| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
URSU DAN Junior

Data inscrierii: 17/Iun/2009 Mesaje: 1 Localitate: ALBA IULIA
|
Trimis: 17/06/2009 19:01 Titlul subiectului: spy |
|
|
salut,
Am si eu o problema,vreau sa pot asculta telefonul uneipersoane dar in special vreau sa pot vedea mesajele primite si cele trimise.
Vreau sa ma indrumi sa pot face asta...nu conteaza costurile doar finalitatea.
Cumpot lua legatura cu tine? mi-ar fi mai usor pe telefon...nr meu este 0728822xxx
Merci.
Vam facut un serviciu si am cenzurat numarul de telefon, In caz contrar riscati sa fiti sunat de tot felul de personaje. the shadow. |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 17/06/2009 21:05 Titlul subiectului: Problema confidentiala |
|
|
Avand in vedere faptul ca probabil doriti sa pastrati confidential demersul dumneavoastra, va rog sa verificati mesageria privata. V-am trimis un mesaj cu detaliile de contact. Bun venit pe Spyology. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
theotherone Junior

Data inscrierii: 16/Iul/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: 16/07/2011 01:29 Titlul subiectului: |
|
|
salut!
in cazul in care situatia asta s-a rezolvat, as vrea sa imi recomanzi si mie un soft pt recuperarea smsurilor daca este posibil.
multumesc!  |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 16/07/2011 16:52 Titlul subiectului: |
|
|
| theotherone a scris: | salut!
in cazul in care situatia asta s-a rezolvat, as vrea sa imi recomanzi si mie un soft pt recuperarea smsurilor daca este posibil.
multumesc!  |
Cred ca trebuie sa fiti mai explicit in ceea ce priveste situatia la care faceti referire.
Marea majoritate a aplicatiilor software destinate recuperarii sms-urilor sterse sunt pacaleli. Iata de ce:
Intradevar, acestea promit si executa recuperarea sms-urilor sterse. Este insa vorba doar despre sms-urile care au fost salvate (prin sincronizarea aplicatiei cu telefonul mobil) pe aplicatie si care ULTERIOR sincronizarii, au fost sterse de pe telefonul mobil. Practic, aplicatiile de acest gen recunosc sms-urile lipsa (sterse) de pe telefonul cu care au fost sincronizate ultima data, si afiseaza textul (care se afla salvat in fisierele aplicatiei instalata pe pc) cu alta culoare decat sms-urile care inca se afla in telefon. O smecherie pe cat de simpla, pe atat de inutila.
Pentru acest lucru nu este nevoie sa platiti 60-100$, fiind suficient de exemplu sa utilizati gratuit Nokia PC Suite, sincronizand telefonul cu aplicatia.
Tehnologia foresnic grade utilizata pentru recuperarea sms-urilor si a altor fisiere (media, text) sterse de pe telefonul mobil, este costisitoare si nu se rezuma doar la patea de software, fiind incluse si dispozitive speciale la care se conecteaza telefonul supus investigatiei.
Deasemeni, exista unele aplicatiile software care pot recupera DOAR sms-urile care au fost salvate si sterse ulterior de pe sim-card. Acestea apartin trecutului si se adreseaza telefoanelor vechi (anii 90) care salvau by default sms-urile pe sim-card. In zilele noastre telefoanele mobile au sufucuenta memorie interna care permite salvarea sms-urilor in aceasta locatie. Doar utilizatorul telefonului poate muta sms-ul salvat din memoria interna, pe sim-card. Acestea din urma au devenit desuete si nu mai sunt compatibile cu telefoanele din ultimii 10 ani. Producatorii acestor aplicatii insa, continua a le oferi spre vanzare, referintele despre capabilitatile restranse de recuperare a sms-urilor fiind trecute cu asterisc la sfarsitul prezentarii, cu litere mici... _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
theotherone Junior

Data inscrierii: 16/Iul/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: 16/07/2011 17:02 Titlul subiectului: |
|
|
multumesc frumos pentru raspuns si pentru timpul alocat. intrebarea mea era in mare parte o curiozitate, si realizez ca daca ar fi fost un lucru usor de facut ar fi fost mult mai popular. exact ceea ce ai spus si tu legat de memoria interna a telefonului ma interesa, pentru ca este evident ca majoritatea smsurilor vor fi salvate in telefon si nu in sim, avand in vedere memoria interna a mobilelor actuale si memoria necesara salvarii unui mesaj sters. stiu ca pentru recuperarea lor de pe cartela asta nevoie de hardware special. daca exista o metoda cat de cat accesibila pentru recuperarea acestor smsuri sterse (si stiu ca daca au fost rescrise informatia s-a pierdut deja) as fi vrut sa te rog sa mi-o expui. repet nu iti cer foarte multa bataie de cap, realizez cam cate astfel de mesaje primesti si cat de satul trebuie sa fii
numai bine si multumesc din nou! |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 15:59 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|