Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
nelamurit!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> Bun venit pe SPYOLOGY!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
egg_drop
Junior
Junior

Data inscrierii: 18/Dec/2011

MesajTrimis: 18/12/2011 06:46    Titlul subiectului: nelamurit!! Raspunde cu citat (quote)

Dom'le,m-ai captivat!! Ce mai....Nu sunt usor de prins in ''vraja" 'netului sau mai bine spus nu mai pun de mult "botu'",dar complexitatea cu care tratezi subiectele,pachetul vast de cunostinte pe care il expui cu atata usurinta si felul obiectiv in care raspunzi tuturor intrebarilor m-au facut,umil,sa ma alatur gastii de novici care posteaza pe teme atat de "exclusiviste".
Nelamurit-da-,oricum,putin spus.LASAT IN CEATA-la propriu si la figurat!!De aceea,am considerat ca macar aici voi primi o explicatie avizata la mica-mi intamplare prin ce-am trecut cu ceva timp in urma.
Prin natura meseriei mele,zilnic,intru in contact cu persoane care ar putea efectua diverse activitati ilegale si dintotdeauna am avut convingerea ca-mi sunt urmarite telefoanele (bineinteles in virtutea sigurantei nationale) si am incercat,pe cat posibil,sa nu dau prea mare importanta acestui aspect care,in loc sa-mi ofere o liniste sufleteasca(deh,cineva sta cu "castile pe urechi" sa nu patesca cetateanu' cumva ceva),sincer,imi provoca un stres in plus in special in timpul orelor de program.
Concret,iata faptele:
In urma unei intalniri pe care am avut-o la munca am considerat ca este mai indicat sa sun,sa expun pe scurt termenii, si sa cer sa mi se sugereze modul cel mai potrivit de abordare a unei probleme delicate(decizia mea si implicit rezolvarea prin varii moduri atragea consecinte si asupra altor persoane)Si cine e mai potrivit in atare situatii daca nu mentorul tau spiritual,omul pe care ar trebui sa-ti fie model de urmat si indrumator in viata-NASU'.
Asadar scot telefonul,caut in agenda...litera N....asa....NASU'.Buuun.Suna....
-Sal'tare nasule,ce faci?
-Bine,tu?Ia zi,ce-i cu tine la ora asta(cca1.30)
........................................................
Si au urmat vreo cateva secunde in care am inceput sa-i expun datele dar,fiind data natura delicata a situatiei,pe un ton repezit il aud:
-Te sun eu!si a inchis..STUPOARE!!Si acum eu ce fac?! N-a durat nici 10secunde si telefonul imi suna.Gandesc-NASU'-ma uit pe display-0768******.
-Da?!zic curios
-Am auzit ca nu mai ai numarul meu in agenda,imi raspunde ironic.
-Nasule?????!!!
-Da.
Si a urmat discutia ce s-a vrut(si a fost sau nu,aceasta-i intrebarea)a fi confidentiala.
Convorbirea s-a incheiat si bineinteles ca imediat am verificat numarul de telefon notat la pozitia "NASU'" si,spre stupoarea mea,evident,ERA ACELASI NUMAR!!Cel la care sunasem.Al NASU'lui.Cel de la care fusesem apelat,al NASU'lui.Am simti cum frigul imi cuprinde corpul iar ceata se lasa greoaie peste oras si peste mine.Prin eterul incarcat de umezeala mi-a scapat un gand "si daca...."
E de prisos sa va mai spun ca nici acum nu vrea sa-mi spuna cum a reusit sa ma sune de pe numarul pe care eu il am in agenda si sa nu-mi apara numele.
In ideea ca m-am incadrat in genul de situatii pe care le tratati cu placere si profesionalism..va multumesc!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 18/12/2011 17:03    Titlul subiectului: Re: nelamurit!! Raspunde cu citat (quote)

egg_drop a scris:
Dom'le,m-ai captivat!! Ce mai....Nu sunt usor de prins in ''vraja" 'netului sau mai bine spus nu mai pun de mult "botu'",dar complexitatea cu care tratezi subiectele,pachetul vast de cunostinte pe care il expui cu atata usurinta si felul obiectiv in care raspunzi tuturor intrebarilor m-au facut,umil,sa ma alatur gastii de novici care posteaza pe teme atat de "exclusiviste".
Nelamurit-da-,oricum,putin spus.LASAT IN CEATA-la propriu si la figurat!!De aceea,am considerat ca macar aici voi primi o explicatie avizata la mica-mi intamplare prin ce-am trecut cu ceva timp in urma.
Prin natura meseriei mele,zilnic,intru in contact cu persoane care ar putea efectua diverse activitati ilegale si dintotdeauna am avut convingerea ca-mi sunt urmarite telefoanele (bineinteles in virtutea sigurantei nationale) si am incercat,pe cat posibil,sa nu dau prea mare importanta acestui aspect care,in loc sa-mi ofere o liniste sufleteasca(deh,cineva sta cu "castile pe urechi" sa nu patesca cetateanu' cumva ceva),sincer,imi provoca un stres in plus in special in timpul orelor de program.
Concret,iata faptele:
In urma unei intalniri pe care am avut-o la munca am considerat ca este mai indicat sa sun,sa expun pe scurt termenii, si sa cer sa mi se sugereze modul cel mai potrivit de abordare a unei probleme delicate(decizia mea si implicit rezolvarea prin varii moduri atragea consecinte si asupra altor persoane)Si cine e mai potrivit in atare situatii daca nu mentorul tau spiritual,omul pe care ar trebui sa-ti fie model de urmat si indrumator in viata-NASU'.
Asadar scot telefonul,caut in agenda...litera N....asa....NASU'.Buuun.Suna....
-Sal'tare nasule,ce faci?
-Bine,tu?Ia zi,ce-i cu tine la ora asta(cca1.30)
........................................................
Si au urmat vreo cateva secunde in care am inceput sa-i expun datele dar,fiind data natura delicata a situatiei,pe un ton repezit il aud:
-Te sun eu!si a inchis..STUPOARE!!Si acum eu ce fac?! N-a durat nici 10secunde si telefonul imi suna.Gandesc-NASU'-ma uit pe display-0768******.
-Da?!zic curios
-Am auzit ca nu mai ai numarul meu in agenda,imi raspunde ironic.
-Nasule?????!!!
-Da.
Si a urmat discutia ce s-a vrut(si a fost sau nu,aceasta-i intrebarea)a fi confidentiala.
Convorbirea s-a incheiat si bineinteles ca imediat am verificat numarul de telefon notat la pozitia "NASU'" si,spre stupoarea mea,evident,ERA ACELASI NUMAR!!Cel la care sunasem.Al NASU'lui.Cel de la care fusesem apelat,al NASU'lui.Am simti cum frigul imi cuprinde corpul iar ceata se lasa greoaie peste oras si peste mine.Prin eterul incarcat de umezeala mi-a scapat un gand "si daca...."
E de prisos sa va mai spun ca nici acum nu vrea sa-mi spuna cum a reusit sa ma sune de pe numarul pe care eu il am in agenda si sa nu-mi apara numele.
In ideea ca m-am incadrat in genul de situatii pe care le tratati cu placere si profesionalism..va multumesc!!

Incerc sa inteleg: al doilea apel telefonic a fost de la acelasi numar de telefon, insa nu v-a aparut numele alocat in agenda telefonica?
egg_drop
Junior
Junior

MesajTrimis: 18/12/2011 19:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ati inteles perfect.Cred ca e inutil sa mentionez ca,in opinia mea,NASU' ar avea acces la diferite tertipuri necunoscute publicului larg!!
Sus
egg_drop
Junior
Junior

MesajTrimis: 18/12/2011 20:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"Am auzit ca nu mai ai numarul meu" -trag concluzia ca stia exact ce face si inplicit ca puteam vorbi nestingheriti..SAU NU?!
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 18/12/2011 21:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

egg_drop a scris:
"Am auzit ca nu mai ai numarul meu" -trag concluzia ca stia exact ce face si inplicit ca puteam vorbi nestingheriti..SAU NU?!

Probabil ca raspunsul exact la intrebare va poate fi oferit chiar de el. Mie mi-ar veni destul de greu sa intuiesc ce anume a dorit sa va trensmita.
Ca o paranteza, nicio convorbire telefonica nu poate fi sigura. Cu atat mai putin comunicatiile gsm.

Daca imi puteti furniza mai multe amanunte sper sa pot sa va dau un raspuns satisfacator.
egg_drop
Junior
Junior

MesajTrimis: 19/12/2011 01:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce fel de amanunte?Referitoare la ce?!Am incercat sa fiu cat mai explicit cu putinta in relatarea mea sperand intr-un raspuns pertinent!!
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 19/12/2011 02:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

egg_drop a scris:
Ce fel de amanunte?Referitoare la ce?!Am incercat sa fiu cat mai explicit cu putinta in relatarea mea sperand intr-un raspuns pertinent!!

Incerc sa urmez un fir logic:
1. Primiti un apel telefonic de la un numar salvat in agenda telefonului dvs., drept pentru care este afisat in acel moment si numele alocat in agenda (Nasul).
2. Apelul se incheie, dupa care sumteti apelat de la acelasi numar. De aceasta data pe ecranul telefonului dvs. este afisat doar numarul apelantului (acelasi numar de telefon care v-a apelat cu 10 secunde in urma) doar ca nu mai apare si numele pe care l-ati alocat in agenda telefonica, acelui numar.

Am inteles corect?
egg_drop
Junior
Junior

MesajTrimis: 19/12/2011 12:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da,ati punctat esentialul din relatarea mea.Acum,data fiind confidentialitatea cu care ar fi trebuit tratata discutia si avand in vedere gradul ridicat de risc al actiunilor ce aveau sa fie desfasurate ulterior,eu necunoscand decat o mica parte din procedura ce se executa in atare situatii,intreb:
1.poate exista o legatura intre faptul ca nu mi-a aparut numele ci doar numarul si o eventuala "asigurare a confidentialitatii" celui de-al doilea apel?
2.exista posibilitatea ca tocmai acest amanunt sa faca,in mod expres, posibila tocmai inregistrarea discutiei?
3.ce credeti despre faptul ca mi-a spus din capul locului,fara vreo intrebare prealabila din partea mea,ca nu imi mai apare numele alocat?
Pentru interesul aratat,va multumesc!
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 19/12/2011 23:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

egg_drop a scris:
Da,ati punctat esentialul din relatarea mea.Acum,data fiind confidentialitatea cu care ar fi trebuit tratata discutia si avand in vedere gradul ridicat de risc al actiunilor ce aveau sa fie desfasurate ulterior,eu necunoscand decat o mica parte din procedura ce se executa in atare situatii,intreb:
1.poate exista o legatura intre faptul ca nu mi-a aparut numele ci doar numarul si o eventuala "asigurare a confidentialitatii" celui de-al doilea apel?
2.exista posibilitatea ca tocmai acest amanunt sa faca,in mod expres, posibila tocmai inregistrarea discutiei?
3.ce credeti despre faptul ca mi-a spus din capul locului,fara vreo intrebare prealabila din partea mea,ca nu imi mai apare numele alocat?
Pentru interesul aratat,va multumesc!

Raspuns punctual:

1. Singura legatura poate fi urmatoarea: daca ati fost reapelat intr-un interval de cateva secunde, este posibil sa reapara doar numarul de telefon, fara a fi afisat numele apelantului alocat in agenda telefonica. Acest lucru se poate intampla datorita vitezei mici a procesorului telefonului dvs.
De la un alt telefon sau dispozitiv nu poate fi controlata agenda telefonica.
In plus, nu poate exista o convorbire telefonica securizata intre doua telefoane, decat daca pe ambele sunt instalate aplicatii de criptare suplimentara a comunicatiilor. Un singur telefon nu poate executa aceste operatiuni, din motive care tin de logica (cee ce se cripteaza, trebuie si decriptat).

