Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Spionajul şi 4D

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Tintin
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 19/Apr/2010

MesajTrimis: 07/05/2010 02:38    Titlul subiectului: Spionajul şi 4D Raspunde cu citat (quote)

Ce poate fi mai la limită decât limita fizică, a spaţiului şi a timpului ori chiar trecând de aceste limite şi aruncând un ochi dincolo, aşa de control. Vorbim despre spaţiul cvadridimensional şi posibilitatea utilizări lui în scopul culegeri de informaţii.
Omul s-a folosit întotdeauna de înălţimi pentru a face observaţii. Observatorul aflat într-un turn ori situat pe o înălţime naturală avea avantajul că vedea foarte departe şi asta deoarece făcea observaţii din perspectiva celei de-a treia dimensiuni a spaţiului care este înălţimea sau altitudinea. În urmă cu mai bine de o sută de ani aveau loc primele zboruri cu avionul şi pentru spionaj se deschideau noi orizonturi, în principal prin culegerea de informaţii realizată din spaţiul aerian, din avioane care survolau la mare altitudine (cel mai faimos este SR71 Blackbird) iar cu timpul s-a evoluat şi s-a ajuns la supravegherea realizată din satelit. Folosirea celei de-a treia dimensiuni a spaţiului este deci foarte utilă spionajului. Cu atât mai utilă însă poate fi folosirea celei de-a patra dimensiuni a spaţiului. Despre ce vorbim?
Noi ne desfăşurăm activitatea în mod obişnuit într-o realitate tridimensională aşa că ne va veni destul de greu să înţelegem ce este cu cea de-a patra dimensiune a spaţiului. Pentru a înţelege ne vom folosi de analogii. Un corp tridimensional poate fi construit din mai multe planuri bidimensionale suprapuse, precum un sandwich, iar planurile vor fi suprapuse pe direcţia celei de-a treia dimensiuni, generând-o astfel. Cu alte cuvinte putem genera înălţimea unui top de hârtie tot adugând coli (bidimensionale) la acel top. În acelaşi mod putem genera 4D dacă avem mai multe corpuri 3D suprapuse ori conectate prin cea de-a patra dimensiune. Deci cel puţin teoretic este posibilă existenţa unor Universuri paralele, a unor Universuri 3D conectate ori suprapuse prin cea de-a patra dimensiune a spaţiului. Este ca şi cum am vorbi despre un bloc cu mai multe etaje, pe fiecare palier fiind un Univers 3D separat, iar legătura se poate face urcând ori coborând scările, în cazul nostru trecând prin 4D dintr-un Univers 3D într-altul. Aceste Universuri paralele ar fi percepute din 3D ca aflându-se toate într-un acelaşi loc, deşi acest punct de vedere nu este unul foarte corect, la fel cum am spune că feliile unui sandwich ocupă toate un acelaşi loc.
Din punct de vedere al spionajului ne interesează dacă putem colecta informaţii despre Universul nostru, aflaţi fiind într-un Univers paralel. Folosind analogia precedentă putem spune că se poate realiza culegerea de informaţii în acest caz şi este la fel cum aflându-ne la un anume etaj am spiona apartamentul de jos ori cel de sus. Acest tip de spionaj este recomandat în cazul când nu este posibilă infiltrarea, evitând riscul de a fi descoperiţi, evitând alte riscuri generate de un eventual contact direct.
Un alt caz teoretic este acela în care 4D poate fi folosit pentru a scurtcircuita distanţele din Universul 3D. În loc să avem Universuri paralele, avem acelaşi Univers 3D care este „pliat” în 4D, la fel cum putem genera un top de hârtie de o anumită o înălţime dacă pliem de mai multe ori o coală de hârtie de o lungime apreciabilă. În acest caz al Universului „pliat” în 4D putem avea acces direct dintr-un punct într-altul al Universului 3D fără să trecem prin punctele intermediare. Adică putem vedea direct orice punct de pe glob ori putem ajunge direct în orice punct, fără a parcurge vreo distanţă.
O altă posibilitate oferită de 4D este aceea de a avea acces direct la orice punct din 3D, chiar dacă se află în interiorul unui corp 3D. Pentru un observator din 3D, un individ din 4D ar părea că poate trece prin pereţi ori că poate vedea prin ei. Este la fel cum noi din 3D putem accesa orice punct de pe suprafaţa unui plan, în mod direct fără a trece prin alte puncte de pe plan. Astfel un obiect închis într-un seif cu zece lacăte, din perspectiva 4D se află în loc absolut deschis şi direct accesabil. Acest lucru cred că este visul oricărui spion.
O altă posibilitate oferită de 4D este invizibilitatea totală.
Au existat delungul timpului experimente pe care le putem numi „bizare”, realizate de anumite guverne, există chiar mai mult de atât, dar nu ar fi corect aici să ne lansăm în speculaţii nedocumentate şi neprobate ori să ne amestecăm în treburi care nu ne privesc.
Această expunere este pur teoretică. Că ea poate deveni realitate o dovedesc experimentele de Remote Viewing, precum şi alte experimente din aria aşa numitului domeniu paranormal. Se pare că, chiar dacă ne desfăşurăm existenţa în 3D, nici a patra dimensiune a spaţiului nu este străină de natura omului.
.
În ce priveşte aspectul pur ştiinţific, există câteva teorii legate de de spaţiul cvadridimensional. Există în fizică teoria lui Minkovski despre spaţiul cvadridimensional, unde a patra dimensiune este Timpul, există Teoria Generalizată a Relativităţii elaborată de Albert Einstein în care se vorbeşte de „spaţiul curbat” şi mai există teoria Rosen-Einstein, aşa numita teorie a găurii de vierme. În domeniul matematicii există geometria cvadridimensională. Toate aceste teorii despre spaţiul cvadridimensional sunt destul de puţin cunoscute şi foarte puţin studiate, chiar şi în formele superioare de învăţământ, nu mă întrebaţi de ce. Celor care vor să se familiarizeze cu subiectul le recomand să vizioneze acest mic filmuleţ în care savantul american Carl Sagan explică 4D prin analogie.http://www.youtube.com/watch?v=UnURElCzGc0&feature=fvst
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 30/11/2010 20:36    Titlul subiectului: Marele Amestecător şi Ameţitor de Particule Raspunde cu citat (quote)

Spuneam într-o postare precentă că nu mă simt vizat de o teorie a conspiraţiei. Am uitat 8-) să adaug însă că acest aspect este valabil în ce priveşte guvernul României, căci altfel ţi se zburleşte părul în cap! Sunt unele lucruri pe care unii ţin cu tot dinadinsul să le ţină ascunse de ochii opiniei publice. Următoarele două teorii conspiraţioniste sunt legate de folosirea spaţiului cvadridimensional şi am primit confirmări din spaţiul Astral că ele sunt veridice.

Prima teorie priveşte Large Hadron Collider aparţinând CERN, acceleratorul de particule de lângă Geneva, care a fost construit în aparenţă se spune în principal pentru descoperirea bosonului Higgs. În fapt LHC vizează realizarea unei porţi interdimensionale. Investiţia a fost uriaşă iar construcţia este pe măsură. Nu am idee în ce constă metoda CERN de a deschise o poartă interdimensională dar probabil este cea a realizării unei explozii care să producă o gaură neagră. LHC s-a defectat de mai multe ori inexplicabil.
Chestia nu este chiar foarte ascunsă căci apare chiar pe site-ul CERN în secţiunea "De ce LHC" .Link http://public.web.cern.ch/public/en/lhc/WhyLHC-en.html
Hidden worlds…
Do extra dimensions of space really exist?
Einstein showed that the three dimensions of space are related to time. Subsequent theories propose that further hidden dimensions of space may exist; for example, string theory implies that there are additional spatial dimensions yet to be observed. These may become detectable at very high energies, so data from all the detectors will be carefully analysed to look for signs of extra dimensions.

O a doua teorie controversată priveşte cea a contactului cu extratereştrii. Guvernul SUA a luat se pare contact cu entităţi extraterestre din aşa numita rasă Gri, alţii decât extratereştrii cu care personal m-am întâlnit în Astral. Se pare că aceşti extratereştrii Gri sunt mai belicoşi. Am avut confirmarea că această poveste e adevărată, în fapt mi s-a semnalat acest nume Bob Lazar, despre care personal habar nu aveam şi a trebuit să mă edific pe internet. A fost o confirmare, încă o dată pentru mine, că cei din Astral cunosc foarte bine ce se întâmplă în planul terestru.
Robert Lazar dezvăluie faptul că OZN-urile extratereştrilor Gri folosesc Elementul 115 pentru a produce un efect de antigravitaţie şi chiar pentru distorsiona Spaţiul şi Timpul, în scopul de a efectua călătorii mai îndepărtate. Dar să fiu sincer chiar nu mă pasionează tehnologia extratereştrilor Gri şi am mari dubii că atât ei cât şi cei care i-au primit în Area 51 au intenţii onorabile.

Am menţionat aceste două teorii ale conspiraţiei, care conform surselor din Astral sunt reale, dar nu cred că merită să acordaţi acestor subiecte o prea mare importanţă.
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 06/09/2011 19:50    Titlul subiectului: CERN vine de la "cernâi" Raspunde cu citat (quote)

Menţionam în postul precedent activitatea nebuloasă şi periculoasă desfăşurată de către CERN în încercarea de a deschide portaluri interdimensionale spre alte lumi.
Acum vreau să vă atrag atenţia asupra unei "coincidenţe" de-a dreptul ciudate în legătură cu această organizaţie.
CERN provine din cuvântul din limba rusă CERNÂI- (черный) care înseamnă NEGRU.
Vă reamintesc că CERN este un acronim pentru Organizaţia Europeană pentru Cercetare NUCLEARĂ în original Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire . Staţi să vedeţi ciudăţenia ciudăţeniilor: Centralele NUCLEARE de la Cernavodă şi Cernobâl conţin în numele lor de asemenea cuvântul CERNÂI, aşa cum a arătat numerologul Anatol Basarab. Stranie coincidenţă, deja sunt trei nume care conţin cuvântul NEGRU! De ce oare?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 17:39    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat