| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
passaris Junior

Data inscrierii: 08/Noi/2008 Mesaje: 16
|
Trimis: 22/09/2010 16:48 Titlul subiectului: AJUTOR TE ROG |
|
|
| Mare respect pt tine d-le Shadow pt tot ceea ce faci, pt informatiile utile si la subiect.Am si eu o mare rugaminte sa ma ajuti.Am o problema la servici si trebuie sa o rezolv.Lucrez intr-o institutie unde este amplasata o poarta detectoare de metale prin care trebuie sa treaca toata lumea fara nici o exceptie.Acum intervine problema caci am o colega care se impotriveste sa treaca pe motiv ca se iradiaza ceea ce nu este adevarat.Mai mult a reusit sa imi puna si managerul institutiei in cap ca fac exces de zel...Te rog sa ma ajuti cumva sa imi dai mai multe date oficiale despre principiul de functionare...certificat de expertiza....etc....poarta este model CEIA HI-PE MULTIZONE.Pe site producator exista la poarta mentionata o Declaraţia de conformitate CE cu standardele de expunere umană pe care nu pot sa o downloadez...si eventual sa o traduc....Site-ul cu firma producatoare este...http://www.ceia.net/security/detail.aspx?a=6&page=ap_prisonsvisitors.aspx Te rog din suflet ajuta-ma. |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 22/09/2010 17:34 Titlul subiectului: Re: AJUTOR TE ROG |
|
|
| passaris a scris: | | Mare respect pt tine d-le Shadow pt tot ceea ce faci, pt informatiile utile si la subiect.Am si eu o mare rugaminte sa ma ajuti.Am o problema la servici si trebuie sa o rezolv.Lucrez intr-o institutie unde este amplasata o poarta detectoare de metale prin care trebuie sa treaca toata lumea fara nici o exceptie.Acum intervine problema caci am o colega care se impotriveste sa treaca pe motiv ca se iradiaza ceea ce nu este adevarat.Mai mult a reusit sa imi puna si managerul institutiei in cap ca fac exces de zel...Te rog sa ma ajuti cumva sa imi dai mai multe date oficiale despre principiul de functionare...certificat de expertiza....etc....poarta este model CEIA HI-PE MULTIZONE.Pe site producator exista la poarta mentionata o Declaraţia de conformitate CE cu standardele de expunere umană pe care nu pot sa o downloadez...si eventual sa o traduc....Site-ul cu firma producatoare este...http://www.ceia.net/security/detail.aspx?a=6&page=ap_prisonsvisitors.aspx Te rog din suflet ajuta-ma. |
Ignoranta este o variatiune a prostiei, la fel si refuzul de a fi informat. Probabil ca personajul despre care amintiti este grevat de una dintre cele doua tare. Ca atare, consider ca este inutil sa incercati sa ii explicati ceva, chiar daca veti intari spusele dvs. cu documente.
Radiatia electromagnetica utilizata de detector nu are nimic in comun cu radiatia nucleara sau de alt tip, daunatoare organismului uman. Fata de aceasta poarta, un algocalmin este mult mai nociv pentru organism...
Colega trebuie sa se supuna regulilor de securitate instituite, ori sa caute un alt loc de munca. Personal, nu vad alta optiune.
Este deasemeni posibil ca acea colega sa incerce a proteja sau ascunde un organ protezat. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
passaris Junior

Data inscrierii: 08/Noi/2008 Mesaje: 16
|
Trimis: 22/09/2010 21:16 Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc pentru promptitudinea de care dai dovada.Sunt de acord cu ceea ce ai zis...dar eu speram sa ma ajuti cu ceva date tehnice .Chiar am nevoie disperata de asa ceva. |
|
| Sus |
|
 |
Tintin Membru 2

Data inscrierii: 19/Apr/2010 Mesaje: 270
|
Trimis: 22/09/2010 23:57 Titlul subiectului: |
|
|
Nu sunt expert în detectoare, dar văd că respectiva poartă e alimentată la 12 volţi printr-un adaptor, voltaj care din punct de vedere al securităţii personale este ridicol. Gândiţi-vă că linia de tramvai are undeva la 750 de volţi, vorbesc de cablul de sus, adică de 60 de ori mai mult şi nu fuge nimeni de tramvai. S-ar putea pune problema amperajului dar conform specificaţiilor poarta funcţionează o jumătate de oră cu un un acumulator de 0,8 amperi, timp în care alimentează şi unitatea de procesare.
Nu încercaţi să vă contraţi cu colega ci arătaţi-i câte surse de "iradiere" electromagnetică mult mai puternice sunt în jur şi pe care nu le realizează, aşa vă va găsi drept aliat.
Oricum găsiţi aici manualul în rusă, sper că vă descurcaţi cu limba
http://www.megalion.ru/_upload/_files/HIPEmulti.pdf
dacă nu, e bună şi varianta în engleză
http://www.turnstiles.us/pdf/metal_detection/48_kHIPEPTZInstMan050GBv2_1.pdf
Citiţi declaraţiile de conformitate de la sfârşitul documentului. Succes! _________________ Uneori singurele arme, ţinte sau motivaţii pe care le are adversarul sunt cele pe care noi înşine i le oferim. |
|
| Sus |
|
 |
Lucian Junior

Data inscrierii: 14/Feb/2012 Mesaje: 1
|
Trimis: 14/02/2012 11:23 Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua. Am nevoie de un instrument :)) Care sa ma protejeze in interiorul biroului de microfoane, camere, telefoane. Am gasit un site al carui link il atasez mai jos si doresc sa-mi spuneti parerea daca un asemenea dispozitiv este cat de cat competitiv.
Asadar nu ma refer la a depista camere sau microfoane ci, de a exista un bruiaj semnificativ.
Iata linkul:
http://bruiajtelefon.com/5-echipament-bruiaj
Cu multumiri,
Lucian |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 14/02/2012 16:19 Titlul subiectului: |
|
|
| Lucian a scris: | Buna ziua. Am nevoie de un instrument ) Care sa ma protejeze in interiorul biroului de microfoane, camere, telefoane. Am gasit un site al carui link il atasez mai jos si doresc sa-mi spuneti parerea daca un asemenea dispozitiv este cat de cat competitiv.
Asadar nu ma refer la a depista camere sau microfoane ci, de a exista un bruiaj semnificativ.
Iata linkul:
http://bruiajtelefon.com/5-echipament-bruiaj
Cu multumiri,
Lucian |
Pentru a va raspunde la intrebare va trebui sa fiti mai explicit. De cine anume doriti sa va protejati? Daca este vorba de organele abilitate ale statului, trebuie sa stiti ca acestea folosesc mai rar dispozitive de interceptare ambientala care functioneaza pe frecventele bruiate de aceste dispozitive, si asta in cazul in care sunt utilizate dispozitive wireless. Acestea nu sunt insa singurele utilizate pentru interceptarea ambientala.
Daca doriti sa va protejati de actiunea unor gadget-uri spy care pot fi cumparate liber de pe piata, atunci dispozitivele in cauza pot avea o rata a eficientei destul de sporita. Nu va vor proteja insa de dispozitivele de inregistrare ambientala, care stocheaza inregistrarea audio.
Nu aveti la indemana nicio metoda eficienta de bruiere a unei camere video disimulate, care stocheaza imaginile video si nu le transmite wireless. Acestea pot fi cel mult descoperite si anihilate, dar in niciun caz bruiate.
Trebuie sa va ganditi ca orice dispozitiv de interceptare ambientala (fie wireless sau nu) are un microfon. Astfel ca este mult mai eficient sa bruiati acel microfon, decat presupusa emisie a dispozitivului. In acest sens un generator de zgomot alb poate avea rezultate mai eficiente decat dispozitivele amintite de dumneavoastra.
Mai mult, utilizarea dispozitivelor de bruiaj este interzisa de lege.
Nu stiu cum ati ajuns la acea pagina, insa preturile dispozitivelor sunt mult exagerate. Va sugerez sa consultati Google si va asigur ca veti gasi aceleasi dispozitive la jumatate de pret. Si asta la comercianti si distribuitori din Romania. Daca accesati Alibaba.com, puteti achizitiona asemenea dispozitive la preturi incredibil de mici.
Asadar, nu exista un dispozitiv minune disponibil pe piata civila, care sa va poata proteja de toata gama de dispozitive de interceptare. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 10:49 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|