| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 13/11/2011 21:00 Titlul subiectului: Afla cine te suna cu numar ascuns. |
|
|
Afla cine te suna cu numar ascuns.
Prin crearea unui cont online la un provider VoIP, puteti oricand afla numarul de telefon ascuns (privat) care va suna pe telefonul dumneavoastra mobil. Schema functioneaza pe orice telefon mobil cu conditia ca apelurile sa fie redirectionate catre numarul de telefon VoIP alocat de provider.
1. Contul se creaza pe http://voceonline.romtelecom.ro si se activeaza dupa primirea confirmarii pe email.
2. Din setarile telefonului mobil pe care sunteti apelat cu numar ascuns, configurati devierea apelurilor catre numarul de telefon VoIP.
La sectiunea Istoric apeluri - apeluri ratate, veti vedea numerele de telefon in clar, indiferent daca v-au apelat cu numar ascuns sau nu. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
catchmeifyoucan Junior

Data inscrierii: 05/Noi/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: 21/11/2011 16:49 Titlul subiectului: |
|
|
| Luați-vă adio de la metoda asta ! |
|
| Sus |
|
 |
incepator Junior

Data inscrierii: 11/Mar/2011 Mesaje: 7 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 19/02/2012 02:25 Titlul subiectului: Numar ascuns!??? |
|
|
| Citat: | Cum se poate totusi afla numarul celui care te suna cu "numar ascuns"?
Daca primesti un SMS de la acelasi numar, mai este "ascuns" sau sistemul GSM ti-l va afisa in mod inevitabil? |
Astept solutii, daca le are cineva!
La data la care a testat metoda, functiona perfect. Cine doreste poate sa incerce si acum.
De cativa ani buni operatorii gsm din Romania au blocat posibilitatea de a se transmite sms-uri cu numar perivat. Inainte de a se intampla acest lucru, prin simpla inserare la inceputul continutului text al sms-ului al codului general de ascundere a numarului.
In acest moment un sms cu numar ascuns poate fi trimis de pe un smartphone in acst fel:
1. Navigati la MESSAGE > SETTINGS > TEXT MESSAGE > SMS SENDING PROFILE > SEND SMS AS > Selectati optiunea TO “EMAIL“
Pop-up-ul care va apare va solicita introducerea numarului serverului sms. Inserati +40ABCDEFGHI unde "ABCDEFGHI" reprezinta numarul de telefon la care doriti sa transmiteti sms-ul.
2. Salvati si ACTIVATI profilul nou creat.
3. Navigati la compunerea sms-ului, tastati continutul text si selectati "Send". In acest moment ar trebui sa apara un pop-up care sa solicite adresa de email.
Introduceti ORICE adresa de email in format nume@mail.com. Puteti sa introduceti si propria adresa de email.
4. Selectati "Send". Gata. Numarul de telefon +40ABCDEFGHI va receptiona un sms de la nume@mail.com, fara ca numarul de telefon al sender-ului sa fie afisat. |
|
| Sus |
|
 |
incepator Junior

Data inscrierii: 11/Mar/2011 Mesaje: 7 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 19/02/2012 14:36 Titlul subiectului: |
|
|
Cum poti afla numarul celui care te suna de pe un "numar ascuns"???
Asta am intrebat si azi-noapte si raspunsul referitor la SMS NU L-AM SCRIS EU!!!
CINE L-A SCRIS IN POSTAREA MEA!
SPER CA E DOAR O EROARE IT! |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 19/02/2012 16:01 Titlul subiectului: |
|
|
| incepator a scris: | Cum poti afla numarul celui care te suna de pe un "numar ascuns"???
Asta am intrebat si azi-noapte si raspunsul referitor la SMS NU L-AM SCRIS EU!!!
CINE L-A SCRIS IN POSTAREA MEA!
SPER CA E DOAR O EROARE IT! |
Metoda aflarii numarului ascuns care apeleaza un telefon mobil este descrisa in postarea initiala. Incercati sa respectati indicatiile de acolo.
Postarea dvs. nu a fost modificata de nimeni, iar erori de acest fel nu apar pe platforma forumului. Pentru ca ati sters postarea (e dreptul dvs.) am sa subliniez cu litere albastre citatul postarii dvs. Dar asta e o chestiune fara prea mare importanta in cazul de fata. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 10:42 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|