the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 14/11/2009 14:36 Titlul subiectului: Boris Golovin - conexiunea GRU si Mircea Geoana |
|
|
Geoana dezgheata relatiile cu Rusia ajutat de spioni.
Liderul PSD spune ca s-a dus la Moscova pentru
"normalizarea dialogului" Rusia-Romania. El nu a raspuns insa la principalele acuzatii: a discutat privatizarea Romgaz cu partea rusa? Ce a solicitat in schimb? Vizita a fost intermediata de spionul rus Boris Golovin?
Dupa trei zile de tacere, Mircea Geoana a dat ieri primele explicatii referitoare la vizita sa secreta la Moscova, in primavara acestui an. Candidatul PSD la presedintie sustine ca vizita a avut ca principal scop "normalizarea" dialogului cu Federatia Rusa, in conditiile unei "relatii congelate" cu Romania, pentru care l-a gasit vinovat pe Traian Basescu. El a aratat ca a primit o invitatie oficiala din partea omologului sau, presedintele Senatului Federatiei Ruse, de a efectua o vizita la Moscova si, dupa 6 decembrie, in conditiile in care va fi ales presedinte, va onora aceasta vizita. Intrebat ce anume a discutat in timpul vizitei private din aprilie, presedintele PSD a raspuns: "Contactele neoficiale sint contacte neoficiale, ele au pregatit acest moment politic care se prefigureaza". "De aceea, faptul ca Traian Basescu a paralizat relatia cu vecinii nostri nu este o invitatia la inactiune din partea mea (...) stiu extrem de precis care este limita unui mandat chiar neoficial si am facut acest lucru cu consultarea institutiilor care au prerogative, in principal MAE, si vreau sa desfid orice fel de provocare de a politiza o tema care pina la urma este in interesul tarii acesteia", a precizat Geoana. Liderul PSD s-a pus in situatia presedintelui american. "Daca Obama merge in vizita la Moscova, nu vad un motiv ca presedintele Romaniei sa nu mearga in vizita la Moscova (...)Modul penibil in care se incearca specularea unui astfel de moment il condamn, pentru ca numai jucatorii mici si care nu cunosc regula jocului international pot sa aduca in campanie un astfel de argument", a mai declarat Geoana. _________________ informatia inseamna putere |
|