Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Bine ai venit in lumea spionajului!....

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> Bun venit pe SPYOLOGY!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
The_Spy
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 08/Sep/2007

MesajTrimis: 10/09/2007 10:47    Titlul subiectului: Bine ai venit in lumea spionajului!.... Raspunde cu citat (quote)

Bine ati venit tuturor celor care s-au incumetat sa se inscrie si sa posteze pe acest forum. Un forum care a avut "curajul" de a aborda o tema aproape tabuu in Romania : SPIONAJUL.
Bun venit asadar dragi "spyology" si va invitam sa faceti parte din comunitatea noastra virtuala pasionati de aceasta tema.
Specificul temei fiind unul de nivel ridicat si foarte specializat, consideram ca si calitatea celor inscrisi aici va fi una mai aparte.
Oferim si solicitam seriozitate in postarea si tratarea subiectelor.
Bine ati venit si asteptam sa va citim randurile!

Administratori,
Forumul SPYOLOGY
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
deborah
Vizitator

MesajTrimis: 02/05/2011 01:06    Titlul subiectului: Hi Raspunde cu citat (quote)

Bine te-am gasit, va salut pe toti...

Eu pana acum am postat pe vechiul forum, nestiind ca s-a facut acest nou forum, bineinteles ca am observat ca pe cel vechi nu s-a mai postat de ceva timp...

Oricum imi pare bine sa descopar acest forum(in sfarsit si la noi asa ceva- desii vad ca era de ceva timp- dar nu l-am observat eu :lol: ) si sa aflu lucruri noi si foarte interesante despre lumea spionilor 8-)

Va pup
Sus
The_Spy
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 07/06/2011 15:37    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Ne bucuram, Deborah, ori de cate ori intalnim persoane care aprecieaza acest domeniu, special si extrem de exclusivist. Speram sa participati activ la dezvoltarea acestui forum.
Asadar, bine ati venit!

The Spy
SPYOLOGY
Sus
deborah
Vizitator

MesajTrimis: 16/07/2011 15:34    Titlul subiectului: Re: raspuns Raspunde cu citat (quote)

The_Spy a scris:
Ne bucuram, Deborah, ori de cate ori intalnim persoane care aprecieaza acest domeniu, special si extrem de exclusivist. Speram sa participati activ la dezvoltarea acestui forum.
Asadar, bine ati venit!

The Spy
SPYOLOGY

Buna SPY,

Da si eu ma bucur pentru ca acest forum exista!
Ma bucur sa te vad pe aici! L-am vazut mai des pe shadow.. :-D
Sus
The_Spy
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 10/10/2011 13:10    Titlul subiectului: raspuns Raspunde cu citat (quote)

Si eu ma bucur, Deborah, ca inca continui pe forumul nostru si multumim tuturor celor care ne fac sa existam.
Da, intr-adevar, in ultima perioada, acaparat de cateva probleme prezenta mea pe forum a lipsit, insa sper sa revin in forta si sa animam activitatea cu subiecte si teme interesante si utile.
The Shadow este PILONUL PRINCIPAL.
Multumesc inca o data.
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 11:26    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> Bun venit pe SPYOLOGY! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat