Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Interceptarea? La indemana oricui.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
URSU DAN
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Iun/2009

MesajTrimis: 17/06/2009 19:01    Titlul subiectului: spy Raspunde cu citat (quote)

salut,
Am si eu o problema,vreau sa pot asculta telefonul uneipersoane dar in special vreau sa pot vedea mesajele primite si cele trimise.
Vreau sa ma indrumi sa pot face asta...nu conteaza costurile doar finalitatea.
Cumpot lua legatura cu tine? mi-ar fi mai usor pe telefon...nr meu este 0728822xxx
Merci.

Vam facut un serviciu si am cenzurat numarul de telefon, In caz contrar riscati sa fiti sunat de tot felul de personaje. the shadow.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 17/06/2009 21:05    Titlul subiectului: Problema confidentiala Raspunde cu citat (quote)

Avand in vedere faptul ca probabil doriti sa pastrati confidential demersul dumneavoastra, va rog sa verificati mesageria privata. V-am trimis un mesaj cu detaliile de contact. Bun venit pe Spyology.
theotherone
Junior
Junior

Data inscrierii: 16/Iul/2011

MesajTrimis: 16/07/2011 01:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

salut!

in cazul in care situatia asta s-a rezolvat, as vrea sa imi recomanzi si mie un soft pt recuperarea smsurilor daca este posibil.
multumesc! Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 16/07/2011 16:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

theotherone a scris:
salut!

in cazul in care situatia asta s-a rezolvat, as vrea sa imi recomanzi si mie un soft pt recuperarea smsurilor daca este posibil.
multumesc! Smile

Cred ca trebuie sa fiti mai explicit in ceea ce priveste situatia la care faceti referire.

Marea majoritate a aplicatiilor software destinate recuperarii sms-urilor sterse sunt pacaleli. Iata de ce:
Intradevar, acestea promit si executa recuperarea sms-urilor sterse. Este insa vorba doar despre sms-urile care au fost salvate (prin sincronizarea aplicatiei cu telefonul mobil) pe aplicatie si care ULTERIOR sincronizarii, au fost sterse de pe telefonul mobil. Practic, aplicatiile de acest gen recunosc sms-urile lipsa (sterse) de pe telefonul cu care au fost sincronizate ultima data, si afiseaza textul (care se afla salvat in fisierele aplicatiei instalata pe pc) cu alta culoare decat sms-urile care inca se afla in telefon. O smecherie pe cat de simpla, pe atat de inutila.
Pentru acest lucru nu este nevoie sa platiti 60-100$, fiind suficient de exemplu sa utilizati gratuit Nokia PC Suite, sincronizand telefonul cu aplicatia.

Tehnologia foresnic grade utilizata pentru recuperarea sms-urilor si a altor fisiere (media, text) sterse de pe telefonul mobil, este costisitoare si nu se rezuma doar la patea de software, fiind incluse si dispozitive speciale la care se conecteaza telefonul supus investigatiei.

Deasemeni, exista unele aplicatiile software care pot recupera DOAR sms-urile care au fost salvate si sterse ulterior de pe sim-card. Acestea apartin trecutului si se adreseaza telefoanelor vechi (anii 90) care salvau by default sms-urile pe sim-card. In zilele noastre telefoanele mobile au sufucuenta memorie interna care permite salvarea sms-urilor in aceasta locatie. Doar utilizatorul telefonului poate muta sms-ul salvat din memoria interna, pe sim-card. Acestea din urma au devenit desuete si nu mai sunt compatibile cu telefoanele din ultimii 10 ani. Producatorii acestor aplicatii insa, continua a le oferi spre vanzare, referintele despre capabilitatile restranse de recuperare a sms-urilor fiind trecute cu asterisc la sfarsitul prezentarii, cu litere mici...
theotherone
Junior
Junior

Data inscrierii: 16/Iul/2011

MesajTrimis: 16/07/2011 17:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc frumos pentru raspuns si pentru timpul alocat. intrebarea mea era in mare parte o curiozitate, si realizez ca daca ar fi fost un lucru usor de facut ar fi fost mult mai popular. exact ceea ce ai spus si tu legat de memoria interna a telefonului ma interesa, pentru ca este evident ca majoritatea smsurilor vor fi salvate in telefon si nu in sim, avand in vedere memoria interna a mobilelor actuale si memoria necesara salvarii unui mesaj sters. stiu ca pentru recuperarea lor de pe cartela asta nevoie de hardware special. daca exista o metoda cat de cat accesibila pentru recuperarea acestor smsuri sterse (si stiu ca daca au fost rescrise informatia s-a pierdut deja) as fi vrut sa te rog sa mi-o expui. repet nu iti cer foarte multa bataie de cap, realizez cam cate astfel de mesaje primesti si cat de satul trebuie sa fii Smile
numai bine si multumesc din nou!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 15:59    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat