Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Tunelurile din Bucegi

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Tintin
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 19/Apr/2010

MesajTrimis: 03/10/2010 10:53    Titlul subiectului: Tunelurile din Bucegi Raspunde cu citat (quote)

Despre tunelurile din Bucegi am fost întrebat de mai multe persoane care citiseră cărţile scrise sub pseudonimul Radu Cinamar, cărţi pe care de altfel le-aş încadra în genul SF dacă nu ar exista unele elemente care mie îmi par extrem de dubioase. În fine, eu nu scriu SF-uri şi nici nu am să ofer informaţii la mâna a paişpea.
Se spune că nu există fum fără foc iar zvonul despre aceste tuneluri are un fond real, dar Cinamar ca şi alţii bate câmpii şi apropouri pe un subiect despre care a auzit el ceva cumva, dar nu prea bine şi redă tot la fel, adică deformat.
Decât zvonuri şi apropouri eu zic că e mai bine să ştiţi adevărul. În primul rând trebuie să vă reconsideraţi cunoştinţele despre Terra, care este o planetă locuită atât în exterior dar şi în interior. Există civilizaţii care s-au dezvoltat la suprafaţă dar la un moment al evoluţiei s-au retras în subteran. În loc să se extindă în sistemul solar şi chiar mai departe, ei au ales o cale de evoluţie paşnică, nonexpansivă, nonagresivă, noninvazivă şi respectând aceste principii ei s-au retras în adâncurile Terrei. Pentru ei această „interiorizare” este un stil de viaţă, deci se reflectă în toate aspectele vieţii lor aşa cum pentru noi cei aflaţi la suprafaţa Terrei modul de viaţă este exteriorizarea. Aşa cum se vede noi împreună cu cei din interiorul Terrei funcţionăm cumva dual.
Să revin la „tunelurile din Bucegi”, acesta este un subiect fabricat, cu vădită tentă naţionalistă. Nu există în mod specific „tunelurile din Bucegi” ci există peste tot în lume o întreagă şi vastă reţea de tuneluri subterane aflată la mare adâncime şi este atât de vastă încât nu te poţi descurca fără o hartă! De unde se ia această hartă? La fel cum se face şi la noi într-o călătorie cu autocarul, cu trenul ori cu avionul, există săli, chiar ghişee, unde trebuie să specifici funcţionarului de acolo destinaţia, acolo ţi se dă harta, tot acolo se primesc informaţii despre înzestrarea cu echipamentul adecvat pentru o astfel de călătorie. Ce nu s-a înţeles de către cei care au scris despre tuneluri precum „Cinamar” este că acolo e o civilizaţie, nu se umblă creanga „prin pustietăţi” aşa cum îi chinuie pe unii imaginaţia. Nu poate fi vorba de o acerbă cursă spre acapararea acestor tuneluri subterane pentru că deja sunt folosite de către civilizaţiile din interiorul Terrei şi am mari dubii că ele ar putea fi vreodată folosite de traficanţii de droguri sau de arme pentru a trece frontierele, etc ori de către vreo armată plecată la război. Este un teritoriu controlat de către civilizaţiile din interior şi acest aspect nu cred că se va schimba vreodată. Deci tunelurile subterane există în toată lumea, dar ca noi cei de la suprafaţă să ajungem fizic pe acolo, mă îndoiesc că putem, fără a avea aprobarea civilizaţiilor din interior. Este poate frustrant, dar este adevărul.
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 02/02/2012 20:59    Titlul subiectului: fast and furious, underground Raspunde cu citat (quote)

Existenţa vastei reţele de tuneluri subterane de mare adâncime care strabate Terra în lung şi-n lat este o realitate cu care civilizaţia noastră nu prea are vreo tangenţă. Dar ele există, indiferent de ce spun (sau nu spun) savanţii, oficialii, autorităţile, guvernele. Redau aici crâmpeie dintr-o experienţă personală, o călătorie astrală cu toate trăirile ei...

Accesul spre tunelul subteran este extrem de anevoios, este foarte dificil. Am trecut printr-un pasaj extrem de strâmt, prea strâmt pentru mine şi chestia asta mă cam scoate din sărite. Este lesne de înţeles de ce accesul spre tunel se face aşa de greu: poate veni să atace o armată de oameni, tot unul câte unul trebuie să înainteze, culoarul fiind foarte strâmt poate fi apărat extrem de uşor.
După ce am trecut cu bine de pasaj am ajuns într-un fel de staţie, e o cameră de control. Aici este un paznic, un străjer pe care îmi vărs oarecum nervii. Îl întreb ironic dacă în capătul celălalt al tunelului pot să ies mai lejer şi îmi spune că în capătul celălalt este identic şi la fel.
Tunelul este complet liber, sunt singurul călător care-l tranzitează. Mă deplasez cu repeziciune spre capătul tunelului. Când ajung la destinaţie remarc faptul că ieşirea naturală a fost blocată artificial, este zidită complet! Poate că în urmă cu ceva mii de ani accesul în tunel se putea face pe căi naturale, azi însă nu mai era deloc aşa. La capătul tunelului, din nou o cameră de control unde găsesc un alt paznic/străjer.
Ca să intri sau să ieşi trebuie să treci printr-una din cele două camere de control amplasate la capetele tunelului. Altfel spus tot traficul este monitorizat. Intri şi ieşi doar dacă ţi se permite! Străjerul din capătul celălalt al tunelului a avut dreptate, ieşirea este la fel de anevoioasă ca şi intrarea. Asta e de-a dreptul stresant! Indivizii ăştia nu ştiu că pe lume mai sunt şi oameni care suferă de claustrofobie?

Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 04/02/2012 17:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe lângă reţeua de tuneluri subterane aflată la mare adâncime, o altă realitate din subteranele Terrei este absolut necunoscută civilizaţiei terestre. Acolo în subteran la mare adâncime se găsesc nişte motoare imense, în genul motoarelor de pe vapoare, dar mult mai mari. Motoarele imense deşi funcţionale sunt foarte vechi, sunt extrem de vechi. Nu prea am idee la ce folosesc dar din ce am înţeles unele dintre ele pot regla clima. Cu câţiva ani în urmă i-am ajutat pe cei din subteran să repare un astfel de motor uriaş, care s-a dovedit a avea probleme pe partea electrică. Odată reparat, în clipa când motorul uriaş a fost pus în funcţiune acesta a început să genereze un curent de aer foarte puternic. În acel an românii au avut parte, după mult timp, de o iarnă adevărată. Îmi amintesc amuzat de intervenţia de atunci a unui înalt politician care îi mustra pe meteorologi că nu au fost capabili să prevadă că ne aşteaptă o iarnă grea. Cum ar fi putut să ştie bieţii meteorologi? Omul civilizaţiei "moderne" este o biată frunză în bătaia vântului, suportă efectele fără aibă şansa să realizeze cu adevărat cauzele...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Insanity
Junior
Junior

Data inscrierii: 20/Mar/2012

MesajTrimis: 20/03/2012 21:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

spune-mi sincer, cum poti crede asa ceva.
In primul rand, daca am inteles corect spui ca aceste fiinte din interiorul pamantului sunt la fel ca noi. Atunci, cum pot traii fara lumina solara? De unde isi iau oxigenul? Cum se hranesc, cu ce? Cum au forat in scoarta terestra pentru a creea aceste "tunele"?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 24/03/2012 15:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oamenii din ziua de azi suferă de îndoctrinarea la care sunt supuşi în diverse şcoli de la cele mai fragede vârste. În mintea omului se imprimă precum o ştampilă autoritatea aparent de nezdruncinat a manualelor în ipostaza de Deţinător Suprem al Adevărului Ultim şi a atotputernicului dascăl în ipostaza de Stăpân al Catalogului şi Împărţitorul notelor. Nu poţi contesta autoritatea manualului pentru că eşti luat în râs şi eşti executat în piaţa publică de faţă cu toţi, servind drept exemplu în faţa clasei.

Userul @insanity mai mult ca sigur nu are habar, pentru că nimeni nu o să recunoscă de bună voie adevărul în faţă, limitele cunoşterii noastre. Nici o mină din lume nu este mai adâncă de 5000 de metri, din câte ştiu recordul e pe undeva pe la 4000 de metri adâncime, prin minele din Africa de Sud iar adâncimea maximă de forare este pe undeva pe la 12.000 de metri adâncime. Deci ce e dincolo de 15000 de metri adâncime să zicem, NOI NU ŞTIM NIMIC, DAR ABSOLUT NIMIC! Există teorii şi presupuneri, dar nu există absolut nici o dovadă fizică, absolut nimic!
Mai mult decât atât, conform teoriei, obiectele în cădere spuse gravitaţiei ar trebui să conveargă spre un punct, altfel spus distanta dintre două fire cu plumb ar trebui să fie mai mare sus şi mai mică jos. Ei bine un experiment condus undeva printr-o mină părăsită, prin Scoţia parcă, a dovedit contrariul, firele cu plumb coborâte în mină s-au depărtat unul de altul!
NUMAI TEORETICIENII cred orbeşte în teorie, cei care experimentează ştiu că în practică este altceva.
În concluzie ce învaţă omul în şcoală e una dar adevărul s-ar putea să fie cu totul altul.

Dacă nu scrie în manualul de geografie şi domn profesr nu ne-a spus nimic la oră despre asta ori dacă lumea în general nu ştie nimic, aceste lucruri nu vor înceta (cumva de ruşine) să existe!
Tintin
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 25/03/2012 18:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Referitor la ce mănâncă intratereştrii, pot spune ce beau intratereştrii. Cu ocazia puţinelor vizite astrale intreprinse în subteran, în două civilizaţii superevoluate intraterestre am fost invitat să servesc un pahar de vin. Prima oară s-a întâmplat cu mai mulţi ani în urmă în subteranele Atlantidei, unde am ajuns împreună cu regretatul scriitor Ion Ţugui, pe care de altfel nu l-am întâlnit deloc în planul terestru. Regretul meu este că Ion Ţugui care a fost şi un mare promotor al fenomenelor paranormale nu era conştient de călătoriiile astrale altfel ar fi putut scrie un articol cu totul extraordinar despre atlanţi şi despre Atlantida. Am fost invitaţi amândoi să servim un pahar de vin alb, eu am acceptat dar Ion Ţugui a refuzat. O a doua experienţă am avut-o vizitându-i în subteran pe ramani, din care descindem şi noi românii ca popor. Nu a trebuit să plătesc vinul servit ci a fost deajuns să le mulţumesc amabilelor mele gazde. Deci unde e vin e musai să fie şi struguri şi unde sunt struguri pot fi şi multe altele.
În consecinţă vreau să spun că nu am zis cumva că "aş crede" că există tuneluri subterane şi intratereştrii ci am afirmat că în astral am traversat astfel de tuneluri şi că am intrat în contact direct cu intratereştrii. Şi deşi am avansat în subteranele Terrei destul de adânc, mult mai în adâncime decât a ajuns omul cu tehnologia modernă, nu mi s-a părut deloc că pământul devine cumva incandescent. Acestea nu sunt teorii luate de prin cărţi ci sunt experienţe pe care le-am trăit personal.
PS
Intratereştrii nu sunt deloc ca noi, nu există o astfel de comparaţie, sunt atât de evoluaţi încât în urmă cu 12.000 de ani strămoşii noştrii îi considerau drept zei. Şi poate că EI chiar merită să fie supranumiţi astfel, cinste lor!
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 20:50    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> LA LIMITA SPIONAJULUI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat