| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Care este parerea dvs. cu privire la activitatea "Wikileaks"? |
| APRECIEZ |
|
70% |
[ 7 ] |
| DEZAVUEZ |
|
30% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 10 |
|
| Autor |
Mesaj |
Magister Ludi Junior 2

Data inscrierii: 15/Noi/2010 Mesaje: 24
|
Trimis: 30/11/2010 13:39 Titlul subiectului: Wikileaks |
|
|
In ultimele doua zile, publicarea de catre site-ul WIKILEAKS a peste 250.000 de documente clasificate din corespondenta diplomatica a SUA a tinut capul de afis al mass media mondiala. Oficiali americani au denumit aceasta scurgere de informatii, "11 septembrie al diplomatiei americane".
Urmariti linkul de mai sus si delectati-va cu tone de materiale cu difrerite grade de confidentialitate. Navigarea se poate face usor, intuitiv, de pe partea stanga a paginii de garda.
PS.- poate ca topicul si-ar fi gasit locul mai bine la sectiunea in limba engleza a forumului. Consider totusi ca se poate aproxima cu suficienta precizie ca cvasitotalitatea celor care se preocupa de problematica dezbatuta de acest forum detin cunostinte minimale de limba engleza.
Enjoy! |
|
| Sus |
|
 |
thenextone1000 Junior

Data inscrierii: 15/Mai/2010 Mesaje: 12
|
Trimis: 08/01/2011 03:51 Titlul subiectului: |
|
|
Cum spunea The Shadow, intr-un alt topic ”Intre notiunile A CREDE si A STI incape un infinit, la fel intre speculatie si informatie”. Pentru ca nu am nici o dovada eu tind sa cred ca Wikileaks- este doar praf in ochi aruncat publicului dornic de a sti ca cineva tine cu cei multi, saraci si hartuiti de Guvernul Rău. O actiune de manipulare la indemnul masoneriei, o activitate de informare-dezinformare. Toate informatiile dezvaluite sunt la timpul trecut, dupa ce s-au consumat si nu mai au nici o importanta strategica si politica. Va dati seama ce ar insemna sa se publice corespondente up-to-date? -probabil ca ar incepe al treilea Razboi Mondial.
Toata atentia este asupra stirilor wikileaks in timp ce guvernele fac alte manevre si negocieri diferite de de informatiile furnizate. Omul se schimba de pe o zi pe alta in atitudine si decizii darmite informatiile. |
|
| Sus |
|
 |
fox Junior

Data inscrierii: 14/Iun/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: 21/06/2011 08:41 Titlul subiectului: |
|
|
| thenextone1000 a scris: | Cum spunea The Shadow, intr-un alt topic ”Intre notiunile A CREDE si A STI incape un infinit, la fel intre speculatie si informatie”. Pentru ca nu am nici o dovada eu tind sa cred ca Wikileaks- este doar praf in ochi aruncat publicului dornic de a sti ca cineva tine cu cei multi, saraci si hartuiti de Guvernul Rău. O actiune de manipulare la indemnul masoneriei, o activitate de informare-dezinformare. Toate informatiile dezvaluite sunt la timpul trecut, dupa ce s-au consumat si nu mai au nici o importanta strategica si politica. Va dati seama ce ar insemna sa se publice corespondente up-to-date? -probabil ca ar incepe al treilea Razboi Mondial.
Toata atentia este asupra stirilor wikileaks in timp ce guvernele fac alte manevre si negocieri diferite de de informatiile furnizate. Omul se schimba de pe o zi pe alta in atitudine si decizii darmite informatiile. |
Hmm nextone probabil ca Wikileaks e doar un mod de a tine oamenii ocupati , facandu-i sa creada ca totul e, mai mult sau mai putin sub control.
Personal consider ca petrecandu_ne timpul crezand in Bin Ladeni , masoni , flacari violet sau indiferent de culoare, ne indepartam de adevarata problema , corect. In definitiv e doar .. o simpla strategie de marketing . |
|
| Sus |
|
 |
WinstonSmith Junior

Data inscrierii: 21/Iun/2011 Mesaje: 10
|
Trimis: 21/06/2011 13:59 Titlul subiectului: Joke |
|
|
Dear children, Santa is Mom and Dad. Love, Wikileaks. _________________ Winston Smith |
|
| Sus |
|
 |
the shadow Administrator

Data inscrierii: 12/Sep/2007 Mesaje: 1460 Localitate: worldwide
|
Trimis: 25/06/2011 01:42 Titlul subiectului: Re: Joke |
|
|
| WinstonSmith a scris: | | Dear children, Santa is Mom and Dad. Love, Wikileaks. |
Haha! Pretty funny. But... close to reality as well. Yes, Wikileaks hasn't come with really top classified info. Moreover, some "disclosures" has been widely deployed by mass media, months (or even years) before Wikileaks. _________________ informatia inseamna putere |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 20:57 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|