Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
spionarea iphone-ului 4

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> ARTA SPIONAJULUI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ad3o0otza
Junior
Junior

Data inscrierii: 09/Aug/2011

MesajTrimis: 09/08/2011 09:15    Titlul subiectului: spionarea iphone-ului 4 Raspunde cu citat (quote)

buna ziua,si eu si prietenul meu avem iphone 4,intamplator descoperind "xxxxxxxxx" cu "xxxxxxx" iam aratat si lui si acesta mia dezvaluit ca imi poate monitoriza locatia gps in mod constant de pe telefonul lui,dar nu a vrut sa imi zica cum face acest lucru,spunandumi doar ca a primit informatia de la un politist,si ca acest lucru il poate face oricine nefiind nevoie ca telefonul sa fie spart sau sa fie introdusa vreo aplicatie speciala.a spus doar ca ma poate localiza si bloca telefonul cu ajutorul telefonului lui,dar fara alte posibilitati de spionaj.aveti cumva idee cum se poate face acest lucru si cum as putea sa opresc asta?multumesc mult!!!
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 09/08/2011 13:13    Titlul subiectului: Re: spionarea iphone-ului 4 Raspunde cu citat (quote)

ad3o0otza a scris:
buna ziua,si eu si prietenul meu avem iphone 4,intamplator descoperind "xxxxxxx" cu "xxxxxxxx" iam aratat si lui si acesta mia dezvaluit ca imi poate monitoriza locatia gps in mod constant de pe telefonul lui,dar nu a vrut sa imi zica cum face acest lucru,spunandumi doar ca a primit informatia de la un politist,si ca acest lucru il poate face oricine nefiind nevoie ca telefonul sa fie spart sau sa fie introdusa vreo aplicatie speciala.a spus doar ca ma poate localiza si bloca telefonul cu ajutorul telefonului lui,dar fara alte posibilitati de spionaj.aveti cumva idee cum se poate face acest lucru si cum as putea sa opresc asta?multumesc mult!!!

Serviciul functioneaza doar pentru iPhone 4. Nu este nevoie de nici o aplicatie instalata, insa este nevoie ca telefonul sa fie autentificat pe site, dupa crearea unui cont personal. Asadar, prietenul tau a avut acces fizic la telefonul tau si, atunci cand tu nu erai atenta sau nu ti-ai pus intrebarea ce intentioneaza sa faca atunci cand il butoneaza, l-a autentificat pe site.
Nu este o mare descoperire, ci doar o smecherie. Si nu este nici pe departe o modalitate folosita de politie.
Acuratetea de localizare lasa multe de dorit, fiind foarte inexacta. Erorile de localizare sunt de ordinul sutelor de metri. Iata un singur comentariu de pe pagina oficiala:
"Shows iPAD two houses or 200 feet from my home. Last month it was 150 feet in the other direction. "

Dezactivare:

"Please note that you must first set up and turn on xxxxxxx on each device you want to locate (installing this app is not required)."

Asadar, operatiunea inversa (turn off) va dezactiva serviciul. Cauta in lista serviciilor si dezactiveaza manual serviciul. Sau, il poti inlatura definitiv de pe telefon. Succes.

NOTA: am procedat la cenzurarea numelui serviciului, din motive evidente.
the shadow
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: 25/11/2011 20:31    Titlul subiectului: Nou Raspunde cu citat (quote)

In acest moment exista aplicatii spy compatibile cu iPhone4. Mai multe amanunte aici.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 17:41    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> ARTA SPIONAJULUI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat