Pagina de start a forumului spyology spyology
intelligence and more

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

telefon_spion_baner.gif
Wikileaks - update

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY NEWS
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Magister Ludi
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 15/Noi/2010

MesajTrimis: 05/12/2010 14:00    Titlul subiectului: Wikileaks - update Raspunde cu citat (quote)

Imi fac datoria sa va aduc la cunostinta urmatoarele:
din cauza multiplelor atacuri asupra serverelor gazda ale "wikileaks", unele adrese, printre care si cea prezentata in mesajul anterior, au devenit inoperante.
Prin urmare aici aveti o lista de clone ale site-ului principal WIKILEAKS.
Este, dupa parerea mea, fosrte interesant de urmarit canalul Twitter al "wikilleaks"

Lectura placuta!

PS - intentionam sa fac completarea in topicul initial "wikileaks" dar am apasat un buton gresit; daca administratorii au posibilitatea de a muta acest mesaj, ar fi OK daca ar face-o. Eu imi cer scuze.
Magister Ludi
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 15/Noi/2010

MesajTrimis: 07/12/2010 13:56    Titlul subiectului: Assange arestat Raspunde cu citat (quote)

In aceasta dimineata, la ora 11:30 (ora Buc.) Julian Assange, fondatorul Wkileaks, s-a predat politiei londoneze care il cauta in baza unui mandat international de arestare emis de statul suedez pentru infractiuni de molestare sexuala si viol pe care le-ar fi comis in august a.c.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 20:57    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului spyology -> SPY NEWS Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Spyology Plus | Creeazã-ți o insignã

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

stat