2. Nu.

3. Cred ca a fost o simpla gluma a unchiului, posibil fiind sa cunoasca ceea ce am expus la punctul 1.
egg_drop
Junior
Junior

MesajTrimis: 20/12/2011 00:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda..ce sa zic..daca in primele doua randuri ati reusit cu argumente tehnice sa ma lamuriti,suspicios din fire fiind,lasati-ma sa consider raspunsul dvs la intrebarea de la punctul 3 ca fiind evaziv-no offence.Nimic nu e intamplator!
Apreciez interesul acordat si nu numai atat!!
Sus
ktistai
Junior
Junior

Data inscrierii: 09/Dec/2011

MesajTrimis: 21/12/2011 22:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Exista posibilitatea ca Nasu' sa fi folosit "spoofing caller ID". Pentru mai multe informatii: http://en.wikipedia.org/wiki/Caller_ID_spoofing
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 21/12/2011 22:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ktistai a scris:
Exista posibilitatea ca Nasu' sa fi folosit "spoofing caller ID". Pentru mai multe informatii: http://en.wikipedia.org/wiki/Caller_ID_spoofing

Subiectul a fost discutat la alta sectiune a forumului. Serviciile de acest fel sunt oferite de companii americane si nu functioneaza decat in America de Nord si alte doua-trei tari din America de Sud.
Pe de alta parte, utilizarea unui spoofing card determina afisarea altui numar de telefon (de regula la alegere) si nu a celui care apeleaza. In cazul dat, a fost afisat acelasi numar de telefon, doar ca numele alocat in agenda telefonica nu a mai fost afisat.
Asadar, aceasta posibilitate cade cu certitudine.
egg_drop
Junior
Junior

MesajTrimis: 22/12/2011 10:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E minunat!!Aproape ca nici nu mai conteaza ce si cum.....V-ati gandit sa strangeti toate aceste informatii intr-o singura carte?In opinia mea ar fi un best-seller in Romania!!
Va multumesc ca existati si ca pe deasupra mai aratati si altora acest lucru![/list]
Sus
deborah
Vizitator

MesajTrimis: 12/01/2012 03:27    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

the shadow a scris:
egg_drop a scris:

1. Primiti un apel telefonic de la un numar salvat in agenda telefonului dvs., drept pentru care este afisat in acel moment si numele alocat in agenda (Nasul).

Eu am inteles ca el l-a sunat pe "Nasul" primul, dupa care 'nasul l-a sunat inapoi, dupa alt numar, care defapt era acelasi nr.

Nu cumva exista un program, prin intermediul caruia se mascheaza nr tau si alegi unul de paravan, orice nr doresti ? Exista ?si poate in cazul acesta l-a ales tot pe al lui, ca sa nu bata la ochi prea tare, mai ales in familie.. ? :unsure:

2. Apelul se incheie, dupa care sumteti apelat de la acelasi numar. De aceasta data pe ecranul telefonului dvs. este afisat doar numarul apelantului (acelasi numar de telefon care v-a apelat cu 10 secunde in urma) doar ca nu mai apare si numele pe care l-ati alocat in agenda telefonica, acelui numar.

Am inteles corect?
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 12/01/2012 03:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deborah a scris:
the shadow a scris:
egg_drop a scris:

Eu am inteles ca el l-a sunat pe "Nasul" primul, dupa care 'nasul l-a sunat inapoi, dupa alt numar, care defapt era acelasi nr.

Nu cumva exista un program, prin intermediul caruia se mascheaza nr tau si alegi unul de paravan, orice nr doresti ? Exista ?si poate in cazul acesta l-a ales tot pe al lui, ca sa nu bata la ochi prea tare, mai ales in familie.. ? :unsure:

Am inteles corect?

Da deborah, exista asemenea site-uri care ofera servicii de spoofing (modificare) a numarului de telefon. Aplicatii software care sa poata face asta nu exista, tehnic fiind imposibil.
Despre soofing-ul numerelor de telefon s-a discutat deja pe forum. Serviciul online nu este oferit decat pentru Statele Unite, Canada si una sau doua tari din America Latina. In Romania nu ofera nimeni servicii de spoofing si nici nu sunt disponibile cele oferite de companiile (site-urile) americane.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 16:34    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> Bun venit pe SPYOLOGY! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat