| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 05/05/2009 19:21 Titlul subiectului: Link-uri colaboratori |
|
|
In cadrul acestei sectiuni vom posta link-uri catre website-urile colaboratorilor nostri.
De curand am initiat o interesanta colaborare cu o companie privata italiana, care asigura servicii si produse electronice pentru contramasuri de interceptare telefonica, securizarea comunicatiilor electronice, izolarea si anularea mijloacelor de ascultare clandestine, etc. pentru serviciile italiene si alte entitati europene.
Link: http://www.bonificaelettronica.it/
Puteti lectura lucruri interesante la sectiunile:
INTERCETTATO? CLICCARE QUI
SICUREZZA INFORMATICA
TUTORIAL SULLE CIMICI
LO SPIONAGGIO (un interviu interesant).
De curand bonificaelettronica au deschis un laborator de acustica, pentru realizarea expertizelor audio. Dotarea tehnica este deosebita.
Link: www.pulizia-audio.eu _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

|
Trimis: 05/05/2009 19:28 Titlul subiectului: Ne extindem |
|
|
Iata ca italienii de la SIELPRO bonificaelettronica.it au afisat si link-ul catre forumul nostru (vezi sectiunea LINKS de la http://www.bonificaelettronica.it/ ). Astfel, Spyology se afla langa link-urile MI5, MI6, SIS, NSA, SISDE. Ne simtim onorati si speram intr-o colaborare interesanta. Pentru moment sunt responsabil de operatiuni pentru Romania.
Deasemeni ca o surpiza, am gasit la aceasta sectiune alt website romanesc: www.f-spy.ro si forumul aferent www.gsm-interceptor.myforum.ro Nu suntem singuri... _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

|
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

|
Trimis: 15/09/2011 00:17 Titlul subiectului: The International Forum of Detctives |
|
|
The International Forum of Detctives a devenit recent colaboratorul nostru. Este omologul sectiunii forumului nostru Intelligence Freelancer, pentru zona CSI. Administratia forumului este localizata in St. Petersburg, Russia.
Recent am devenit moderatorul paginii lor Facebook, pentru sectiunea internationala. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
omo_confid Membru junior

Data inscrierii: 31/Aug/2010 Mesaje: 64 Localitate: Constanta
|
Trimis: 15/09/2011 20:46 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari pentru amploarea dezvoltarii acestui forum. Si nu numai. _________________ "Toate adevărurile sunt ușor de înțeles de îndată ce acestea sunt descoperite;
important este să le descoperi." - Galileo Galilei |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 16:14 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|