spyology
intelligence and more
FAQ
Cautare
Membri
Grupuri
Inregistrare
Mesaje private
Autentificare
Scufundarea Continentului American
Pagina de start a forumului spyology
->
LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior
::
Subiectul urmator
Autor
Membru 2
Data inscrierii: 19/Apr/2010
Trimis: 14/04/2011 19:50
Titlul subiectului: Scufundarea Continentului American
O serie de evenimente deosebit de dure sunt preconizate a se petrece într-un viitor destul de apropiat, fiind consecinţa apropierii temporale de un moment istoric, de răscruce în evoluţia omului. Scrierile mistice au denumit această perioadă foarte tulbure ca
Sfârşitul Lumii
sau
Apocalipsa.
Ce trebuie spus este că aceste scrieri mistice redau un
punct de vedere mistic
asupra unor evenimente care de fel nu sunt mistice, nu sunt nici de alt fel, ci doar sunt!
Din punct de vedere ştiinţific se poate spune că timpul actual marchează sfârşitul unei mari perioade în evoluţia omului şi începutul altei mari perioade, este vorba de un salt în evoluţie şi în plus ceea ce aduce toată nebunia, se va petrece o separare, o alegere drastică a oamenilor. Despre toate aceste lucruri ar fi multe de spus dar ne-am abate de la subiect. Dintre toate evenimentele unul are toate şansele să devină cel mai şocant, cel mai terifiant din istoria actualei civilizaţi terestre, este vorba de scufundarea unei mari părţi a continentului american!
Ultima modificare efectuata Tintin la 01/06/2011 16:43, modificat de 2 ori in total
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 31/05/2011 21:51
Titlul subiectului:
Motto
, parafrazându-l pe Shakespeare:
„Ceva e putred în America!”
Cu ani în urmă eram ferm convins că SUA joacă un rol pozitiv pe plan mondial, dar cu timpul am ajuns însă să am mari dubii în privinţa acestui lucru. SUA a fost şi este precum înşelătorul cufăr din poveste, aurit pe dinafară, aşezat în faţa lăcomiei omului. Mulţi s-au repezit peste Ocean populând continentul american şi destul de bizar, relativ repede s-au constituit cea mai puternică naţiune de pe glob, Statele Unite ale Americii. Au uitat însă un lucru elementar: să verifice stabilitatea solului unde şi-au adus familiile, unde au investit atâta muncă, bani şi timp, unde şi-au clădit casele, firmele de succes, autostrăzile, clădirile guvernamentale, şcolile, spitalele, unde şi-au clădit visul american. La suprafaţă totul pare să fie în ordine, dar a coborât cineva cu lanterna în subsolul continentului să verifice trăinicia fundaţiei? Nu? Eu am fost acolo şi pot spune că ce am văzut nu m-a încântat deloc. Dar acesta este un mod prea delicat de exprimare. În realitate situaţia este extrem de critică! Dacă aş alege o culoare pentru nivelul de alertă corespunzător aş alege roşu incandescent! Dacă aş fi într-o operaţiune, aş rosti un singur cuvânt:
Run!
adică
Fugi!
Ca să ne facem o idee despre cine vorbim, iată cum arată SUA în date şi cifre. Produsul intern brut al SUA este estimat la peste 14.000 de miliarde de dolari, bugetul federal este de 3.500 de miliarde de dolari din care bugetul apărării ajunge la aproape 700 de miliarde de dolari, cât tot restul lumii la un loc, iar bugetul cumulat alocat serviciilor secrete depăşeşte suta de miliarde de dolari.
Forţele armate ale SUA - US Armed Forces sunt alcătuite din US Army, US Air Force, US Navy, US Marines şi US Coast Guard. Principala forţă armată US Army deţine în jur de 700 elicoptere de atac Apache şi 6000 de tancuri M1 Abrams. US Air Force are în dotare 450 de rachete balistice intercontinentale şi peste 5000 de avioane dintre care jumătate sunt de luptă. US Navy are în dotare 11 portavioane iar într-un clasament al tonajului navelor se află pe primul loc în lume şi depăşeşte tonajul însumat al umătoarelor 13 forţe navale. US Navy dispune de 280 de nave dintre care 240 de luptă, plus 70 de submarine, având de asemenea în dotare peste 3700 de avioane. US Marines – infanteria marină, care are cel mai mic efectiv dintre toate, în jur de 200.000 de oameni, depăşeşte ca număr întreaga armată britanică. În ce priveşte comunitatea de informaţii a SUA- US Intelligence Comunity, ea este alcătuită din 16 membrii, agenţii, servicii de informaţii dintre care cele mai cunoscute CIA, FBI, NSA, NGA, NRO, DIA, INSCOM.
Cifrele sunt impresionante şi ne arată de ce SUA este considerată singura superputere pe plan mondial la momentul actual. Ne putem întreba, cine se poate pune cu o asemenea forţă? Ori mai bine ne-am putea întreba, cine a clădit o asemenea forţă imensă pe o fundaţie din cărţi de joc şi mai ales de ce?
Cum spune proverbul
Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti.
Până la urmă soarta americanilor îi priveşte direct,
căci cum şi-au aşternut, aşa o să doarmă
, partea mai proastă este că şi noi ca şi restul lumii vom fi influenţaţi de ceea ce se întâmplă cu America. De aceea vreau să trag un semnal de alarmă mai înainte ca răul să ne ia pe noi pe nepregătite, deşi la cât de
„fantastic de bine”
suntem noi românii pregătiţi, ne dă peste cap şi o banală ninsoare, iarna.
Poate că o astfel de informaţie ar trebui să ajungă în atenţia serviciilor de informaţii române, SRI, SIE sau DGIA, dar aceasta este o presupunere deşartă căci nu fac eu programul serviciilor şi nici nu le stabilesc temele de interes, care probabil că sunt cu totul altele.
Şi apoi mă întreb cine ce ar putea face în situaţia dată, pentru că informaţiile pe care le-am obţinut conduc la o concluzie siderantă:
se pregăteşte distrugerea SUA!
Membru 2
Trimis: 01/06/2011 17:06
Titlul subiectului:
Undeva prin anul 2008 generalul Emil Străinu, specializat în tehnici de luptă neconvenţionale, declara într-un interviu acordat unui ziar de pe la noi:
Una din cele mai mari descoperiri care s-au realizat anul acesta si care deocamdata este vehiculata numai în cercurile stiintifice este aceea ca sub continentul american se gasesc de la 3 la 5 tuneluri (ca un fel de pesteri subterane inundate) care strabat continentul sud-american de la est la vest si de la vest la est. Gânditi-va ca pleci cu un submarin din Los Angeles si iesi cu el la Florida fara sa mai ocolesti Canalul Panama. Nu se cunoaste exact în acest moment natura lor. Aceste canale sunt foarte mari. Numai pe un singur canal poate merge linistit un submarin Trident si, mai mult decât atât, sa se poata întâlni si cu un altul.
La momentul respectiv, pentru mine a reprezentat o surpriză faptul că o astfel de informaţie a ajuns în media. Dar deşi dl.general Străinu, plimbat pe tot felul de întruniri internaţionale şi umblat prin toate colţurile lumii, dovedeşte că are ceva informaţii, trebuie să spun că aceste informaţii care pe care ni le oferă sunt încă departe de adevăr şi sunt insuficiente pentru ca o imagine de ansamblu să fie corect conturată. În realitate continentul american ascunde un secret absolut terifiant!
Poate mai corect ar fi să spunem că continentul american ascunde mai multe taine terifiante, dintre care una ar fi ascensiunea până la rangul de superputere mondială a SUA. Cum de au ajuns ei în această postură, cine le-a facilitat această ascensiune şi mai important, în ce scop?
Se poate face presupunerea că ridicarea SUA la rang de lider mondial se datorează în mare parte eforturilor specimenelor scelerate nonumane. Această concluzie este cel puţin neaşteptată şi una foarte bizară. Dar ce trebuie să observaţi, dincolo de toate, este
metoda
, altfel spus
modus operandi
al asasinilor nonumani.
În scopul distrugerii civilizaţiei terestre nonumanii folosesc aceiaşi tehnică pe care ei o folosesc de pildă în asasinatele psi, aceiaşi tehnică pe care au folosit-o şi în prăbuşirea financiară şi economică din anul 2008. Am putea defini această tehnică drept Avântul Prăbuşirea!
De pildă asasinul psi, aşa cum dezvăluie dl Rudan, mai întâi determină o creştere a ritmului cardiac al victimei şi o antrenare a funcţiilor organelor la limita superioară apoi brusc opreşte bătăile inimii victimei respectiv alimentarea cu sânge, ceea ce duce la un colaps generalizat. Este un şoc deosebit de dur din punct de vedere fiziologic, este ca şi cum ai accelera un autoturism la până la viteza maximă şi apoi ai pune frână brusc!
Într-un alt caz, cel al crizei financiare, nonumani au ridicat artificial preţurile în domeniul imobiliar mult peste limită şi apoi le-au prăbuşit! O exaltare urmată de o prăbuşire! Este aceiaşi metodă, dar aplicată în plan financiar!
Această metodă utilizată de sceleraţii nonumani are caracteristicile ispitei. Să zicem că în primă fază i se prezintă unui cumpărător un produs scump care este ridicat în slăvi, îi este înfăţişat drept oportunitatea vieţii sale şi apoi dacă cumpărătorul cade în capcană şi îl cumpără va constata că produsul de fapt este o putreziciune. Trecerea bruscă de la o stare emoţională exaltată la una disperată poate fi fatală!
Ridicarea SUA la rang de lider mondial reprezintă în esenţă o aceiaşi creştere artificială ca şi cele prezentate anterior şi anume este o exaltare care nu are o bază reală şi aici mă refer chiar la baza fizică, geologică! Nonumanii au construit în cunoştiinţă de cauză SUA ca pe un colos cu picioare de lut. Specimenele degenerate au dirijat lucrurile astfel încât în plan mondial toţi să depindă mai mult sau mai puţin de SUA, pe care într-un viitor destul de apropiat intenţionează să o prăbuşească, să o distrugă! Acesta este un prim secret terifiant despre SUA şi anume că a fost ridicată artificial la rang de lider mondial cu intenţia de a o arunca mai apoi în prăpastie, în încercarea de a antrena odată cu distrugerea SUA, distrugerea cât mai multor state!
Câţi nu au fost ademeniţi de visul american, câţi nu au fost momiţi cu pământuri întinse, cu goana după aur, cu bani, cu posibilitatea de a face cariere de excepţie, case somptuoase, lux, totul pentru a lua ochii naivilor! În realitate SUA a fost gândită de la început ca o dejecţie a Europei! Acesta a fost, zic eu, motivul pentru care forţele pozitive nu au emis nici un avertisment în legătură cu colonizarea SUA, pentru că toţi avem liberul arbitru, toţi facem alegeri, suntem beneficiarii propriilor alegeri şi dormim aşa cum ne aşternem. Altfel spus cei de sus au vrut să vadă cât ne duce pe noi capul, dacă ne duce şi să facă cu acest prilej o separaţie între cei care au minte şi cei care se lasă orbiţi şi ademeniţi de amăgiri şi ispite.
Actualmente pericolul cel mai mare este reprezentat de faptul că SUA este principalul furnizor de securitate pe plan mondial. Odată ce sceleraţii nonumani vor pune SUA pe butuci, toată securitatea mondială va fi în aer şi lucrurile o pot lua uşor razna! Sunt voci, dintre care poate unele direct interesate, care susţin că România nu are de ce să cheltuie prea mulţi bani în domeniul apărării sau al serviciilor. Eroare maximă! Trăim cu iluzia umbrelei NATO, dar odată ce SUA va fi dezmembrată, iar Occidentul va suferii şi el iar de NATO se va alege praful aşa cum s-a ales şi de Tratatul de la Varşovia atunci când URSS s-a dezmembrat! Exemplul există în istoria recentă!
Cred că am fost destul de explicit cu rolul şi destinul cumplit pe care criminalii nonumani l-au pregătit pentru SUA! Acesta a fost un prim teribil secret pe care îl ascunde actuala conjunctură mondială! Pentru dezvăluirea celui de al doilea secret terifiant care completează tabloul de ansamblu este necesar să ne întoarcem la declaraţiile generalului Emil Străinu despre subsolul continentului american. Ce secret cumplit se ascunde acolo?
Ultima modificare efectuata de catre Tintin la 11/06/2011 10:52, modificat de 1 data in total
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 02/06/2011 17:35
Titlul subiectului:
În urmă cu câţiva ani, în urma unor investigaţii proprii, am ajuns să cercetez personal prin metode extrasenzoriale subsolul Coastei de Sud-Est a SUA. Cum de regulă nu efectuez astfel de investigaţii, este de presupus că am fost inspirat sau sugestionat să o fac.
Dl.general Emil Străinu ne spune că sunt de la trei până la cinci tunele pe sub continentul american, care-l străbat de la Est la Vest, prin care pot circula simultan lejer două submarine Trident. Realitatea cu care am luat eu contact este însă absolut copleşitoare, este covârşitoare! Şi nu spun din auzite, ci spun ca unul care chiar a fost la faţa locului: nu doar două submarine pot circula simultan, ci chiar toată flota de submarine a SUA se poate deplasa simultan pe sub continentul american! Asta cu condiţia ca submarinele să poată naviga la respectiva adâncime, pe care o aproximez la peste 5000 de metrii (fac această precizare pentru a nu se crea impresia falsă că pe acolo chiar circulă submarine, adâncimea maximă de operare a unui submarin militar cu carcasa din titanium fiind pe undeva pe la 1000 de metrii).
Deplasându-mă în Planul Astral în zona Coastei de Sud Est a SUA ştiam că mă aflam în subteran, undeva unde ar fi trebuit să fie subsolul continentului. Însă spre stupefacţia mea maximă, pur şi simplu nu vedeam continentul american! Cred că de-a lungul existenţei am trecut prin destule situaţii extreme şi cred că am suportat destule şocuri psihice, dar ce am văzut acolo a fost probabil cel mai dur şoc psihic pe care l-am încasat în viaţa mea! Mă aflam la câţiva kilometrii sub nivelul mării în adâncurile continentului american şi privind jur împrejur, sentimentul pe care-l aveam era că mă aflu în interiorul unei gigantice catedrale naturale! Din nefericire aceasta este realitatea cruntă, acolo era un imens loc gol iar eu practic mă aflam în plin Ocean! În faţa mea se întindea cât vedeam cu ochii peisajul dezolant: răsfirate la distanţe relativ mari, vedeam lungi coloane verticale, relativ solide, ţâşnind parcă din abisurile Oceanului Atlantic, coloane pe care se sprijinea „tavanul”, care este continentul american! Aceasta este cumplitul adevăr: în acea parte
continentul american stă sprijinit doar pe nişte coloane imense!!!
În adâncuri spectacolul naturii era extraordinar, era fantastic şi fabulos, dar având în vedere câţi oameni trăiesc la suprafaţă era înspăimântător, era terifiant! Şi ca tabloul şocant să fie mai cutremurător, am observat că unele din aceste coloane care susţineau continentul american erau frânte, iar altele erau de-a dreptul rupte! Pe moment am crezut chiar că asist la prăbuşirea Coastei de Est a SUA în abisurile Oceanului Atlantic!
Întors înapoi din îndepărtata şi obositoarea „expediţie” am trăit pe viu un sentiment de totală negaţie şi am refuzat o perioadă de timp să cred că ceea ce văzusem era adevărat! Trebuie să spun faptul că în acea perioadă eram ferm convins de rolul pozitiv pe care îl joacă SUA pe plan mondial, astfel încât şocul psihic pe care l-am suferit a fost cu atât mai mare! Pur şi simplu nu înţelegeam! Nu putea să fie adevărat! Obsesiva întrebare îmi stăruia în minte: De ce? Cum însă nimic tragic nu s-a întâmplat între timp, am ajuns să accept această situaţie. Mi-am spus că nu trebuie să îmi fac eu probleme, căci dacă continentul american a rezistat zeci de mii de ani în starea asta precară, probabil mai poate rezista alte mii de ani.
În desenul de mai jos am încercat să redau realitatea de coşmar din adâncuri.
Aceasta este priveliştea siderantă care vă aşteaptă în subteranele Americii de Nord, cel puţin în regiunea Coastei de Sud Est, la o adâncime de câteva mii de metrii. Ceea ce vedeţi în desen sunt colonadele gigantice pe care se sprijină continentul american, privind practic prin Oceanul Atlantic care se întinde mult sub continent.
Membru 2
Trimis: 05/06/2011 21:19
Titlul subiectului:
Făcând un rezumat, până acum două informaţii conduc la concluzia că forţe ostile civilizaţiei umane vor prăbuşi o parte însemnată a teritoriului SUA, în scopul generării unei situaţii de haos total pe plan mondial. Aceste două informaţii sunt:
1. Starea geologică extrem de fragilă a unei mari părţi a subsolului continentului american.
2.Modul de operare al acestor forţe ostile nonumane, care distrug tot ce fac. Dacă SUA s-a ridicat cu ajutorul nonumanilor, aceştia vor distruge tot!
Există însă şi o a treia informaţie care din nefericire converge tot în acelaşi sens cu precedentele. Această informaţie ne este furnizată de Istorie şi nu mă refer aici la Istoria studiată în şcolile moderne. Trebuie să spun însă că această Istorie nu aparţine actualei civilizaţii terestre, ci este Istoria şi povestea precedentelor măreţe civilizaţii de pe Terra, care au apărut, s-au dezvoltat, au atins apogeul şi au dispărut pe locul străvechilor continente Atlantida şi Lemuria, altfel spus Continentele Pierdute!
Cred că deja sună sinistru dacă de acum începem să vorbim de continente pierdute având în vedere situaţia actuală a Americii. Dar asta este realitatea, acesta este adevărul pe care unii într-un mod mai degrabă interesat încearcă să-l ascundă prin tot felul de tertipuri mai mult sau mai puţin josnice. Una din problemele civilizaţiei noastre este incapacitatea crasă a unor savanţi sau poate chiar interesul pervers al acestora de a nega cu vehemenţă faptul că mult înaintea noastră au existat pe acest Pământ şi alte civilizaţii evoluate! Vă veţi întreba unde sunt dovezile cu privire la aceste civilizaţii evoluate? Majoritatea dovezilor au dispărut odată cu continentele pierdute şi se află pe fundul Oceanelor Atlantic şi Pacific!
Chestionat în privinţa localizării Atlantidei Joseph McMoneagle, fostul spion psi numărul unu al americanilor a indicat Marea Egee. Am să apreciez acest răspuns ca fiind unul departe de adevăr.
Am să fac aici o paranteză, cu un timp în urmă m-a contactat pe internet un individ pe care nu l-am întâlnit niciodată în planul fizic şi care mi-a aruncat în faţă faptul că nu pot fi eu mai bun decât remote viewerii CIA. Ar trebui spus că aceşti remote vieweri ai CIA, ca şi alţii mai mult sau mai puţin inventaţi la apelul bocancilor au fost adunaţi cu furca, nu au o pregătire esoterică corespunzătoare, care pregătire se face în ani de zile şi mai ales foarte important nu au stil. Ei nu cunosc nici realităţile şi nici autorităţile spaţiului Astral, nu au stabilite nici un fel de relaţii, pentru a putea apela acolo la surse pertinente de informare sau a pentru a avea acces la informaţii cu adevărat importante.
Ar mai fi de adăugat doar faptul că după câteva zile, cunoscând doar prenumele şi pseudonumele individului pe care repet nu l-am întâlnit vreodată în viaţa mea, din
one shot one kill
i-am spus la ce firmă de renume internaţional lucrează şi în ce domeniu activează iar omul a recunoscut că a lucrat la acea firmă şi că într-adevăr lucra în respectivul domeniu. Ulterior fireşte mi-a replicat că sunt un
lucky guess
şi închei aici paranteza.
În ce priveşte localizarea Atlantidei, este important să ştim acest lucru pentru că, contrar la ce susţine fostul spion psi numărul unu al americanilor Joseph McMoneagle, ea se afla poziţionată foarte aproape de America. O primă localizare corectă îi aparţine
profetului adormit
Edgar Cayce. Iată ce spune în original Cayce (cu traducerea de mai jos):
The position as the continent Atlantis occupied, is that as between the Gulf of Mexico on the one hand - and the Mediterranean upon the other. Evidences of this lost civilization are to be found in the Pyrenees and Morocco on the one hand, British Honduras, Yucatan and America upon the other. There are some protruding portions within this that must have at one time or another been a portion of this great continent. The British West Indies or the Bahamas, and a portion of same that may be seen in the present - if the geological survey would be made in some of these - especially, or notably, in Bimini and in the Gulf Stream through this vicinity, these may be even yet determined.
Continentul Atlantidei era situat între Golful Mexic pe de o parte şi Mediterana pe de altă parte. Urme vizibile ale acestei civilizaţii pot fi regăsite în Pirinei, Maroc, pe de o parte, Hondurasul britanic, Yucatan şi America pe de altă parte. Sunt anumite culmi sau vârfuri care acum ies din mare şi care au făcut parte într-un moment dat sau altul din acest mare continent. Indiile Britanice de Vest, precum şi Insulele Bahamas (este regiunea Caraibelor care cuprinde întreg grupul de insule situate la sud-est de peninsula Florida: Cuba, Jamaica, Rep Dominicană, Ins Cayman, Haiti, etc
http://en.wikipedia.org/wiki/Caribbean
) sunt o porţiune atlantă vizibilă şi astăzi. Ar trebui să se facă sondaje geologice în unele din aceste locuri mai ales în Bimini (parte a Insulelelor Bahamas
http://en.wikipedia.org/wiki/Bahamas
) şi pe unde trece Gulf Stream...
Membru 2
Trimis: 06/06/2011 17:39
Titlul subiectului:
Vă veţi întreba dacă putem fi absolut siguri de poziţionarea Atlantidei şi cine ne poate oferi această certitudine? Nu ştiu de unde a obţinut McMoneagle informaţiile sale despre Atlantida, dar spre deosebire de spionul psi american eu am aflat personal din Astral de la sursa cea mai bine informată posibil în acest caz, adică chiar de la atlanţii supravieţuitori, care repet, coexistă cu noi pe Terra, dar nu la suprafaţă ci în subteran. Şi Atlantida era poziţionată exact unde spune Cayce, în aria Golfului Mexic, Bahamas,Yucatan, foarte aproape de America! Trebuie subliniat asta deoarece continentul Atlantida a sucombat, s-a prăbuşit în Ocean! Un continent precum Atlantida nu se poate să dispară aşa deodată în Ocean, decât în varianta în care, ca şi în cazul Americii, era susţinută în subteran doar de nişte colonade! În ce priveşte celălalt continent dispărut Mu-Lemuria, America a făcut parte din acest străvechi continent ca partea de Est a lui! Şi continentul Mu-Lemuria a dispărut în Ocean, mult înaintea Atlantidei, tot într-un mod subit. Concluzia este aceea că America se află undeva la mijloc între cele două Continente Pierdute, scufundate în oceane, Atlantida în Est iar Mu-Lemuria în Vest, o concluzie deloc liniştitoare! Se pune problema ca tot platoul Mu-America-Atlantida să fi avut o aceiaşi structură subterană şubredă! În ce priveşte partea de Vest a Americii nu am ajuns să-i examinez subsolul, dar de vreme ce şi Lemuria-Mu s-a scufundat în Oceanul Pacific, este de presupus că situaţia e asemănătoare cu cea din Est unde s-a scufundat Atlantida.
O a patra informaţie care converge tot în acelaşi sens cu celelate provine tot de la acelaşi mare medium care a fost Edgar Cayce şi care cu aproximativ un secol în urmă prevedea transformări dramatice în geografia SUA:
As to conditions in the geography of the world, of the country, - changes here are gradually coming about.No wonder, then, that the entity feels the need, the necessity for change of central location. For, many portions of the east coast will be disturbed, as well as many portions of the west coast, as well as the central portion of the U.S.
In the next few years lands will appear in the Atlantic as well as in the Pacific. And what is the coast line now of many a land will be the bed of the ocean. Even many of the battle fields of the present will be ocean, will be the seas, the bays, the lands over which the NEW order will carry on their trade as one with another.
Portions of the now east coast of New York, or New York City itself, will in the main disappear. This will be another generation, though, here; while the southern portions of Carolina, Georgia - these will disappear. This will be much sooner.
The waters of the lakes will empty into the Gulf, rather than the waterway over which such discussions have been recently made. It would be well if the waterway were prepared, but not for that purpose for which it is at present being considered.
Then the area where the entity is now located [Virginia Beach for rdg.] will be among the safety lands, as will be portions of what is now Ohio, Indiana and Illinois, and much of the southern portion of Canada and the eastern portion of Canada; while the western land - much of that is to be disturbed - in this land - as, of course, much in other lands.
În multe locuri Coasta de Est (a SUA) va suferii modificări ca şi Coasta Vestică şi centrul ţării...
Şi ţărmul de acum va fi fund de ocean(!).. . Porţiuni din ce este acum Coasta Estică vor dispărea(!)
. Părţile sudice ale Carolinei şi Georgiei vor dispărea. Apele Marilor Lacuri se vor vărsa mai degrabă în Golful Mexic...
Harta viitoarei geografii a Continentului Nord-American ilustrată de Edgar Cayce ar trebui să dea de gândit unora care cred că prin statutul de membru NATO România are securitatea naţională asigurată!
Aceasta este o parte din Istoria adevărată, care spune că la Estul şi la Vestul Americii, în urmă cu zeci de mii de ani au dispărut continente întregi, subit peste noapte, cu tot cu civilizaţiile lor foarte avansate trufaşe şi îngâmfate! Şi îmi aduc aminte siderat de sumele colosale de care dispun serviciile secrete americane: peste suta de miliarde de dolari! Banii au cu grămezile, ce folos?!
Prin urmare pe lângă primele două informaţii se mai adaugă alte două informaţii care susţin teoria că o parte a teritoriului SUA se va prăbuşii în Ocean. Acestea sunt informaţiile pe scurt:
1.Situaţia extrem de precară a subsolului SUA, o parte însemnată a teritoriului SUA este susţinută în subteran doar de nişte colonade.
2. Suspecta poziţie de lider mondial a SUA, având în vedere prima informaţie precum şi modul de operare al fiinţelor nonumane.
3.Atât în Estul cât şi în Vestul SUA, cu milenii în urmă s-au prăbuşit în Ocean alte două mari continente cu tot cu civilizaţiile lor şi ce este mai important este că aceste cataclisme au avut loc într-un moment similar cu cel în care ne găsim acum, adică la momentul saltului evolutiv al civilizaţiilor respective.
4. Predicţiile care nu lasă loc la interpretări aparţinând cunoscutului medium Edgar Cayce despre viitoarea configuraţie a Americii.
Membru 2
Trimis: 07/06/2011 18:53
Titlul subiectului:
Nici o informaţie nu este completă şi doar în momentul când ai mai multe informaţii care converg într-un anume sens poţi contura un tablou mai exact. În cazul acesta nu am putut înţelege cu nici un chip situaţia extrem de precară a subsolului unei părţi însemnate a teritoriului SUA decât după ce am corelat-o cu ascensiunea SUA până la fotoliul de lider mondial înălţată forţat cât mai sus pentru ca de acolo să cadă cât mai rău, cu istoria continentelor pierdute Atlantida şi Lemuria şi cu predicţiile lui Cayce! Şi ar mai fi o pistă de urmărit şi anume cine anume va beneficia sau cine va profita de pe urma prăbuşirii colosului SUA.
Cui prodest?
Insecuritatea mondială va face jocurile invaziei arabo-chineze care va ataca Occidentul şi în Astral deja se ştie că atât Iranul cât şi China sunt servitorii nonumanilor şi ai Asasinului nr 8. Dacă beneficiarii colapsului SUA vor fi servitorii fiinţelor scelerate nonumane atunci se poate deduce logic cine se află în spatele „cataclismului natural” care ameninţă în acest moment SUA.
În cazul când catastrofa continentului american nu va fi preântâmpinată, (şi sunt mici şanse) estimez:
-Pierderile teritoriale: dispariţia în jurul a o treime din teritoriul SUA!
-Victime: nu vreau să dau un număr, dar posibil zeci de milioane!
-Pierderi financiare: incomensurabile, pur şi simplu incalculabile, cifre de ordinul a miliardelor de miliarde de dolari!
Aceasta este adevărata dimensiune a ameninţării care planează la adresa Securităţii Naţionale a SUA! Nu e bomba atomică, nici cea cu hidrogen, nu sunt terorişti arabi, ci este ameninţarea războiului geofizic! În plus pentru ca lucrurile să fie mai complicate, ameninţarea nu vine atât din spaţiul terestru cât vine din spaţiul Astral!
Am putut vedea cu prilejul unor interviuri ofiţeri ai armatei SUA afirmând în repetate rânduri că în cazul unui război armata SUA nu are de gând să ofere şanse egale inamicului. Ironia face ca în acest caz SUA să se afle într-un astfel de război inegal, de data asta cu SUA pe post de sac de box, un război geofizic care e cel mai distrugător război posibil, un război despre care ei nu au cunoştiinţă, cu un inamic pe care ei nu-l cunosc şi care în plus atacă din invizibil, ţintind un loc extrem de vulnerabil de care ei nu aveau cunoştinţă! Ce poate fi mai rău? Poate doar negarea faptului că acest duşman monstruos chiar există!
Dacă nu va fi înlăturată această ameninţare reală la adresa vulnerabilităţii subsolului continentului american, este de presupus că SUA nu va mai exista ca entitate statală!
Serviciile secrete americane care se ocupă cu securitatea SUA, atât de faimoase, temute ori lăudate, NSA, FBI, CIA, NRO, NGA, INSCOM, DIA, Department of Homeland Security, precum şi altele, ale căror bugete anuale cumulate depăşesc suta de miliarde de dolari, au fost, sunt şi vor fi păcălite şi prostite într-un mod absolut insultător şi grotesc de inteligenţa diabolică a degeneratei specii a nonumanilor!
Singura şansă, dacă pentru SUA mai există vreo şansă, ar fi trezirea la realitatea înfiorătoare şi în timpul foarte scurt care a mai rămas, declanşarea războiului inteligent împotriva acestei specii parazite de degeneraţi, pentru a împiedica producerea catastrofei! Continentul american poate rezista, dar numai dacă e protejat! Ceva mă face să cred însă că aceste mult prea lăudate servicii secrete americane precum şi forţele armate americane atât de grozave în planul terestru, sunt incapabile să ducă un război cât de mic în planul Astral, acolo unde nu există portavioane, rachete sau mitraliere, un spaţiu Astral care spre deosebire de tehnologia lor
Stealth
e cu adevărat invizibil. Personal însă nu-i văd pe aceşti americani care se pretind
băieţii buni
luptându-se într-adevăr de partea binelui cu adevăraţii duşmani ai umanităţii, cu hidoşii nonumani! Ba dimpotrivă, la câţi shapeshifteri probabil sunt înfiltraţi în structurile lor guvernamentale este de aşteptat ca aceste servicii să acţioneze interesat în sens opus!
Nici când în istoria civilizaţiei actuale o naţiune nu a avut mai mare nevoie de serviciile sale secrete să o protejeze şi nici când în istorie serviciile secrete nu vor înregistra un eşec mai răsunător, aşa cum se va întâmpla foarte probabil în viitorul apropiat cu SUA, ţara tuturor posibilităţilor!
Membru 2
Trimis: 09/06/2011 17:28
Titlul subiectului:
Aşa cum s-a putut constata, dacă nu sunt contrate eficient aceste forţe nonumane au capacitatea de a provoca cutremure cum a fost cel din Japonia din 11.03.2011 sau cel din Spania din 11.05.2011, date calendaristice care conţin numărul 11 chiar de două ori. Un astfel de cutremur major produs în America poate produce secerarea colonadelor care susţin continentul şi implicit scufundarea în abisurile Oceanului Atlantic a unei părţi imense a continentului american! Se pare însă că planul nonumanilor ar consta în erodarea accentuată, în locuri unde este mai puţin susţinut, a plafonului continentului american, care până la urmă va ceda generând o prăbuşire generală de tip domino. Capcana a fost abil şi în acelaşi timp oribil pregătită de sceleraţii nonumani şi personal nu cred că există scăpare! SUA poate fi considerată în acest moment drept
trenul condamnaţilor
sau doar
trenul damnaţilor
!
Din SIGINT, HUMINT, OSINT şi alte discipline intelligence cu terminaţia INT în coadă cu care serviciile de informaţii americane ne dau lecţii, le lipseşte cunoaşterea unei noţiuni esenţiale şi anume
adevărul!
Şi adevărul nu sună deloc bine pentru SUA căci shapeshfterii nonumani se pregătesc să transforme visul american în cel mai urât coşmar!
Tabloul general este însă mult mai sumbru căci scufundarea unei părţi imense din teritoriul SUA va genera în mod inevitabil valurile gigantice, teribilele tsunami care sunt de aşteptat să atingă proporţii uriaşe. Deci după şocul eventualului cutremur care va forfeca coloanele ce susţin continentul american şi va prăbuşii o parte din el în adâncuri, este de presupus că vor mai veni şi valurile imense care vor mătura totul în cale! Avertizarea completă trebuie să conţină şi avertizarea de tsunami, de inundaţii catastrofale, pentru acele regiuni care vor mai rămâne din continentul american, regiunea de Vest a Europei şi Africii precum şi în Extremul Orient!
Dacă aţi crezut că aici se termină coşmarul, ei bine nu-i aşa. Occidentul nu va avea timp de respiro ca să-şi revină din şoc căci şacalii se vor năpustii să-şi termine treaba! Probabil că arabii vor vedea dezastrul Occidentului ca pe un semn providenţial venit din ceruri, iar imamii vor ieşi în pieţe şi vor aclama, vor striga sus şi tare că Allah i-a pedepsit pe necredincioşi şi vor îndemna la războiul "sfânt"
Jihad
! Scenariul care se întrevede este acela că arabii vor forma o coaliţie şi în frunte cu Iranul vor declanşa
Jihadul,
vor ataca SUA şi vor invada Europa! Inutil să mai spunem că atât arabii cât şi chinezii aflaţi încă sub tutela hidoaselor creaturi nonumane nu vor resimţii foarte tare efectele cataclismului, aşa cum mai de curând nu au resimţit nici criza financiară.
Ordinea cronologică a evenimentelor pare logică. După cutremurul care va distruge SUA şi poate că va afecta direct şi Europa Occidentală, scufundarea unei părţi imense din continentul american va genera valurile tsunami gigantice, produse de deplasarea a trilioane de tone de apă, care sigur vor afecta grav odată în plus ce va mai rămâne din America, apoi Europa Occidentală, Africa şi Extremul Orient.
După cataclism vor apărea arabii răzbunători declanşând
Jihadul
, atacând ce va mai rămâne din SUA, forţând porţile Europei prin Grecia, Italia şi Spania, hotărâţi probabil să termine de tot cu duşmanii lor de secole creştinii, împlinind acele texte mistice care profeţesc prigoana creştinătăţii. Între timp vor apărea şi chinezii care cine ştie ce rol vor juca şi ei. În tot cazul este de aşteptat să apară la tot pasul ispita de a pactiza cu forţele malefice. Se poate ca naziştii să apară din ascunzătoarea lor de la Pol în frunte cu Hitler, în chip de salvatori ai lumii. Proababil că nici ruşii nu vor sta deoparte având în vedere că religia lor este creştină iar unele texte mistice prevăd că din Rusia va veni salvarea creştinismului, dar fără a da prea multe detalii în ce ar consta această „salvare”.
Unde ne vom afla noi în acest peisaj Apocaliptic? Nu se ştie foarte sigur, dar vom fi şi noi pe undeva pe acolo. Dar cel mai important este că vom fi, tot aici unde suntem de mii de ani.
Membru 2
Trimis: 10/06/2011 20:01
Titlul subiectului:
Anticipând faptul că SUA va fi făcută praf şi pulbere în urma scufundării în ocean a unor părţi mari din actualele coaste de est şi de vest, vom căuta să identificăm relatări cu privire la aceste preconizate evenimente tragice în textele profetice.
În
Apocalipsa
lui Ioan găsim un fragment între capitolele 16 şi 18, care pare a face referire la SUA. Se pare că SUA este
desfrânata
care poartă pe frunte un nume tainic:
Babilonul cel Mare.
Termenul de desfrânată indică o desfrânare mistică, un pact pervers împotriva firii făcut cu forţele malefice nonumane.
Babilonul
din Apocalipsă este însă un simbol, un nume generic acordat regiunilor influenţate negativ. Însă cel mai mult
Femeia desfrânată, Cetatea cea Mare, Babilonul
se potriveşte cu descrierea SUA. Iată trei citate din Apocalipsă care par să indice SUA:
-“Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.”
-“…zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, cea înveşmântată în vison şi în porfiră şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare! Că într-un ceas s-a pustiit atâta bogăţie!”
-“Şi strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!”
În ce priveşte eventualul pact al SUA cu nonumanii, se spune în versetul 17.3 că femeia desfrânată şade peste o Fiară. Un pic mai încolo într-un alt verset, 17.11, se spune că
„Fiara este al optulea împărat.”
Tăiem cuvântul
împărat
şi obţinem
„Fiara este cel de-al optulea”
. Vă dă un pic de fiori? Am dedicat un întreg topic deconspirării Asasinului numărul 8 şi iată cum apare
al optulea,
Fiara, adică fiinţa neomenească, lipsită de umanitate, Bestia, peste care şade femeia desfrânată.
În capitolul 16 este descrisă distrugerea
Babilonului sau Cetatea cea mare
printr-un cutremur care va rupe pământul, o situaţie la care este expusă actualmente SUA:
Şi s-au pornit fulgere şi vuiete şi tunete şi s-a făcut cutremur mare, aşa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.
.Şi cetatea cea mare s-a rupt în trei părţi şi cetăţile neamurilor s-au prăbuşit...
Capitolul 18 în întregime este dedicat distrugerii Cetăţii Babilonului, Cetatea cea mare. Curios cum se potriveşte scenariul Apocaliptic al prăbuşirii
Babilonului
care este asemuit cu o piatră mare de moară aruncată în mare, cu scenariul pe care l-am prezentat mai sus anume prăbuşirea în abisurile Oceanului Atlantic a unei mari părţi a continentului american.
“Şi un înger puternic a ridicat o piatră, mare cât o piatră de moară, şi a aruncat-o în mare, zicând: Cu astfel de repeziciune va fi aruncat Babilonul, cetatea cea mare, şi nu se va mai afla.”
Este vorba de o distrugere de dimensiuni catastrofice, aşa cum va fi cazul SUA.
-“Vai! Vai! Cetatea cea mare, Babilonul, cetatea cea tare, că într-un ceas a venit judecata ta!
Şi strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!”
-“Şi niciodată lumina de lampă nu se va mai ivi în tine; şi glasul de mire şi mireasă nu se vor mai auzi în tine niciodată, pentru că neguţătorii tăi erau stăpânitorii lumii …”
. Şi iată mai jos un alt pasaj din
Apocalipsa
care se pare că confirmă o ipoteză pe care am prezentat-o mai sus şi anume că după catastrofă, ulterior SUA va fi atacată pentru a fi distrusă complet. Fiara şi coarnele sunt nonumanii iar femeia desfrânată este SUA
“Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.
Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.
Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.”
Argumentul final în favoarea identificării
desfrânatei
cu SUA este faptul că nici o altă regiune negativ influenţată nu este atât de dezvoltată , lăudată şi în acelaşi timp expusă la distrugere aşa cum este SUA.
Cele trei capitole din Apocalipsă la care am făcut referire le găsiţi mai jos. Lectura este instructivă. Babilonul, Cetatea cea Mare, Desfrânata cel mai probabil face referire la SUA. Fiara sau Bestia reprezintă specimenele scelerate non-umane.
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=16
Sus
Tintin
Membru 2
Trimis: 07/01/2012 13:12
Titlul subiectului:
Zilele trecute o ştire mai mult decât de ciudată a fost dezminţită (conform site-ului wired.com), de către un purtător de cuvânt de la Casa Albă: preşedintele Barack Obama nu a fost teleportat de CIA pe Marte.
Categoric aşa e, dar despre ce este vorba?
Ce legătură are Obama cu teleportarea şi planeta Marte? Am căutat pe net informaţii despre cei care au lansat această ştire şi am dat peste Andrew Basiago, un avocat american care reclamă faptul că în copilărie a luat parte la
Project Pegasus
, un proiect secret iniţiat de DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) în cadrul căruia s-au efectuat teleportări pe Marte şi alte ciudăţenii, le puteţi citi aici
http://www.greatdreams.com/darpa-pegasus.htm
Care-i legătura cu topicul? Spre surprinderea mea am găsit un pasaj în care acest Andrew Basiago susţine că văzut în viitor, mai precis în anul 2013, clădirea Curţii Supreme din Washington DC sub apă, nu foarte multă, doar vreo 30 de metri!
http://www.youtube.com/watch?v=ddqIIc8ftfc&NR=1
Asta este chiar ciudat, faptul că un indivd care pretinde că a
călătorit în timp
, a văzut coasta de est a SUA inundată, ceea ce susţine informaţiile prezentate în acest topic. Andrew Basiago însă nu crede că aceste evenimente se vor petrece cu adevărat şi că trebuie să gândim pozitiv. Într-adevăr este bine să gândim pozitiv, dar asta nu înseamnă că trebuie să ajungem în postura să negăm realitatea în care trăim şi eu unul nu prea văd cum s-ar putea schimba peste noapte situaţia subsolului american.
Până la urmă rămâne neclară situaţia lui preşedintelui american, a fost sau nu Obama pe Marte?
Din informaţiile pe care le deţin nu pot să spun decât că în primăvara anului trecut , înainte cu câteva zile de uciderea lui bin Laden, preşedintele american Barack Obama a intenţionat să facă publice anumite informaţii şi în plus am recepţionat în astral declaraţia unui politician de la Casa Albă care spunea:
"Reiterez necesitatea ca aceste informaţii să fie făcute publice"
. Până la urmă nu s-a întâmplat nimic. Prin urmare preşedintelui Obama îi dedicăm versurile unui cântec aflat foarte la modă:
Old friend, why are you so shy?
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ?
Click aici
Trimis: 25/05/2012 17:21
Titlul subiectului: AdBot
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Toate mesajele
1 Zi
7 Zile
2 Saptamani
1 Luna
3 Luni
6 Luni
1 An
Primele, cele mai vechi mesaje
Primele, cele mai noi mesaje
Pagina de start a forumului spyology
->
LA LIMITA SPIONAJULUI
Ora este GMT + 2 ore
Pagina
1
din
1
Mergi direct la:
Alegeti un forum
SPYOLOGY - bottom page: ENGLISH VERSION
----------------
Bun venit pe SPYOLOGY!
ARTA SPIONAJULUI
CONTRASPIONAJUL
SERVICII GUVERNAMENTALE
CORPORATE INTELLIGENCE
SPY NEWS
HOT INTELL
CRIPTOGRAFIA
SPY-TECH
INCURSIUNI CULTURALE IN LUMEA SPIONAJULUI
LA LIMITA SPIONAJULUI
CONTACT
SECTIUNEA JURIDICA
----------------
Discutii juridice
OFF-TOPIC
----------------
OFF-TOPIC
INTELLIGENCE FREELANCER - CONTRACTORS & CONSULTANTS
----------------
Noul proiect Spyology
CONSULTANTI, AGENTI OPERATIVI SI DETECTIVI
PROIECTE INTELLIGENCE FREELANCER
RATING
ANUNTURI GRATUITE
----------------
SPY TECH SHOP
SPY GADGET
Regulament anunturi gratuite - citeste inainte de a posta!
Oferte servicii
Oferte produse
Cereri servicii
Cereri produse
Comunitatea SPYOLOGY
----------------
Revista SPYOLOGY
Cursuri SPYOLOGY
Canal Video SPYOLOGY
Manuale si carti produse de SPYOLOGY
Surse de INTELLIGENCE
Comunitatea SPYOLOGY