| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Miranda Junior

Data inscrierii: 28/Noi/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: 28/11/2009 14:08 Titlul subiectului: Cate servicii secrete (romanesti) exista in Romania? |
|
|
Reiau subiectul mai pe larg.
Cate servicii secrete oficiale exista in prezent in Romania, care sunt acestea si care este aria lor (declarata) de preocupari?
Io retinusem ca am avea vreo 8. Doar ca una e "sa le avem" si alta e ca ele sa lucreze in interesul Romaniei... care-o mai fi si ala.
De aici s-ar putea deschide o noua discutie, poate in alt topic. |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 03/12/2009 00:29 Titlul subiectului: Re: Cate servicii secrete (romanesti) exista in Romania? |
|
|
| Miranda a scris: | Reiau subiectul mai pe larg.
Cate servicii secrete oficiale exista in prezent in Romania, care sunt acestea si care este aria lor (declarata) de preocupari?
Io retinusem ca am avea vreo 8. Doar ca una e "sa le avem" si alta e ca ele sa lucreze in interesul Romaniei... care-o mai fi si ala.
De aici s-ar putea deschide o noua discutie, poate in alt topic. |
Infiintarea si activitatea serviciilor secrete romanesti a fost si este consfiintita prin lege. Poti consulta Monitorul Oficial, online, pentru detalii complete. Subiectul este tratat in alta postare pe acest forum.
Administratorii acestui forum nu subscriu scenariilor teoriei conspiratiei. In mod evident un serviciu secret (fie el dintr-o tara europeana sau bananiera) nu poate lucra in ansamblul lui pentru alte scopuri sau interese decat cele care i-au fost atribuite prin lege.
Desigur, istoria ne-a dovedit ca oricce serviciu secret are defectorii sai. Nu au fost ocolite GRU, KGB, Mossad, CIA, MI6, DIE. Insa de aici si pana la a afirma ca un serviciu secret lucreaza pentru alte interese decat cele ale tarii pe care o slujeste este cale lunga. Si practic imposibil. Cred insa ca este o simpla (dar grava) greseala de exprimare.
Desigur, orice utilizator inregistrat este liber sa deschida discutii in limita tematicii abordate de forum. Va asteptam cu interes nu doar intrebarile (unele cu certitudine intemeiate si justificate) ci si comentariile. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
BND Membru junior

Data inscrierii: 14/Mar/2009 Mesaje: 79 Localitate: UM 01812 M
|
Trimis: 22/01/2010 22:48 Titlul subiectului: |
|
|
| Unde pot gasi legea care reglementeaza activitatea noului serviciu secret al Ministerului Justitiei(urmasa S.I.P.A.).Am cautat la Monitorul Oficial,la Parlament dar nu am gasit nimica.Este cumva aceasta lege in categoria secretelor de stat ? |
|
| Sus |
|
 |
thenextone1000 Junior

Data inscrierii: 15/Mai/2010 Mesaje: 12
|
Trimis: 16/05/2010 12:50 Titlul subiectului: |
|
|
| BND a scris: | | Unde pot gasi legea care reglementeaza activitatea noului serviciu secret al Ministerului Justitiei(urmasa S.I.P.A.).Am cautat la Monitorul Oficial,la Parlament dar nu am gasit nimica.Este cumva aceasta lege in categoria secretelor de stat ? |
Nu vreau sa spun prostii dar din ce auzisem anul trecut SIPA a fuzionat cu SRI- prin fuziune s-au contopit si se supun acum metodologiei de functionare a SRI- probabil a avut loc o reorganizare |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 14:45 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|