Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
SARBATORI FERICITE!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> Bun venit pe SPYOLOGY!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MataHari
Junior
Junior

Data inscrierii: 15/Oct/2008

MesajTrimis: 26/12/2008 21:22    Titlul subiectului: SARBATORI FERICITE! Raspunde cu citat (quote)

LA multi ani! Cu ocazia acestor sfinte sarbatori va urez tuturor multa sanatate, fericire,si un an nou plin de binecuvantari si totodata avand ocazia sa/mi cer scuze de deranjul de care am dat dovada cu ceva timp in urma si astfel incheind acest mesaj cu toata stima si respectul pentru administratorii singurului forum interesant de pe google pe care l/am intalnit pana in prezent ma retrag bineanteles cu promisiunea de a nu va mai deranja pe viitor.si...din nou ortografia.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 26/12/2008 22:50    Titlul subiectului: Sarbatori fericite! La multi ani! Raspunde cu citat (quote)

Am uitat demult de divergentele care au existat. Sunteti oricand binevenita pe forum. Atat timp cat gasiti aici lucruri interesante pentru dv., nu avem nimic impotriva accesului pe forum.
Sa auzim de bine!

Ultima modificare efectuata the shadow la 19/12/2009 03:32, modificat de 4 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
MataHari
Junior
Junior

MesajTrimis: 27/12/2008 19:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumesc pentru scuzele acceptate, sa auzim de bine ,si anul nou sa va aduca tot ce va doriti .In privinta informatiilor pe care le-ati oferit pe acest forum ,noua, cititorilor sincera sa fiu nu am cuvinte,de fapt ceea ce vreau sa spun este ca sunteti intr-adevar o persoana foarte bine informata si so tineti tot asa.Chiar daca probabil am sa ma fac putin de ras am sa va spun ceva:am 30 de ani si calculator de aproximativ 1 an si ceva si astfel cu o oarecare retinere marturisesc ca pana acum cateva luni nu am stiut ce este acela un email sau id sau chestii de genul acesta si astfel am folosit tastatura cum am putut si eu nedorind ca cineva sa-si dea seama de acest lucru .Oricum nu mai conteaza asta este si inca o data cu tot respectul va multumesc de acceptarea scuzelor.
Sus
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 27/12/2008 20:14    Titlul subiectului: Iarna grea? Raspunde cu citat (quote)

Cum este vremea in Anif? Imi amintesc ca am trecut cu ceva ani in urma prin Salzburg (tot in aceasta perioada) si am ramas placut impresionat...
MataHari
Junior
Junior

MesajTrimis: 28/12/2008 14:09    Titlul subiectului: Destul de usoara Raspunde cu citat (quote)

Ce sa zic ;aici in zona in care eu locuiesc undeva la granita cu Ungaria, nu este deloc prea aspra iarna, din contra un soare de mama, mama .In rest aici in Austria este totul destul de linistit ,ma gandesc caci la fel este si in Romania,bineanteles in afara de stirile de la televizor care sunt destul de alarmante ,dar in comparatie cu cele de la pro tv chiar nu as vrea sa ma gandesc.(ma gandesc la catastrofele care se intampla in fiecare secunda) si mai ales la noi in Romania.Oricum ,sper ca sa mai auzim si de bune pe la stirile noastre din Romania,si noi speram si zicem vorba romanului speranta moare ultima.TOATE CELE BUNE LA TOTI!
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 17:20    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> Bun venit pe SPYOLOGY! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat