Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Cine sunt duşmanii umanităţii?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Tintin
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 19/Apr/2010

MesajTrimis: 28/05/2010 22:19    Titlul subiectului: Cine sunt duşmanii umanităţii? Raspunde cu citat (quote)

Cine sunt duşmanii umanităţii?
În acest topic voi încerca să-i deconspir pe adevăraţii duşmani ai umanităţii, ce-i care se prefac a fi oameni dar în realitate nu au atins niciodată această treaptă a evoluţiei ci sunt nişte fiinţe hidoase al căror corp încă mai prezintă caracteristici de animal, având copite coarne, etc, arătând adevăratul caracter al lor.

Ultima modificare efectuata Tintin la 23/06/2011 16:49, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 21/01/2011 00:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

În general opinia oamenilor nu foarte corect informaţi este aceea că civilizaţia noastră terestră, este singură răspunzătoare pentru toate distrugerile care au loc pe Terra. Acest lucru este total fals. Civilizaţia terestră în asamblul ei are duşmani şi nu sunt dintre cei mai neputincioşi.
Amintindu-ne de pilda lui Scorilo, regele dac, cel care a dat drumul unui lup între doi câini flămânzi ce se sfâşiau pentru un ciolan, ne putem întreba dacă ai noştii lideri politici locali şi internaţionali, se vor trezi vreodată din lupta prostească pentru ciolanul puterii, ca să sară la beregata duşmanilor reali. Aceşti duşmani sunt printre noi, dar să nu credeţi că sunt chiar atât de proşti, căci şi-au luat măsuri să nu fie depistaţi.
Prin urmare cine sunt vrăşmaşii civilizaţiei pământene, cine sunt duşmanii umanităţii, cine sunt cu adevărat duşamnii noştrii? La această întrebare se poate da un răspuns foarte clar şi logic, anume este vorba de fiinţele sau entităţile non umane prezente în acest moment pe Terra, care provoacă, generează, aceste distrugeri.
La fel cum la nivelul micro un organism este atacat de paraziţi sau de viruşi, tot aşa, dar la un nivel macro, civilizaţia noastră este atacată de fiinţe non umane, care să zic aşa, prin definţie sunt lipsite de umanitate. Asta vă poate da o idee de cum ne privesc ei pe noi. Aceste fiinţe non umane pentru a putea parazita alte civilizaţii şi-au dezvoltat extrem de bine funcţia de schimbare a formei proprii. Este greu de crezut că ei ar putea păcăli pe cineva dacă s-ar prezenta în formele lor reale, originale, care forme trebuie spus că ţin de genul horror. Deci tot în mod logic, acest specii non umane pentru a putea parazita o civilizaţie fără a fi detectaţi, şi-au dezvoltat extrem de bine capacitatea de a-şi schimba forma corpurilor, atât astral (corpul psihic) cât şi cel terestru (corpul fizic).
Cum manifestă aceşti non umanii capacitatea de „shapeshifting”? În mod normal aceste fiinţe ar trebui să se prezinte sub forma lor reală, cea horror, atât în spaţiul astral cât şi în spaţiul terestru. Numai că sub această formă nu ar putea să inducă pe nimeni în eroare în ce priveşte intenţiile lor malefice. Cu alte cuvinte vă asigur că numai dacă i-aţi vedea sub forma lor reală, v-aţi da seama la ce să vă aşteptaţi, aţi fugi imediat de ei ori poate, cei mai curajoşi, aţi ieşi cu puşca să vă apăraţi. Prin umare capacitatea de schimbare a formei este una care are darul de a păcăli, de a înşela, de a induce în eroare şi de ai face credibili. Aceste specimene non umane actualmente se pot naşte sub formă umană, pot trăi sub această formă umană toată viaţa lor poate chiar fără ca să realizeze că de fapt nu sunt oameni. Adevărul se relevă îndeobşte în spaţiul Astral unde aceste specimene îşi schimbă uneori forma, relevând-o pe cea originală. În ce priveşte schimbarea formei corpului terestru, acest lucru este mult mai dificil de realizat şi prin urmare, în ciuda afirmaţiilor unor necunoscători, este foarte rar întâlnit. Aşa cum am spus atât în spaţiul astral cât şi în spaţiul terestru, specimenele non umane de obicei se prezintă sub forma lor falsă.
Există diverse teorii şi texte, în cărţi şi pe internet cu privire la acest subiect, dar vreau să vă asigur că nu m-am inspirat deloc din ele, pentru că am surse mult mai bune, cum ar fi de pildă experienţa. Aşa cum poate deja bănuiţi, în topul acestor specimene non umane se află draconienii sau mai popular, dracii. Vă asigur că nu am de gând să deviez spre o latură mistică halucinantă, pur şi simplu acesta este adevărul şi el a fost mai relevat şi de alţii înaintea mea. Aceşti draconieni au forma originală cea cunoscută în popor, cu coarne, copite şi coadă, diferă însă ca mărime sau ca putere, cei mai mari sunt şi mai răi. Aşa cum am spus nu vorbesc din auzite ci chiar am văzut în Astral aceste specimene schimbându-şi forma, din cea umană în cea non umană şi ca o caracteristică de menţionat îşi schimbă forma atunci când cred că nu sunt văzuţi. Prin urmare ar trebui să aveţi calităţi reale de spioni ca să vedeţi pe viu aceste scene cu imagini horror, dar în mod clar nu vă recomand nicicum să încercaţi o astfel de intruziune, pentru că nu este periculos ci este extrem de periculos.
Unul dintre aceste specimene non umane care prezintă capacitatea de a-şi schimba forma şi care atentează la existenţa civilizaţiei terestre este, nici o surpriză, Asasinul de la Numărul 8. La fel, gruparea despre care am spus că au atacat Clubul de Fotbal Dinamo avea câţiva shapeshifters.
Non umanii pot realiza schimbări de formă de-a dreptul inimaginabile şi incredibile mai ales pentru omul îndoctrinat cu o educaţie modernă occidentală. Prezenţa acestor demoni precum şi această capacitate a lor de shapeshifting este semnalată de pildă în poemul epic Ramayana, unde din câte îm amintesc demonul Ravana s-a preschimbat în căprioară pentru a o ademeni afară din cercul protector şi a o răpi pe Sita, soţia lui Rama.
Dacă aţi crezut că acestea sunt simple poveşti, poate că ar fi timpul să vă puneţi unele întrebări. Chiar dpdv teoretic ori ipotetic, dacă ar exista fiinţe cu aspect non uman care ar vrea să paraziteze civilizaţia terestră, să se infiltreze şi să o distrugă, cât le-ar ajuta dezvoltarea unei capacităţi de schimbare a formei propri?

Deşi unele surse foarte vehiculate fac referire la familii întregi de bancheri ori indică chiar case regale ca făcând parte din aceste categorii de „shapeshifters”, eu nu pot să emit astfel de afirmaţii în bună măsură pentru că nu am astfel de informaţii. Dacă dezvăluirile în această privinţă chiar sunt adevărate, atunci trebuie să existe din partea acestor surse o preocupare foarte serioasă în asigurarea unei protecţii sporite. Eu nu am încredere în cei care fac tot felul de dezvăluiri şi care o duc prea bine mersi. Nu există aşa ceva.
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 04/04/2011 20:37    Titlul subiectului: Batjocoritorii Raspunde cu citat (quote)

Acest topic ridică problema infiltrării unor fiinţe non umane ostile în rândul civilizaţiei terestre, cu intenţia foarte clară de a ne distruge. Voi continua desconspirarea acestor hidoşi non umani care posedă capacitatea de schimbare a formei, shapeshifteri.
Nu întotdeauna aceşti shapeshifteri pot fi surpinşi schimbându-şi forma fie ea astrală sau fizică. Dar una din caracteristicile prin care pot fi depistaţi în viaţa reală, ei sau cei care le sunt supuşi, este aceea că, reţineţi aspectul, sunt buni imitatori şi prin aceasta de multe ori stârnesc hohote de râs. Întocmai ca involuata maimuţă care imită omul pocindu-l, shapeshifterii îşi fac un obicei în a parodia sfinţii ori chiar Divinitatea. Ei sunt numiţi şi "batjocoritorii" pentru că în mod concret îşi bat joc, fie de oamenii pe care îi păcălesc asumându-şi diverse identităţi, fie îşi bat joc asumându-şi rolul Divinităţii sau în cazul creştinismului îşi asumă rolul lui Iisus,prefăcându-se . Aşa cum am spus shapeshifterii sunt capabili să imite foarte bine şi să prezinte o asemănare chiar şi fizică.
Tehnica lor se bazează doar pe aparenţă şi pe înşelătorie. Dacă vă întâlniţi în viaţă cu astfel de personaje, batjocoritori de meserie, care râd de toate şi îşi bat joc de toate, atunci ştiţi cam cu cine aveţi de a face.
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 05/04/2011 19:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Există o puzderie de informaţii în cărţi sau pe internet cu privire la personalităţile care ar face parte din categoria shapeshfterilor. Aceste informaţii sunt însă de o credibilitate îndoielnică iar autorii acestor cărţi nu au nici o tangenţă cu munca de informaţii, prin asta înţelegând că aceştia sunt complet nepregătiţi să facă faţă diversităţii şi complexităţii problemelor care apar în munca de informaţii. Astfel apar în media tot felul de zvonuri care din care mai năstruşnice.
Faţă de aceşti sărmani autori,informaţiile care parvin din Astral prin intermediul diferitelor surse, putem spune după o expresie americană că joacă într-o cu totul altă ligă! Un astfel de exemplu, este următoarea ştire care poate avea efecte la nivel mondial.

În urmă cu câteva zile în spaţiul Astral a avut loc întrunirea unui înalt for de conducere, în cadrul căreia a fost lansată o acuzaţie extrem de dură şi de şocantă pentru întreaga opinie mondială din planul terestru! Forul conducător a acuzat într-un mod cât se poate de oficial China pentru pactizare cu aceşte hidoase creaturi non umane sau dacă vreţi cu Diavolul!
Nu am avut acces la informaţiile pe baza cărora înaltul for de conducere a lansat aceste grave, foarte grave acuzaţii. Tot ce pot spune este că într-adevăr se legă cu informaţiile pe care le avem în prezent şi anume

1. Numărul 8 este numărul folosit de Asasinul de la Numărul 8 a cărui activitate am încercat să o deconspir în topicul O forţă ocultă încearcă să ne distrugă. Asasinul nr 8 este unul din liderii acestor shapeshfteri, dacă nu cumva este chiar şeful lor. Ei bine în China numărul 8 este considerat a fi unul norocos. Nu există o raţiune pentru care numărul creaturii hidoase ar putea fi norocos decât dacă China a pactizat cu specimenele non umane. Vă amintiţi faptul că deschiderea Olimpiadei de la Beijing a avut loc la data de 8.08.2008 ora 8.08! Ce insultă şi ce sfidare la adresa umanităţii a lansat China închinând Jocurile Olimpice unui specimen scelerat non uman!
2. Capacitatea acestor shapeshifteri de a se preface, de a imita, de a se transforma, este binecunoscută de mii de ani aşa cum vechile scrieri o dovedesc. Această capacitate de imitaţie, de proastă calitate, se regăseşte curios în modul cum China în întregul ei înţelege să copieze şi să imite orice produs de calitate, orice tehnologie superioară, orice marcă de prestigiu. Nu există nici un alt popor sau stat care să promoveze într-o asemenea măsură contrafacerea de proastă calitate! Această politică a contrafacerii promovată de China este acel MODUS OPERANDI pe care-l caută orice criminalist.
3. Criza din 2008 a fost comandată de aceşti shapeshfteri. China a fost una din ţările care nu a avut prea mult de suferit din pricina acestei crize, de ce, rămâne de văzut. Mai mult decât atât, China a oferit ajutor financiar unor state care se confruntau cu dificultăţi financiare, printre care şi România! Astfel apare suspiciunea generată de acea teorie care spune că cei care uneltesc crează o problemă ca mai apoi să vină tot ei cu rezolvarea!

După câte se pare miracolul chinez este de fapt mârşăvia secolului. Nu cred că înaltul for de conducere nu a avut informaţii corecte şi nu cred că acest for va sta cu mâinile în sân privind destrăbălarea Chinei. Personal anticipez într-un viitor foarte apropiat o serie de evenimente cât se poate de neplăcute pentru China. După această gravă acuzaţie este de aşteptat ca să curgă şi pedepsele, curând. Vom fi aici să vedem cum plătesc cei care au încercat să-şi bată joc de o lume întreagă.
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 22/06/2011 18:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Capacitatea de schimbare a formei corpului astral şi fizic este deţinută exclusiv de specia maleficilor nonumani. Trebuie spus că omul nu are capacitatea de a se transforma în altceva decât ceea ce este, pentru că omul este în vârful scării evoluţiei şi orice transformare ar presupune o decădere a lui.
Cu diverse prilejuri în Astral am putut vedea pe viu sau în cadrul unor vizionări, transformări ale nonumanilor de-a dreptul incredibile. Cele mai siderante erau însă cele în care nonumanii îşi arătau hidoasa lor formă.
Poveştile, legendele conţin de multe ori întâmplări adevărate pierdute în negura timpului. Astfel s-au păstrat să le zicem poveşti despre vrăjitori care se preschimbau în animale ori chiar în diverse lucruri. Aceşti vrăjitori erau falşi oameni, erau de fapt nonumani cu aparenţă de oameni căci aşa cum am zis adevăraţii oameni nu se pot transforma. Şi tot în aceste legende şi poveşti este redată răutatea şi cruzimea acestor fiinţe neomeneşti. Omul şi Neomul nu pot trăi împreună, între om şi neom există doar o relaţie de excludere şi un lucru trebuie să fie foarte clar: ei vor să ne distrugă.
Am să redau un mesaj telepatic foarte elocvent pe care l-am interceptat aparţinând unuia dintre aceşti nonumani, un capo di tuti capi care transmitea pe un ton cât se poate de dur:
-Atenţie! Vă distrug!

Astăzi am ajuns să trăim pe viu situaţia ridicolă din cunoscutul film SF Planeta Maimuţelor, căci specia degenerată de fiinţe hidoase nonumane a ajuns să facă regulile jocului pe plan mondial, a ajuns să-şi impună specimenele scelerate în posturile cheie şi a ajuns să manevreze lumea, fără ca omul măcar să-şi de seama! Teoriile conspiraţioniste arată spre maşinaţiunile din umbră al acestor fiinţe degenerate, dar datorită abilităţii acestor fiinţe hidoase de a adopta o formă fizică şi astrală alta decât cea proprie, oamenii nu au fost în stare să definească în mod corect ameninţarea! Se vorbeşte despre duşmanii din umbră cum că ar fi Illuminati, ori Bilderbergi ori Masoni, dar adevăraţii duşmani din umbră sunt tot aceiaşi şi aceiaşi, de mii şi mii de ani, nimic nu s-a schimbat în esenţă ci doar în forma de (re)prezentare. Oamenii simplii le-au zis draci sau diavoli, cercetătorii civilizaţiilor extraterestre i-au numit shapeshifteri, draconieni ori reptilieni, iar aici pe forum am făcut referire la ei ca “ostilii nonumani”, pe de o parte de a folosi o exprimare mai apropiată de limbajul intelligence iar pe de altă parte reflectând diferenţa imensă care ne separă de aceste degenerături, rebuturi ale evoluţiei, atât de inumani prin comportament!
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 23/06/2011 17:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

În lupta contra ostililor noumani ne poate fi de folos să le cunoaştem mentalitatea. Veţi vedea că în acest domeniu sunt foarte folositoare şi cunoştinţele de filozofie.

Una dintre mentalităţile înrădăcinate ale speciei nonumanilor este aceea că ei fac totul. Cei care au prins vremurile comunismului în România îşi amintesc fără îndoială de discursurile interminabile ale dictatorului lichidat la revoluţie, care dădea din mână spunând obsesiv: “ ...vom face totul…” Aceasta este o capcană pe care nonmanii au tot întins-o şi au tot extins-o ca şi ideologie,forţând omul să creadă că lucrurile nu există de la sine ci ele trebuiesc făcute, să creadă că lucrul artificial este mai bun decât cel natural. Se vrea a se ajunge în situaţia în care omul normal, natural, să-l invidieze pe cyborg-ul plin de implanturi şi gadgeturi. Ai murit? Noi te înviem şi te facem Robocop, Soldatul Universal, eşti creaţia noastră. Pe baza acestui concept, al lucrului făcut artificial, nonumanii au încercat să propage, inclusiv prin cărţi murdare comandate, scrise de autori direct interesaţi, ideea că specia umană a fost rodul unor experimente, desigur cu diverşi nonumani în postură de experimentatori. Nimic mai fals şi nimic mai eronat!

Am să relatez aici un episod inedit de spionaj în spaţiul Astral. Mi s-a întâmplat odată să pătrund neinvitat într-un loc foarte îndepărtat, obscur şi destul de periculos, unde aveau loc iniţieri ale unor fiinţe nonumane. Pentru o înţelegere mai facilă am să adopt terminologia din trilogiile Star Wars Pot spune că din în umbră asistam la iniţierea unui lord Sith. Scena arăta astfel: în faţa mea în penumbră erau doi lorzi Sith care şedeau aşezaţi faţă în faţă, un Maestru şi un discipol. Discipolul era cu spatele la mine şi nu-i vedeam faţa, în schimb deşi parţial acoperit, vedeam o parte din chipul Maestrului. Prin lumina slabă a încăperii am văzut faţa Maestrului nonuman Sith şi spre şocul meu acolo unde ar fi trebuit să se afle nasul am văzut că avea un fel de cioc, precum un pelican! Am să fac o paranteză să spun că toată copilăria mi-a fost realmente groază de personajul “Capra”, cu ciocul ei mare din lemn clămpănind grotesc, care venea în colind cu prilejul sărbătorilor de iarnă! Ei bine Maestrul nonuman Sith semănă foarte tare cu acea arătare cu plisc! Am putut vedea odată un desen reprezentând o fiinţă reptiliană şi am fost nevoit să admit că semăna destul de bine cu Maestrul cu plisc. Dar dincolo de înfăţişarea sa grotească, îmi amintesc foarte clar şi astăzi cuvintele Maestrului nonuman Sith care îi spunea discipolului său:
-Noi am inventat umanitatea!

De ce am insitat asupra acestei mentalităţi a nonumanilor care afirmă cât pot de sus şi de tare că ei ne-au inventat, că ei ne-au făcut?
Atunci când vorbeşti despre o cauză, trebuie să te referi şi la efectul pe care-l produce. Dacă însă efectul are conotaţii negative, cei care vor să ascundă acest aspect nu se referă deloc la el, ci fac referire numai la cauză.
Orice lucru care este făcut este şi distrus, iar cel care face un lucru este în măsură să-l şi distrugă. Toată această ideologie a lucrului făcut sau inventat ţinteşte în ascuns principiul Eu te-am făcut, eu te distrug! sau altfel spus Eu te-am făcut, eu te omor! Nonumanii spun doar: Eu te-am făcut. Restul au ei grijă mai târziu. Ei insită metodic asupra acestui aspect că noi oamenii suntem făcuţi de ei prin nu ştiu ce experimente, în scopul de a părea justificată şi îndreptăţită intenţia lor criminală de a ne distruge! Ei ţin să facă totul, pentru a putea distruge totul!
Necunoaşterea mentalităţii nonumanilor îi împinge pe unii mai naivi în a pactiza cu aceste specimene degenerate. Dar întotdeauna nonumanii se vor prezenta la termenul scadent convenit prin contract (căci pentru prestarea serviciilor lor perverse încheie contracte semnate!) pentru a li se plăti tributul. Şi atunci ei vor distruge tot ce au făcut şi îi vor distruge pe cei care ei i-au "creat"!
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 04/09/2011 13:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Luptând cu duşmanul care nu există.
Tactica specifică nonumanilor, pe care ei au adoptat-o în încercarea de a distruge umanitatea, este negarea propriei existenţe, nonexistenţa. Nimeni nu poate porni război contra duşmanului care nu există. Abilitatea acestei tactici este de a face să pară că victima pe care ei o atacă, în speţă civilizaţia umană, este singură responsabilă pentru tot răul care i se întâmplă. De vreme ce nu există un atacator, de vreme ce ei nu există, aparent noi suntem singurii vinovaţi de toate relele.
O anume categorie de asasinii psi, prin manipulare pot determina victima să se sinucidă ori să comită o crimă, fără ca asasinul psi să fie fizic implicat. Într-o astfel de situaţie victima atacului psi este aparent singurul vinovat. O altă categorie de asasini psi pot determina de la distanţă victima să sufere atac de cord ori atac cerebral, să se sufoce, etc. În aceste cazuri victima atacului psi pare să fie singura responsabilă pentru şubrezenia sănătăţii sale fizice.
Am relevat de mai multe ori capacităţile de shapeshifting-schimbare de formă, pe care le posedă aceste fiinţe scelerate. Shapeshifting-ul presupune schimbarea formei corpului propriu într-o cu totul altă formă, animală sau chiar în forma unui obiect lipsit de viaţă. Un alt aspect mai subtil al shapeshifting-ului este capacitatea acestor fiinţe scelerate nonumane de a se naşte şi de a trăi o întreagă viaţă sub o formă umană, deşi ei nu sunt oameni ci sunt exact opusul. În acest caz, nonumanii pot folosi din plin tactica nonexistenţei, căci sub sub înfăţişarea falsă de om ei pot comite crime şi fărădelegi în neştire, părând că civilizaţia umană a luat-o complet razna singură. Deocamdată nu avem de unde să ştim câţi dintre foştii ori actualii odioşi criminali sunt oameni şi câţi nu sunt. Este însă un câştig dacă vom reuşi să deconspirăm activitatea criminală a acestor fiinţe scelerate, cărora în jargon li se mai spune şi spurcăciuni.

