Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Psyops- structura militara din romania

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SERVICII GUVERNAMENTALE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
dragonul
Junior
Junior

Data inscrierii: 23/Ian/2009

MesajTrimis: 23/01/2009 18:14    Titlul subiectului: Psyops- structura militara din romania Raspunde cu citat (quote)

Sunt precizate multe structuri din Romania de care multa lume nu a auzit. Inca o structura pe care se duc banii nostri pentru ca niste unflati sa aiba salar mare este Psyops. Macar celelalte structuri nu fac nimic si iau bani. Aceasta structura face abuzuri si mai ia si bani.
Este vorba despre razboi psihologic. Acestia au misiuni intene in romania.
Adica suntem in razboi si nu stim?
Misiuni interne in Harcov:
www.ziua.ro/display.php?id=195446&data=2006-03-10
In Bicaz: www.defense.ro/gmr/Arhiva_pdf/2002/Revista-5.pdf
In toata tara:
http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-02-21&id=84034
Linck-uri despre aceasta structura:
www.presamil.ro/SMM/2004/11-12/pag%2002-05.htm
http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=2188

La aceste adrese sunt articole din ziare in care aceste structura este laudata.Din aceste articole aflam ca se folosesc arme sonice si cu radiatii electromagnetice care sunt interzise in Uniunea Europeana. Aceste arme sunt folosite pentru a hipnotiza oameni.
Oamenii sunt hipnotizati si de psyops si de politie si de jandarmerie. Sunt arestati si umiliti. E posibil sa nu isi amintesca ca au fost arestati.
Se vorbeste ca este un lucru grav ascultarea telefoanelor. Ce spuneti de faptul ca acestia intra in casa fara mandat si fac ce vor fara ca oamenii sa stie ca cineva a fost in casa?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 23/01/2009 22:09    Titlul subiectului: Re: Psyops- structura militara din romania Raspunde cu citat (quote)

dragonul a scris:
Sunt precizate multe structuri din Romania de care multa lume nu a auzit. Inca o structura pe care se duc banii nostri pentru ca niste unflati sa aiba salar mare este Psyops. Macar celelalte structuri nu fac nimic si iau bani. Aceasta structura face abuzuri si mai ia si bani.
In toata tara:

La aceste adrese sunt articole din ziare in care aceste structura este laudata.Din aceste articole aflam ca se folosesc arme sonice si cu radiatii electromagnetice care sunt interzise in Uniunea Europeana. Aceste arme sunt folosite pentru a hipnotiza oameni.
Oamenii sunt hipnotizati si de psyops si de politie si de jandarmerie. Sunt arestati si umiliti. E posibil sa nu isi amintesca ca au fost arestati.
Se vorbeste ca este un lucru grav ascultarea telefoanelor. Ce spuneti de faptul ca acestia intra in casa fara mandat si fac ce vor fara ca oamenii sa stie ca cineva a fost in casa?

Stimate domn,

In tinerete am activat intr-o unitate militara care avea printre obiective si actiuni de acest gen. Orice armata moderna are in componenta unitati speciaizate de razboi psihologic. Armata romana nu face exceptie. Ma bucur ca unitatile noastre de lupta neconventionala sunt la standarde ridicate. Armata trebuie sa fie pregatita in orice moment sa faca fata unor agresiuni de acest gen, mai ales ca prin specificul lor, acestea au loc cu mult inaintea declansarii operatiunilor militare clasice.
Deasemeni, sunt de acord cu exercitiile desfasurate de Armata romana in HARCOV. Banuiesc ca nu trebuie sa ma justific. Este o actiune a Armatei romane, pe teritoriul national.
Marturisesc ca as fi dezamagit ca Armata romana sa nu aiba in componenta sa astfel de unitati. In domeniul militar, pozitia inocentului este echivalenta cu cea a invinsului.
Pe de alta parte, in razboiul modern, regulile sunt respectate doar la suprafata, si doar de cel mai slab. Exemplul cel mai recent: actiunile armatei israeliene pe teritoriile palestiniene.

Articolele de care amintiti fac referire la exercitii ale armatei romane. Asta nu inseamna ca suntem in razboi, asa cum gresit ati concluzionat. Folosirea tehnicilor de razboi psihologic nu presupune neaparat folosirea unor arme cu efecte fizice. Informatia este cea mai puternuica arma, iar aceasta nu actioneaza in plan fizic. Deasemeni, folosirea ei in cadrul unor exercitii tactice nu produce vatamari asupra populatiei din zona.

Hipnotizarea in masa a populatiei nu face parte dintre tacticile militare. Aceasta dealtfel nu se poate realiza cu "arme sonice si cu radiatii electromagnetice" cum gresit ati inteles. Deasemeni, nici politia si nici jandarmeria nu aresteaza oameni. Nici macar procurorul. Doar judecatorul, in baza unui mancat de arestare.

Patrunderi in domicilii efectueaza toate serviciile de informatii din lume, atunci cand situatia operativa o impune. Nici cele romanesti nu fac exceptie.

Intr-un cuvant, avem nevoie si de PSYOPS, si de serviciile secrete, in egala masura. Faptul ca nu vedem rezultatele muncii lor, se datoreaza tocmai specificului activitatii desfasurate.

Ca sa inchei, va doresc bun venit pe Forum si sper intr-o colaborare interesanta.

PS: aceasta structura militara nu are legatura cu problematica abordata de Forum, decat tangential. PSYOPS nu este o structura informativa, ci o unitate de lupta a Armatei romane.
akashaela
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 11/Iul/2011

MesajTrimis: 07/10/2011 00:32    Titlul subiectului: Re: Psyops- structura militara din romania Raspunde cu citat (quote)

Stimate domn,

In tinerete am activat intr-o unitate militara care avea printre obiective si actiuni de acest gen. Orice armata moderna are in componenta unitati speciaizate de razboi psihologic. Armata romana nu face exceptie. Ma bucur ca unitatile noastre de lupta neconventionala sunt la standarde ridicate. Armata trebuie sa fie pregatita in orice moment sa faca fata unor agresiuni de acest gen, mai ales ca prin specificul lor, acestea au loc cu mult inaintea declansarii operatiunilor militare clasice.
Deasemeni, sunt de acord cu exercitiile desfasurate de Armata romana in HARCOV. Banuiesc ca nu trebuie sa ma justific. Este o actiune a Armatei romane, pe teritoriul national.
Marturisesc ca as fi dezamagit ca Armata romana sa nu aiba in componenta sa astfel de unitati. In domeniul militar, pozitia inocentului este echivalenta cu cea a invinsului.
Pe de alta parte, in razboiul modern, regulile sunt respectate doar la suprafata, si doar de cel mai slab. Exemplul cel mai recent: actiunile armatei israeliene pe teritoriile palestiniene.

Articolele de care amintiti fac referire la exercitii ale armatei romane. Asta nu inseamna ca suntem in razboi, asa cum gresit ati concluzionat. Folosirea tehnicilor de razboi psihologic nu presupune neaparat folosirea unor arme cu efecte fizice. Informatia este cea mai puternuica arma, iar aceasta nu actioneaza in plan fizic. Deasemeni, folosirea ei in cadrul unor exercitii tactice nu produce vatamari asupra populatiei din zona.

Hipnotizarea in masa a populatiei nu face parte dintre tacticile militare. Aceasta dealtfel nu se poate realiza cu "arme sonice si cu radiatii electromagnetice" cum gresit ati inteles. Deasemeni, nici politia si nici jandarmeria nu aresteaza oameni. Nici macar procurorul. Doar judecatorul, in baza unui mancat de arestare.

Patrunderi in domicilii efectueaza toate serviciile de informatii din lume, atunci cand situatia operativa o impune. Nici cele romanesti nu fac exceptie.

Intr-un cuvant, avem nevoie si de PSYOPS, si de serviciile secrete, in egala masura. Faptul ca nu vedem rezultatele muncii lor, se datoreaza tocmai specificului activitatii desfasurate.

Ca sa inchei, va doresc bun venit pe Forum si sper intr-o colaborare interesanta.

PS: aceasta structura militara nu are legatura cu problematica abordata de Forum, decat tangential. PSYOPS nu este o structura informativa, ci o unitate de lupta a Armatei romane.[/quote]

Domule moderator,
Dupa cum spuneati cand eu am deschis subiectul de spionare mentala si fizica acum vreo luna sau doua, nu erati prea convins ca mi se intampla ce mi se intampla. Iar acum veniti sa spuneti ca stiati ca exista aceasta unitate de Psyops in Romania? De ce nu ati spus atunci si ati intrat sa postati impotriva a ceea ce v-am spus eu?
Intre timp am citi multe articole ca am cautat.....SE FACE SPIONARE LA GREU IN ROMANIA PE DIVERSI OAMENI!!!!!!
Eu sunt una dintre victime....si am aflat recent...nu am numai la actual 17 luni de zile de cand mi se intampla zilnic, minut de minut, ci ani de zile in urma cu perioade de intrerupere si eu habar nu aveam. Singurul lucru care i-au dat de gol pe cei care fac asta este faptul ca i-am auzit si eu nu stiam cine vorbeste in spatele meu chiardaca in spatele meu nu era nimeni cand ma intorceam sa ma uit.
Acum poate intelegeti tot ce am vrut sa spun.
Inca o data mai spun ce se intampla prin razboiul psihotronic:
au capacitatea sa: simta persoana, sa miroasa ce miroase persoana, sa vada cel mai mic gand, cea mai mica intentie...chiar si daca te simti mandru pe ceva, sa monitorizeze visurile si sa le influenteze, nu sunt sigura daca li se reda si gustul, dar inca ceva foarte important VAD PRIN OCHII TAI. Si asta va spun sigur pentru ca i-am auzit vorbind .Problema este cand incep cu marsavii si se pun o gramada de lucruri pe tine pe care nu le faci...si asta doar ca te gandesti la diferite.
Sus
akashaela
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 07/10/2011 00:42    Titlul subiectului: Re: Psyops- structura militara din romania Raspunde cu citat (quote)

Stimate domn,

PS: aceasta structura militara nu are legatura cu problematica abordata de Forum, decat tangential. PSYOPS nu este o structura informativa, ci o unitate de lupta a Armatei romane.[/quote]

Domnule The Shadow

Apropo, si inca o dovada a existentei a ceea ce am spus mai devreme tot pe acest subiect...cititi va rog ce atasez aici ca si link undeva pe la mijlocul paginii aveti descrierea a ceea ce se intampla:
http://www.razboiulnevazut.ro/capitol.php?id=1097
Sus
akashaela
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 07/10/2011 00:49    Titlul subiectului: Re: Psyops- structura militara din romania Raspunde cu citat (quote)

dragonul a scris:
In toata tara:

De la Akashaela care a semnalat ce se intampla in lume si la noi in tara,
si ce mi se intampla inclusiv mie....si nu ma crede nimeni.

Aici aveti si alte informatii:
Tehnicile de control si supraveghere a emisiilor electromagnetice encefalice sunt denumite RNM (Remote Neural Monitoring) - monitorizarea neuronala de la distanta si EBL (ElectronicBrain Link) - contact encefalic electronic. Aceste tehnici erau inplina evolutie in anii 50 pe vremea programului MKULTRA si cuprind investigarea si controlul neurologic al radiatiilor electromagnetice generate de encefal. Oficial denumirea folosita de NSA pentru aceste cercetari este de: "tehnici de investigare a Informatiei Radiative". Aceasta Informatie Radiativa este definita discret drept: "informatie provenind de la surse de emisie spontana a undelor EM din mediu, altele decat radioenergia si exploziile nucleare".

Aceste tehnici se bazeaza pe cartografierea precisa a regiunilor encefalice cu activitate de interes vital: centrul de miscare, centrul vorbirii, al gandirii, si regiunile scoartei responsabile cu sensibilitatea optico-acustica si tactila. Astfel, din motive de securitate nationala, NSA detine deja o bogata arhiva cu hartile electro-encefalografice a mii de americani.

Care este scopul acestei cartografii ? Tehnica de investigare encefalica se bazeaza pe detectarea energiilor encefalice stimulate ale scoartei, energii emise cu o frecven(a continua cuprinsaintre 3-50 Hz, la o putere de 5mW. Orice gand, orice comanda de miscare, orice imagine acustico-optica creeaza o activitate neurala specifica generand varfuri de emisie specifice. Cu ajutorul unui algoritm de decodificare ale acestor reprezentari specifice se obtin pe computer toate informatiile generate de scoarta cerebrala traduse mai apoi prin decodoare speciale in ganduri vorbite si imagini audio-video vizualizate pe un monitor TV. Cu alte cuvinte se foloseste acelasi principiu ca pentru sustragerea de informatii din computer.

Totodata tehnicile RNM si EBL au posibilitatea de trimitere, prin intermediul unor emisii de unde electromagnetice codificate, a semnalelor audio-vizuale sau a comenzilor de miscare direct pe centrii de pe scoarta evitand organele de simt si nervii optico-acustici. Aceste imagini se pot codifica transmitandu-se sub forma unui scenariu, indeosebi in timpul somnului de tip REM al subiectului, influentandu-i intregul comportament. Astfel, cele doua tehnici formeaza impreuna un sistem perfect de supraveghere/influentare a vietii umane, subiectii devenind simpli "zombi telecomandati" 125 .

Etape de lucru:

1) Prin intermediul RNM sunt monitorizate frecventele specifice scoartei cerebrale a subiectului. De regula frecventele uzuale sunt: Regiunea encefalica Frecvente bioelectrice
- centrul de miscare - 10 Hz
- regiunea acustica - 15 Hz
- regiunea optica - 25 Hz
- regiunea tactila - 9 Hz
- centrul gandirii - 20 Hz

Odata obtinuta aceasta cartografie se poate detine controlul asupra persoanei respective. Trebuie mentionat ca totalul deintrare/iesire al frecventei bio-electrice a unei persoane este unic. Nu se poate transmite un semnal in creierul uman decat prin folosirea frecventei specifice acelei persoane.

2) Apoi cu ajutorul tehnicii EBL se realizeaza contactul de la distanta intre echipamentui NSA si creierul uman, putandu-se citi ganduri vorbite si inregistra toata activitatea acustico-optica a individului.
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 16:58    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SERVICII GUVERNAMENTALE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat