Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more
 
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Iluminati si NSA, brat la brat pe net...

 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
the shadow
Administrator
Administrator


Data inscrierii: 12/Sep/2007
Mesaje: 1460
Localitate: worldwide

MesajTrimis: 23/09/2010 02:11    Titlul subiectului: Iluminati si NSA, brat la brat pe net... Raspunde cu citat (quote)

In aceasta seara am descoperit intamplator un fapt interesant:

Daca in browser-ul dvs. sau pe Gooble veti tasta itanimulli.com, veti ateriza direct pe pagina oficiala a NSA (National Security Agency).

Iata: http://www.itanimulli.com

De ce un link scris invers "iluminatii" duce direct la pagina web a unei institutii americane prestigioase? Teoria conspiratiei este ultima la care ma gandesc.
In urma unor investigatii scurte am descoperit persoana care a inregistrat domeniul (si totodata proprietar la domeniului):

Registrant:
John Fenley
1985N 360E
Provo, Utah 84604-1803
United States

Technical Contact:
Fenley, John Pontifier@hotmail.com
1985N 360E
Provo, Utah 84604-1803
United States
8014273274

Ati fi fost tentati sa credeti initial in teoria conspiratiei? Ei bine, John Pontifier a declarat ca a inregistrat domeniul in joaca in 2002 si de atunci nu l-a utilizat. In 2009 s-a hotarat sa redirectioneze site-ul sau catre site-ul NSA. Nu a avut nevoie de aprobarea guvernului SUA sau a NSA. A fost suficienta o apasare de tasta.
Este si acum amuzat de cat de pupular a devenit site-ul lui, dintr-o copilarie.

Acesta este profilul Youtube al pustiului pasionat de robotica si invizibilitate John Pontifier, care probabil a dat multa apa la moara teoriei conspiratiei: http://www.youtube.com/user/pontifier

Ceea ce nu inteleg:
Cu certitudine NSA cunoaste acest fapt. Link-ul putea fi inlaturat oricand de NSA, mai ales ca registrant-ul domeniului este GoDaddy, o companie localizata in US. De ce nu o fac insa?
_________________
informatia inseamna putere
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
AdBot
Robotelul cu reclame


Ce este AdBot ?
Click aici



MesajTrimis: 25/05/2012 15:48    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro