Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Buna

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Alex2503
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Iul/2011

MesajTrimis: 12/07/2011 01:05    Titlul subiectului: Buna Raspunde cu citat (quote)

Toata stima pt ceea ce faceti,m-am documentat dar foarte putin,as dori sa stiu cam ce face copilul meu ,si eu si sotia avem un program destul de incarcat ,mai precis sa instalez FSPY pe un Nokia E51 ,am inteles ca este si varianta free pt. 30 zile,in cazul in care nu ma descurc as putea sa apelez la dumneavoastra? Cu stima . Scuze daca nu am postat unde trebuia...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 12/07/2011 13:25    Titlul subiectului: Re: Buna Raspunde cu citat (quote)

Alex2503 a scris:
Toata stima pt ceea ce faceti,m-am documentat dar foarte putin,as dori sa stiu cam ce face copilul meu ,si eu si sotia avem un program destul de incarcat ,mai precis sa instalez FSPY pe un Nokia E51 ,am inteles ca este si varianta free pt. 30 zile,in cazul in care nu ma descurc as putea sa apelez la dumneavoastra? Cu stima . Scuze daca nu am postat unde trebuia...

Din informatiile mele FSpy si-au incetata activitatea, asa ca nu mai aveti cum sa achizitionati aplicatiile lor.
Va recomand insa Mobile Backup. Aici se afla si forumul lor (util in intelegerea functionarii aplicatiilor dezvoltate de ei). Pentru utilizarea aplicatiilor in regim spy va trebui sa vizitati acest site.
In acest domeniu nu exista aplicatii free dintr-un motiv foarte simplu: este foaret probabil ca in decursul trial-ului (fie el de sapte sau zile treizeci de zile) problemele urmarite a fi rezolvate cu ajutorul aplicatiei... sa fie rezolvate. Si atunci ar dispare necesitatea utilizarii aplicatiei si pe cale de consecinta, a achizitionarii ei. Nici un producator nu abordeaza aceasta tactica de marketing in ceea ce priveste acest gen de produse.
Deasemeni, developerii aplicatiilor isi asuma un mare risc prin oferirea gratuita a aplicatiilor trial: acela de a le fi crack-uita aplicatia si oferita spre descarcare free, pe site-urile specializate. Developerii nu traiesc intr-o lume a lor, fara contact cu realitatea. Stiu ca o aplicatie software poate fi crack-uita si aceata ar genera pierderi financiare insemnate. Va asigur ca stiu sa isi protejeze munca. Un exemplu la indemana este recompensa de 5000 euro cash oferita in trecut de FSpy Labs pentru oricine reusea sa decompileze sau sa crack-uiasca o aplicatie de-a lor.

Sunt convins ca suportul oferit de Mobile Backup este suficient si nu veti avea nevoie de ajutorul meu. Detaliile de contact le gasiti pe site-ul lor. Puteti afla tot ceea ce va intereseaza direct de la producatori. Atentie insa: asa cum este stipulat si pe site-ul lor, nu acorda suport tehnic pentru cei care intentioneaza sa utilizeze aplicatiile in alte scopuri decat cele pentru care au fost produse. Pentru aceasta exista telefoane-spion.webs.com

Bun venit pe forum.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 14:37    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat