Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Apeleaza cu alt numar

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 25/12/2010 00:17    Titlul subiectului: Apeleaza cu alt numar Raspunde cu citat (quote)

Ati dorit vreodata sa apelati pe mobilul cuiva, si sa fie afisat ca numar apelant, un numar pe care il doriti dumneavoastra? Ei bine, acest lucru este acum posibil, doar pentru numerele din US, Canada si Puerto Rico.

Nu intotdeauna ascunderea numarului de telefon atunci cand sunati este o alegere inteligenta. De cele multe ori persoana apelata nu va prelua apelul sau atunci cand va raspunde, va fi de la bun inceput suspicioasa si neincrezatoare.

Stealthcard este un serviciu online utilizat de multe agentii de investigatii, care va permite sa apelati orice numar de telefon (mobil sau fix), iar pe telefonul apelat sa apara numarul de telefon pe care doriti dumneavoastra il alegeti. Puteti chiar sa va ascundeti identitatea in spatele numarului de telefon al Serviciului Clienti al operatorului gsm. Sau puteti sa apelati telefonul in numele unui prieten, ruda, etc. Limitele sunt impuse doar de imaginatie si nevoile operative.

Puteti face un test gratuit aici: in cele trei campuri introduceti numarul telefonului dumneavoastra, apoi numarul telefonului pe care doriti sa il apelati si in ultimul camp, numarul de telefon care doriti a fi afisat pe telefonul pe care sunati.

In afara de protejarea identitatii apelantului, serviciul mai ofera si posibilitatea inregistrarii propriilor convorbiri telefonice si deasemeni schimbarea vocii (voice scrambling) in timpul apelului telefonic.
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 25/12/2010 00:54    Titlul subiectului: Bluffcard Raspunde cu citat (quote)

Bloofcard este un serviciu online asemenator Stealthcard, insa pretinde ca suporta si numere internationale. Pentru aceasta este insa nevoie sa contactati direct compania newyorkeza BSD Inc.

Si Spoofcard (de care am mai amintit pe forum) pretind ca ofera sericii de spoofing international. Dupa spusele lor, este necesar doar ca tehnologia Caller ID utilizata in Statele Unite sa fie compatibila (identica?) cu tehnologia Caller ID din tara in care doriti sa sunati. O intrebare directa nu strica niciodata.
alldan
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Dec/2010

MesajTrimis: 28/12/2010 22:51    Titlul subiectului: si la noi... Raspunde cu citat (quote)

Solutia prezentata de dumneavoastra este una sigura si profesionala. Totusi, din nefericire raman la dispozitia amatorilor destul de multe solutii la aceasta problema.
Sa dau doar un singur exemplu: in urma cu aproximativ un an foloseam intens un serviciu de telefonie voip (nu Skype). Acest serviciu iti cere numarul de telefon personal (pe care ti-l verifica trimitand un SMS cu o parola). In cazul in care tastezi corect aceasta parola la toate apelurile pe care le faci de pe acest serviciu pe telefonul pe care suni apare numarul telefonului personal. Caraghios chiar: ma sunam de pe calculator pe telefonul personal si pe acesta aparea propriul lui numar
Partea interesanta este alta: daca nu introduci numarul telefonului personal pe site, pe telefonul persoanei apelate va aparea numele userului pe care ti l-ai facut cand te-ai inregistrat in serviciul voip. Iar aici imaginatia poate sa zboare: nu te impiedica nimeni sa iti creezi un user "Politia" sau "Mama" sau "Corina" sau "0721234567"
Uneori insa in loc numele de user aparea "Numar Privat" dar si acum cand sunt sunat din strainatate im apare cateodata "Numar Privat" iar interlocutorul saracul nu are telefonul setat asa.
Nu am mai folosit serviciul de cateva luni de cand mi-am terminat banii din cont dar nu am nici un motiv sa cred ca nu mai functioneaza. Mai ales ca sunt o multime de site-uri cu nume diferite care apartin aceleiasi companii.

Nu am pus intentionat un link si nu am nominalizat explicit serviciul ca sa nu dau idei vreunui glumet care s-ar apuca sa trimita dupa aceasta metoda SMS-uri cu castiguri la concursuri in numele unor branduri celebre.
Chiar si asa rog moderatorul sa stearga acest raspuns daca considera ca poate sa dea idei escrocilor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 29/12/2010 00:30    Titlul subiectului: VoIP Raspunde cu citat (quote)

Serviciile VoIP nu furnizeaza constant Caller ID. Deasemeni, tehnologia Caller ID poate diferi de la o tara la alta, astfel incat apelurile internationale sa nu genereze ID-ul apelantului, chiar daca setarile telefonului apelant transmit Caller ID-ul.
Exista si retele gsm care nu transmit by default Caller ID.
BND
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 14/Mar/2009

MesajTrimis: 25/05/2011 21:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule Shadow cred ca au fost schimbati parametri acestei tehnologii.
Am incercat sa fac un singur test urmand pasi descrisi dar nu merge de nici un fel.
Ceva e schimbat de la data postarii Dvs.
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 25/05/2011 21:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BND a scris:
Domnule Shadow cred ca au fost schimbati parametri acestei tehnologii.
Am incercat sa fac un singur test urmand pasi descrisi dar nu merge de nici un fel.
Ceva e schimbat de la data postarii Dvs.

La ce anume va referiti? Ce test ati incercat sa faceti?
BND
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 25/05/2011 22:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Simplu am incercat sa sun un anumit numar cu un alt numar si imi spune sa contactez serviciul clienti de la producatorul software.
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 25/05/2011 22:37    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)

BND a scris:
Simplu am incercat sa sun un anumit numar cu un alt numar si imi spune sa contactez serviciul clienti de la producatorul software.

Mai sus sunt prezentate trei servicii diferite. Care dintre ele a fost testat?
BND
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 25/05/2011 22:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Serviciul Stealthcard chestia gratuita.
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 25/05/2011 22:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BND a scris:
Serviciul Stealthcard chestia gratuita.

La inceputul postarii exista mentiunea ca serviciul este disponibil pentru moment doar pentru apelurile initiate din US, Canada si Puerto Rico. In Romania nu functioneaza, ca si multe alte lucruri. Este mai simplu sa achizitionati un sim card pre pay.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 10:57    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat