Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Need help! :)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
arganamos
Junior
Junior

Data inscrierii: 14/Dec/2011

MesajTrimis: 14/12/2011 15:02    Titlul subiectului: Need help! :) Raspunde cu citat (quote)

nu sunt un expert in it sau telefonie, cu atat mai putin in interceptari telefonice, dar o discutie despre ascultarea telefoanelor mobile m-a facut sa ma gandesc ca si telefonul meu poate fi ascultat / interceptat. din pacate, nu am reusit sa detaliez subiectul la momentul respectiv, asa ca am inceput sa caut pe forumuri. intrebarile mele sunt urmatoarele:

cum pot sa aflu daca am instalat pe telefon (iphone) un program spion?
din discutia respectiva am inteles ca astfel de programe se pot instala "de la distanta", este posibil?
daca nu sunt instalate programe spion pe telefon, exista vreo alta metoda de a afla daca sunt interceptat?

multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 14/12/2011 17:06    Titlul subiectului: Re: Need help! :) Raspunde cu citat (quote)

arganamos a scris:
nu sunt un expert in it sau telefonie, cu atat mai putin in interceptari telefonice, dar o discutie despre ascultarea telefoanelor mobile m-a facut sa ma gandesc ca si telefonul meu poate fi ascultat / interceptat. din pacate, nu am reusit sa detaliez subiectul la momentul respectiv, asa ca am inceput sa caut pe forumuri. intrebarile mele sunt urmatoarele:

cum pot sa aflu daca am instalat pe telefon (iphone) un program spion?
din discutia respectiva am inteles ca astfel de programe se pot instala "de la distanta", este posibil?
daca nu sunt instalate programe spion pe telefon, exista vreo alta metoda de a afla daca sunt interceptat?

multumesc!

Pentru inceput trebuie sa facem diferenta intre spionare si interceptare. Cea din urma se poate realiza doar cu echipamente profesionale care nu sunt in niciun caz accesibile civililor sau persoanelor fizice si juridice neautorizate.
Trebuie sa stiti deasemeni ca organele specializate nu apeleaza la instalarea de aplicatii software in telefoanele celor interceptati, din simplul motiv ca nu au nevoie de astfel de metode complicate. Interceptarea legala a unui post telefonic se efectueaza fie cu ajutorul operatorului de telefonie, fie prin intermediul unui dispozitiv special. In ambele cazuri, pe o perioada determinata de timp si doar cu avizul judecatorului.

Pentru a afla daca pe iPhone este instalata o aplicatie spy nu este nevoie decat sa mutati sim-ul pe un alt telefon, pentru cateva zile sau saptamani. Urmariti daca pe acel telefon receptionati sms-uri cu texte ciudate (comenzi sms trimise de pe telefonul de control, care ar fi invizibile pe iPhone in situatia in care acesta este grevat de o aplicatie spy) si apeluri de la numere necunoscute.

Pe iPhone nu pot fi instalate de la distanta aplicatii spy. Doar o anume aplicatie - MBackup Ultra, versiunea Android - poate fi instalata de la distanta prin sms sau email, insa doar pe telefoanele Android. Aceasta metoda mizeaza exclusiv pe lipsa de cunostinte si educatie tehnologica a utilizatorului unui telefon mobil. Nicio aplicatie software nu poate fi instalata de la distanta fara concursul direct al utilizatorului telefonului.

Daca telefonul mobil este interceptat cu ajutorul direct al operatorului gsm, nu exista nicio metoda tehnica de aflare a acestui lucru. Daca telefonul este interceptat cu ajutorul unui interceptor gsm profesional, discutia este lunga. In functie de tipul tehnologiei utilizate de interceptor, acesta poate sau nu sa fie depistat de catre utilizatorul telefonului mobil. In general interceptoarele active sunt depistate cu oarecare usurinta de catre utilizatorul instruit al unui telefon mobil, pe cand interceptoarele mobile pasive nu sunt detectabile de catre utilizator, si nici macar de catre operatorul de retea.
Din pacate pentru iPhone nu exista aplicatii software care sa va ajute la asa ceva. Puteti doar sa mutati sim-ul pe un smart phone Nokia si sa urmati pasii descrisi la aceasta sectiune.
arganamos
Junior
Junior

Data inscrierii: 14/Dec/2011

MesajTrimis: 14/12/2011 17:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru informatii!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 16:33    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY-TECH Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat