| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
The_Spy Administrator

Data inscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 102
|
Trimis: 25/10/2007 12:42 Titlul subiectului: Totul despre spionaj - G. Desmaretz |
|
|
Totul despre spionaj
by Gerard Desmaretz
Traducere de M. Pricop.
De mai multi ani, asistam la aparitia a numeroase lucrari consacrate aproape in exclusivitate informatiilor economice, ignorind informatia clandestina. Cu exceptia romanelor de senzatie care trateaza in mod literar problema, niciodata domeniul spionajului nu a fost cercetat intr-o maniera completa. Cartea prezinta tehnicile informatiilor clandestine, tehnici care se vor dovedi utile multor profesionisti interesati de spionajul stiintific, tehnic sau industrial, ca si de cel economic. Se doreste astfel favorizarea unei sensibilizari a persoanelor care pot fi vizate, intr-o masura sau alta, de riscul unei misiuni de spionaj, informind asupra practicilor oculte ale anumitor societati sau state.
Din cuprins
Portretul unui agent
Diferite categorii de agenti
Formarea unui agent
Implantarea unui agent de informatii
Contactele
Functionarea unei retele clandestine
Fals si reproducere
Deghizarea
Deschiderea unui lacat cu speraclu
Dispozitive de ascultare |
|
| Sus |
|
 |
deborah Vizitator
|
Trimis: 12/05/2011 23:17 Titlul subiectului: All about espionaje |
|
|
Am citit aceasta carte, ft interesanta, te invata multe lucruri... Cine este interesat de varianta electronica- in engleza- contact me !!  |
|
| Sus |
|
 |
deborah Vizitator
|
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 13/05/2011 00:27 Titlul subiectului: |
|
|
| deborah a scris: | | http://www.scribd.com/doc/33160072/Totul-despre-spionaj in lb. romana |
Multumim. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
deborah Vizitator
|
Trimis: 13/05/2011 00:32 Titlul subiectului: |
|
|
| Placerea este de partea mea! (acum ca am gasit acest minunat forum si am cu cine impartii pareri/informatii) :D |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 20:49 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|