Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Aplicatii spy pentru ANDROID

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 29/08/2011 01:59    Titlul subiectului: Aplicatii spy pentru ANDROID Raspunde cu citat (quote)

Asa cum era de asteptat, pe piata au aparut recent si aplicatiile destinate monitorizarii si interceptarii telefoanelor care ruleaza platforma Android.

Astfel, aplicatiile MBackup Ultra si Pro ale celor de la Mobile Backup sunt acum compatibile cu telefoanele Android care ruleaza pe versiuni ale sistemului de operare incepand de la 2.1 si pana la 2.3.4 inclusiv.

Acum, si mobilele Android pot fi transformate cu usurinta intr-un telefon spion avansat.

Telefoane-spion.webs.com nu au ratat ocazia si au facut o scurta prezentare a functiilor speciale de interceptare si monitorizare a acestor aplicatii.

Manualul de utilizare in varianta Spy Mode imaginat de telefoane-spion.webs.com poate fi consultat aici.

Nota: aprecierile asupra capacitatilor spy ale aplicatiilor MBackup ne apartin. Produsele software de mai sus nu au fost imaginate si dezvoltate in acest scop, insa pot fi utilizate cu succes in monitorizarea si localizarea telefoanelor mobile, gratie functiilor speciale de care dispun.

Ultima modificare efectuata de catre the shadow la 08/03/2012 04:52, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 06/12/2011 03:58    Titlul subiectului: In curand: MBackup Rec - versiunea Android Raspunde cu citat (quote)

In viitorul apropiat aplicatia MBackup Rec va fi compatibila si cu telefoanele Android. Iata comentariile de pe telefoane-spion.webs.com:

"In curand va fi disponibila aplicatia MBackup Rec in versiunea compatibila cu telefoanele Android.
Conform producatorului Mobile Backup, aplicatia va avea aceleasi functii utile ca si cea compatibila cu telefoanele Symbian (Nokia).
Nu va lipsi functia unica de inregistrare audio automata a tuturor convorbirilor telefonice."

Pentru ca lista sa fie completa, vor fi dezvoltate si versiunile Symbian^3 si BlackBerry ale aceleiasi aplicatii MBackup Rec:

"Producatorul Mobile Backup a anuntat recent iminenta lansarii pe piata a aplicatiei MBackup Rec, compatibila cu sistemele de operare majore: Android, BlackBerry si Symbian^3.

Amanunte suplimentare puteti gasi si pe forumul Mobile Backup.

MBackup Rec este singura aplicatie spy care are capacitatea de a inregistra audio toate convorbirile telefonice si conversatiile ambientale, care sunt trimise apoi pe contul web si pe cel privat de email, unde pot fi ascultate si analizate.
Deasemeni pot fi interceptate toate sms-urile si email-urile, lista apelurilor si noile numere si nume adaugate in agenda telefonica. Localizarea GPS a telefonului este de inalta precizie, fiind totodata singura aplicatie spy cu alarma perimetrala GPS.
O alta functie unica: executarea fotografiilor secrete, de la distanta. Puteti practic vizualiza imaginea locului in care se afla telefonul spion, in orice moment, alaturi de tracking-ul GPS si gsm si interceptarea ambientala si a convorbirilor telefonice.

Solutia de monitorizare a telefonului oferita de aplicatia MBackup Rec pare sa fie cea mai avansata tehnologic, completa si eficienta."

egg_drop
Junior
Junior

Data inscrierii: 18/Dec/2011

MesajTrimis: 19/12/2011 02:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt chiar novice in ale tehnologiei moderne(cum am mai mentionat intr-un post anterior)ce sa mai vorbim de cadrul legal sub care se desfasoara astfel de actiuni. Chiar ieri am achizitionat pentru copilul meu un samsung galaxy young s5360 iar subiectul expus de dvs mi s-a parut cel putin interesant.Consider ca acest gen de programe pot fi foarte utile daca luam in calcul multiplele posibilitati de monitorizare pe care le ofera.Lasand la o parte factorul (i)moral in ce conditii pot instala acest program pe telefonul copilului meu.Cum se poate procura,pret orientativ,tips-uri.Va multumesc!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 19/12/2011 16:20    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

egg_drop a scris:
Sunt chiar novice in ale tehnologiei moderne(cum am mai mentionat intr-un post anterior)ce sa mai vorbim de cadrul legal sub care se desfasoara astfel de actiuni. Chiar ieri am achizitionat pentru copilul meu un samsung galaxy young s5360 iar subiectul expus de dvs mi s-a parut cel putin interesant.Consider ca acest gen de programe pot fi foarte utile daca luam in calcul multiplele posibilitati de monitorizare pe care le ofera.Lasand la o parte factorul (i)moral in ce conditii pot instala acest program pe telefonul copilului meu.Cum se poate procura,pret orientativ,tips-uri.Va multumesc!!

Samsung Galaxy young s5360 nu este un telefon compatibil cu aplicatiile MBackup deoarece sistemul de operare are versiunea 2.3.5 (Ginderbread). Aplicatiile cu pricina pot fi instalate doar pe telefoanele Android OS v2.3.4, inclusiv.
Daca doriti sa instalati una dintre aplicatiile MBackup va trebui sa incercati un downgrade al sistemului de operare al telefonului, la versiunea anterioara (2.3.4) sau mai veche. Contactati un service gsm pentru aceasta operatiune.

Despre imoralitatea utilizarii unei asemenea aplicatii sunt multe de spus, pro si contra. Obiectivi fiind in legatura cu realitatile zilelor noastre si cu insecuritatea oferita de strada mai ales in mediul urban romanesc (cu atat mai mult in Bucuresti), a pastra un ochi pe copilul nostru atunci cand acesta nu se afla sub supravegherea directa a parintilor, nu reprezinta o actiune atat de imorala, cred eu.

Iata si conditiile legale de utilizare a aplicatiilor MBackup, explicate direct de producator pe forumul lor.
Iar aici gasiti opinia mea in legatura cu aspectele legale ale utilizarii acestor aplicatii.

Daca intentionati achizitionarea unei licente de utilizare MBackup, va recomand sa contactati direct producatorul lor (Mobile Backup LLC). Distribuitorii aplicatiilor probabil ca au preturi ceva mai mari.
Aici veti gasi instructiuni clare cu privire la modalitatea de achizitionare a unei licente de utilizare.
Preturile aplicatiilor le veti gasi desigur pe site: [ur=http://mobile-backup.bizl]mobile-backup.biz[/url]
Mbackup Lite: 350 euro
Mbackup Basic: 350 euro
Mbackup Pro: 600 euro
Mbackup Rec: 550 euro (cel testat de mine)
Mbackup Ultra: 750 euro.

Pentru informatii suplimentare va recomand sa vizitati forumul Mobile Backup. Este instructiv, clar si util.
egg_drop
Junior
Junior

Data inscrierii: 18/Dec/2011

MesajTrimis: 20/12/2011 01:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"E mare bossu'"!!! E..da,asta da raspuns!! Pentru precizia informatiilor si cursivitatea textului:nota 200!!
Vedeti,nu sunt chiar asa de greu de lamurit!! :smile:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 29/01/2012 13:00    Titlul subiectului: Aplicatii Android gratuite. Raspunde cu citat (quote)

Pe forum ajung foarte multe persoane in cautarea unor aplicatii software gratuite. Lipsa de informatii, ignoranta sau chiar prostia ii indeamna sa nu se gandeasca la motivele pentru care cineva ar oferi aplicatii gratuite.
Recent, am aflat ca aproximativ cinci milioane de utilizatori au descarcat de pe Android Market fara sa-si dea seama un virus troian care a colecta informatii de pe telefoanele lor.
Puteti citi mai multe aici.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 10:58    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat