
Oferte produse
Cereri servicii
Cereri produse
Comunitatea SPYOLOGY
----------------
Revista SPYOLOGY
Cursuri SPYOLOGY
Canal Video SPYOLOGY
Manuale si carti produse de SPYOLOGY
Surse de INTELLIGENCE
Comunitatea SPYOLOGY