Se spune că cea mai mare păcăleală a Diavolului a fost să-l facă pe om să creadă că Diavolul nu există. Aceasta este tactica nonexistenţei, uneori aplicată chiar până la absurd. S-a ajuns până acolo încât atentatele de la 11 septembrie au ajuns să fie puse în cârca americanilor, să se spună că teroriştii de fapt nu au existat şi nici nu există terorism, că totul este o invenţie. Să nu uităm că la fel ni s-a spus şi nouă, că la Revoluţie nu au fost nici un fel de terorişti şi că de fapt ne-am împuşcat singuri între noi şi că suntem singurii vinovaţi. Într-un mod incredibil, la unii mai creduli tactica asta funcţionează din plin, fireşte cu “ajutorul” interesat al unor “formatori” de opinie.

Nu pot să trec cu vederea cazul scriitorului şi ofiţerului de contrainformaţii Pavel Coruţ care susţinea public la televiziune sus şi tare cum că Diavolul nu există. Cazul lui Coruţ este unul cel puţin curios, având în vedere puzderia de cărţi cu tente paranormale cu care şi-a atras un număr mare de cititori fideli, în plus el avansează ideea Octogonului, ce a dat şi numele seriei de cărţi, care octogon are legătură cu numărul opt, număr incriminat ca fiind folosit de nonumani. Sunt mai mulţi pointeri care-l incriminează pe acest ofiţer de contrainformaţii, Pavel Coruţ, de jocuri necurate.

Analizând alte practici ale nonexistenţei să o menţionăm pe cea în care se contestă existenţa răului şi implicit a binelui. Cui foloseşte această efectiv tabula rasa? Dacă într-o societate sunt şi oameni buni şi răi, atunci când anulăm această polarizare şi negăm existenţa răului şi implicit pe cea a binelui, într-un mod logic cei favorizaţi sunt indivizii răi şi într-un mod logic defavorizaţi sunt indivizii buni. Deci este limpede că fraza “nu există oameni buni şi oameni răi” este comandată pentru acoperirea răului prin negarea lui şi este destul de limpede că avem de a face cu aceiaşi tactică a nonexistenţei.
La fel se pune problema existenţei spaţiului Astral, spaţiul aflat pe o frecvenţă superioară de vibraţie şi invizibil ochiului uman, de unde uneori se execută atacuri psi îndreptate către spaţiul vizibil. Fireşte că cei care se ocupă cu răutăţi în Astral nu au nici un interes ca adevărul despre existenţa acestui spaţiu invizibil să fie cunoscut. Dacă acest Astral nu există, atunci cum ar putea cineva să atace dintr-un spaţiu care nu există? În sens opus prin negarea existenţei acestui spaţiu sunteţi privaţi de cunoaşterea acelor elemente pozitive care acţionează prin intermediul Astralului.
La fel cazul extratereştrilor sau a intratereştrilor a căror existenţă de asemenea este vehement constestată şi mai ales se neagă existenţa bazei subterane naziste din Antartica.

Este destul de clar că Întunecaţii au încercat prin privarea de cunoaştere, mai ales prin negarea vehementă a existenţei Răului, să controleze civilizaţia umană, să-şi ascundă urmele faptelor lor criminale, dar această minciună nu poate să meargă la infinit şi nici activităţile lor criminale nu pot fi tolerate la infinit.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 14:53    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat